Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
In casa voastra ideala, ce suprafete v-ar placea sa aiba camerele principale (sufragerie, dormitor, bucatarie, baie), ca sa va simtiti cat mai bine? (in metri patrati sau lungime si latime)
Stie cineva cum se fac obloanele exterioare din lemn, cu lamele? Sau are idee de vreun tutorial pe net, ceva de genul do it yourself?
-Rog mult TPU, spune-mi te rog ce este Manglorul, un arbor sau un arbust. Cum se numeşte ştiinţific?
Va rog frumos imi ziceti si mie poezi inventate de voi despre natura...sau ceva cu natura.ms :d
Hi everyone! As avea nevoie de niste sfaturi.Imi amenajez camera sus, la mansarda si nu stiu ce culoare as vrea sa o fac, ce mobila, sau ce tema.Astept parerile voastre!(am 13 ani. P. S.:fara floricele...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie flori care infloresc primavara...
Cum sa da un vot pe TPU? :)
Am si eu o pb. de o saptamana incoace tot caut cateva site-uri de unde pot sa vad si eu niste modele de dormitoare pentru tineret si sa vad si desigur pretul lor. Ms Mult... Dau Fuundaaa
In ourworld. Cum pot sa-mi schimb numele?
Cum se fac gogosile?
Ce flori va plac cel mai mult?
Salutari TPU.Am si eu nevoie de un sfat de la voi.Acum am inceput sa imi renovez camera si as vrea sa ii fac un aranjament mai special.In primul rand, iluminatul:as vrea niste idei si niste linkuri cu/despre...? (mai mult)
sora mea mai mica mi-a scos boxele din unitate iar acum nu se mai aude nimic in ele! :(... ce s'ar fi putut intampla? dau fundita cine imi explica :D
Cate *C trebuie sa aiba apa sa se dezghete fff repede sa fiarba?
Am un bulb de zambila pus intr-un ghiveci extem de mic. Bulbul are si tulpina de circa 10 cm inaltime. Bulbul este jumatate afara din pamant. Vreau sa il pun intr-un ghiveci mai mare si nu stiu la ce nivel...? (mai mult)
Cat ciment intra la un metru cub de beton pentru fundatie? Multumesc.
Sper ca aveti un pic timp sa-mi cititi intrebarea... Eu locuiesc cu cei 2 bunici ai mei si cu sora mea. Mama e plecata in America si luna asta vine. Noi avem o casa cu 7 camere, un hol, o bucatarie,? (mai mult)
Vand casa in Palazu Mare Constanta Numar de telefon:0758663686
Cum fac ca fasola sa creasca rapid destul de mare?(pentru un dabel cu viteza de crestere)urgent
Ati folosit Feng Shui-ul? Ati fost mai bogati? Funda si vot
Hey, am o mica intrebare:D Cine stie cand este perioada optima, cea mai buna, pentru altoirea prunului?:D
Cam cum atii vrea sa fie casa viitorului si cum sa arate gradina (gradina daca vreti:))) si in ce oras cea mai buna descriere va primi o fundita
Salutare am si eu o intrebare vinde cineva aluni sau stie sa imi dea informatie in cat timp produc sau cat traiesc mess:ionutzhada_nos
Cine imi poate recomanda un site cu mobila de bucatarie de calitate? funda.
Help! Ce pot face pentru a scapa de igrasie? Ca a inceput sa se extinda! Mama a dat pana acum cu apa si clor, si a disparut pentru 2-3 zile, dupa a aparut iarasi, mentionez ca a inceput sa apara...? (mai mult)
Florile mele( crizanteme, narcise) au facut muscliteam incercat tot felul de substante, dar nu au avut niciun efect defat au disparut pentru o mica perioda dar au reaprut! Stiti cumva solutii pentru a...? (mai mult)
Voi cum vă călcaţi hainele :-/
Salut Credeti ca se merita sa platesc 100 euro pe un site asemanator cu acesta? http://www.mobilaneo.ro
Stiti unde pot gasi trandafiri negrii?:) va rg am nevoie de un raspuns ceva urgent... :)
As dori sa imi cumpar un frigider nou...si ma indrept spre unul cu 4 usi ca acesta: http://www.ariston.com.ro/product--Quadrio%204DAA%20BHA--1539.html ce parere aveti? pare bun? si daca aveti cu 4 usi? (mai mult)
La primavara imi renovez camera si habar nu am cum, nu vreau sa fie prea tipatoare gen candelabru de cristal si ale lucruri sofisticate. Imi puteti da niste idei, imaginicu mobila si modele...? (mai mult)
As dori si eu niste trucuri pentru a curata casa mai repede si mai putin costisitor Multumesc!
FREE HD WALLPAPERS! Enjoy HD Wallpapers! http://freehdwall.blogspot.com/ Ce categorii ati vrea sa vedeti in curand? tks
Vineri colegii mei, fiind vacanta m-au invitat in poiana brasov. Iam spus mamei si a spus ca nu ma va lasa:(. Ei mereu ii este frica sa ne lase(eu si sora mea)undeva.acolo fiind si padure va dati seama. Cum...? (mai mult)
Hey:)am facut acum aateva zile un aluat pentru o placinta respectnad o reteta luata de pe net.si nua iesit deloc fraged. spuneti-mi si ie ce sa fac ca sa iasa aluatul fraged
Cine vrea sa ma faca vecin la farmerama? ma cheama Alex20020108 si sunt la niv 29
Am id-ul Selenei Gomez! Cine il vrea?
-Mult de tot doresc să-mi cumpăr nişte bulbi de şofran, oare unde aflu şi cât ar costa?
Puteti sa imi dati exemple de muzica in gen cu asta: Sick Puppies - Maybe multumesc:X va besk :"X
Vreau sa ma ajutati si pe mine, as vrea sa imi fac o poza de-a mea sa fie cat peretele sau putin mai mica stiti unde pot gasi pe cineva care se ocupa cu asa ceva sau un sediu ceva? dar sa fie din bucuresti...? (mai mult)
La cada cu hidromasaj trebuie sa curga apa in permanenta?
Cine e prieten la farmerama cu mihaisinadia?
Ce pot face sa imi creasca parul mai repede funditaaa!:*:*
Daca sunt amatorii de pui de clivie, butasi de leandrii (alb si rosu), le donez cu mare placere. Clivia este un soi de crin, care face flori mai mici pe o tije (decat amarilis) dar mai multi si este...? (mai mult)
am un bradutz in ghiveci si a inceput sa se maroneasca, adica da semne de sfarsit! ce as putea sa -i fac? sunt cumva ingrasaminte? va rog sa ma ajutati ca imi este drag tare! multumesc si dau...? (mai mult)
Va place, aici stau eu:http://www.cosmopolis.ro/ro/vedeti_cosmopolis.html
Cum sa fac la jocul (Barn buddy ) sa pot sa fur mancare de la vecini si cand au mancare la caine?
La multi ani~ Cam tarziu, dar nu m-am simtit foarte bine si nu prea am navigat pe internet. Ma bucur ca sunt din nou cu voi si abia astept primavara, sa-mi scot florile in curte, sa ma bucur pentru...? (mai mult)
DAU F. u. n. d. a. As vrea sa imi decorez casa si curtea.Imi puteti da sugestii sau siteuri. Mie imi place sa fac lucruri manuale. In casa mi-ar place sa vie ceva clasic [in genu decoratiuni din...? (mai mult)
cine stie sa-mi trimita si mie cateva link-uri cu gresie si faianta roz. va rog mult
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...