Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Vreau sa imi modific casa astfel: -ridic pereti de caramida pe langa cei vechi din pamant, care se crapa din ce in ce mai rau; -construiesc inca 2 pereti sa maresc suprafata casei (momentan...? (mai mult)
Buna:* imi spune-ti si mie ceva site-uri cu decoratiuni/desing interior. M-ar interesa idei pentru dormitor.
Perioada optima da altoire in miez la:prun, mar, par, cires, visin, piersic, cais, nuc
Stie cineva cand se taie vita de vie
Cati w consuma o masina de spalat, un monitor de la calculator, televizorul, frigiderul, imprimanta, un bec economic, hota de la bucatarie si prajitorul de paine? Funda (va rog spuneti- mi ca am ...? (mai mult)
Stie cineva daca se mai gasesc Duty-free uri in Bucuresti, si daca da unde anume se pot gasi?
Vreau o prajitura dar tin post... ce sa fac?
Buna! tatal meu ar vrea sa slabeasca dar nu stie cum (incearca tot ce poate)nu prea reuseste ce sia propus in minte
Am in living mobila si canapeaua cu fotoliile wenge cu artar si nu stiu ce culoare sa aleg pentru pereti, covor, perdele si draperii pentru ca as prefera o nuanta mai vesela.Parchetul e cires si...? (mai mult)
Am o orhidee phalaenopsis de 4 zile. Ieri am pus-o in ghiveci cu pamant de orhidee. Azi i s-au inchis 2 flori. As vrea sa stiu ce se intampla si daca pot face ceva. funda
Stie cineva un site unde pot gasi lista de preturi pentru pal melaminat!
Stie cineva mai multe despre panourile pentru incalzire locuinte. M-ar interesa daca cineva chiar si-a instalat in apartament astfel de panouri? Are caldura suficienta si cu ce costuri? Ce alte avantaje...? (mai mult)
As dori sa inod cupru cu aluminiu la o priza unde mi s-au rupt firele de aluminiu si a trebuit sa sparg in zid.Am vazut la uni, , meseriasi, , ca le indoada cu patentul si banda izolanta.Eu am...? (mai mult)
am inceput sa joc si eu lady popular! stie cineva cum fac sa primesc diamante?
Cum sa-mi zugravesc camera? Ce culoare sau ce culori sa o fac? Ajutati-ma cu niste idei.
Am si eu o intrebare: Cum curatati florile Iasomiei de Madagascar? Dupa ce mirosul florilor au trecut le rupeti sau ce faceti? Multumesc!
Cuva masinii mele dupa ce ii dau drumul face o rotatie si apoi urmatoare cam la un minut si tot asa pana evacueaza apa ce poate sa aiba nu functioneaza normal la spalare sa se invarta in fata si in spate...? (mai mult)
Deciii... mi-am facut un bretonel acum 3 luni(maxim) si mi-a crescut foarte putin...problema este ca folosesc placa de par, are asta vreo legatura cu faptul ca nu mai creste? sau ce as putea sa fac sa? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar o antena tv exterioara pentru o casa la tara (in judetul giurgiu) si nu stiu ce sa aleg.nu vreau sa receptioneze toate canalele tv, le vreau doar pe cele de baza cum ar fi: pro...? (mai mult)
Am si eu o prb, spune-ti-mi si mie cum sa scap de puricii din pamantul florilor :)) ca sa-mi ajut mama :D va rog e urgent!
Ma gandeam ca aici e potrivit a intreba daca aveti nevoie de un instalator priceput sau ati auzit de cineva cautand, ori poate aveti intrebari pentru mine? Raspund cu placere atat cat imi permite...? (mai mult)
am primit un mandarin de apartament superb (citrus reticulata), plin de fructe, imi spuneti va rog cum trebuie ingrijit, daca necesita atentionari speciale. va multumesc.
Cine e din Iasi, si stie de unde as putea cumpara insecticide, otrava sau ceva de genul acesta, pentru FURNICI? :|
am si eu un crin de camera dar de la un timp am observat ceva p el lipicios stie cineva cum se curata? va multumesc!
Cum sa construiesc o casuta de gradina ( aprox 16mp cu terasa) asezata pe piloni
Hei lume. curand parintii mei o sa imi faca camera. ini puteti da niste modele de camere. de preferat culorile rosu, mov, roz spre mov.
De ce mi se usuca florile? de o saptamana am observat ca toate florile incep sa mi se usuce, dupa care am observat niste "chestioare" ovale, plate de culoare maronie, care se pitesc sub frunza sau pe...? (mai mult)
Cati ani, in anii nostri poate trai o pisica?
As fi curioasa daca a folosit cineva acest dispozitiv de vopsit/zugravit si daca e bun de ceva... chiar daca nu costa o avere tot nu as vrea sa dau banii pe el si sa vad ca e o tampenie. Orice parere e? (mai mult)
Vreau sa imi pun acoperis stil pod la et 4, si vreau sa pun ondulina ca tigla... sipcile cum le pun? lipite(scandura in scandura) sau pot lasa o orarecare distanta intre ele? astept raspunsuri de la cei? (mai mult)
Am achizitionat o motocoasa bricoline din (brico-sore). spuneti parerea ta despre ea. http://www.bricostore.ro/masina-pentru-gradina/313768-bricoline-motocoasa-2cp--2000003137688.html (site)
În primul rand aș dori să urez tuturor femeilor un călduros La mulți ani! și un an plin de bucurii și împliniri! Aș dori să ma ajutați în legătură cu o floare. Cum se numește această...? (mai mult)
Am o mica problema mai mare... faza este ca am o casa cu o curte de "rahat" si mi e jena sa chem pe cineva aici, nu stiu ce sa fac nu vreau sa mi creez o imagine najpa pentru ca m-as simti neconfortabil.as? (mai mult)
Cum pot usca un trandafir fara sa isi schimbe forma si culoarea?
Buna ziua.Intrebarea mea e in legatura cu niste punctulete de pe pamantul de la flori, la supfrafata.Sunt niste puncte portocalii-galbene.Sunt cumva ceva "raie" sau ceva de genul, bacterii, ceva care...? (mai mult)
Sal all, vreau sa-mi refac terasa, si sa pun da-le cu look de piatra naturala. ce imi recomandati? ce produse din categoria asta cunoasteti? atentie, ma intereseaza dale, nu piatra naturala. piatra...? (mai mult)
As vrea sa intreb pe cei cunoscatori cand se taie varful trandafirului chinezec, dar si al ficusului pentru a se ramifica. Trebuie sa aiba o anumita inaltime si varsta? ma poate informa cineva? O...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum pot safac un server de metin 2 dar nu unul obisnuit vreau sa schimb cateva lucruri vreau doar prigrame caci vreau sa schimb chestii de genul magii, caractere, cateva harti am resurse repet...? (mai mult)
Maine vreau sa cumpar o orhidee in ghiveci pentru mama. As vrea sa stiu daca e vreo problema ca o plimb prin frig. Va trebui sa fac asta de 3 ori.
Buna TPU as vrea sa imi cumpar un iepure berbec pitic si nu stiu cam cat costa imi puteti spune dar vreau sa fie la o luna si cine are iepuri berbec pitic sa imi dee id lui de mess sau sa imi dee un PM...? (mai mult)
Heyy TPU! Ce facety? Am nevoie de ajutorul vostru. O sa imi redecorez camera si peretii ii voi face mov(ceva in genul culoarea lavandei). Am nevoie de niste culori pentru mobila. Ceva ce sa se potriveasca;...? (mai mult)
Funda! va rog ajutor vreau sa cumpar o masina de spalat si nu stiu care ar fi mai buna si mai rezistenta la suma 180 euro 200euro maxim urgent astept raspuns va rog urgent ajutor specificati marca masini...? (mai mult)
Stie cineva daca pomelo traieste afara in Romania si daca fructifica din seminte sau trebuie altoit? multumesc.
Cum fac sa arate camera mea mai frumos fara bani, facut manual.camere mea are noante de roz, alb si verde iarba/crud.este de marime medie nu foarte mare dar nici mica
As dori sa imi spuneti de ce materiale as avea nevoie pentru. a instala intr-o baie de bloc o masina de spalat si ce firma sau model de priza(nu turcesti!)imi recomandati pentru. aparate mari...? (mai mult)
Parintii mei vor sa planteze Salcie Energetica. De unde se poate cumpara si la ce pret este? Multumesc anticipat!
Unde pot sa gasesc de adoptat sau cumparat un pui de pekinez baiat sau fetita, chiar si metis al acestei rase?
Probabil a mai fost pusa intrebarea, insa nu am gasit-o. Cum sa fac sa mi se prinda un trandafir galben? Am o gramada rosii, si pe toti ii tin in apa pana fac radacini, insa cel galben se usuca mereu....? (mai mult)
Salutari! Stie cineva de unde pot cumpara o husa pentru un scaun de birou?
m-am gandit sa imi mai infrumusetez camera si as vrea sa fac ceva manual nu sa cumpar... daca ma poate ajuta cineva cu un site de asa ceva in care sa apara si explicatii pls. Dau fundita.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!