Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cam cat e chiria in Bucuresti in zona "sectorul 5"? ma intereseaza sa fie aproape de Universitatea-din-Bucuresti.
Cred ca am facut o greseala. vara aceasta am renovat putin la casa la tara si am facut o baie.problema e ca am boiler pe lemne si cred ca nu trebuia sa pun geam si usa de termopan la baie. zilele trecute...? (mai mult)
Hello...am o plastilina care e fosforescenta si nu prea stiu ce modele sa fac:)) imi dati vrO idee? Sa nu fie prea greu pliSs; x Fundiitsaa;)
Hi! Zilele astea vom colora casa pe exterior si nu stim ce combinatie de culori sa folosim. Va rog sa-mi dati exemple de doua culori (una mai inchisa ca cealalta) exemplu vernil-verde inchis. :)
Hello...am o plastilina care e fosforescenta si nu prea stiu ce modele sa fac :)) imi dati vrO idee? Sa nu fie prea greu pliSs; x Fundiistaa;)
Buna /mi-a aparut un program care este o bulina portocalie cu un N pe el...si l-am sters da imi apare din nou cand deschid calculatorul iar. ce sa fac? plss ajutati-ma :((
Sall! plz cu ce pot scoate petele de tort si prajituri de pe perete? plzz rasp rapid! 1
Salutare tuturora. As dori, va rog, sa-mi recomandati o centrala termica buna, mai ales din punctul de vedere al raportului calitate/pret, mentionand ca nu as vrea sa depasesc suma de 2100 RON(Romanian...? (mai mult)
Am cumparat o masina de spalat Whirpool AWT2288/3.Problema e ca dupa montare, se pare ca nu trage apa.Am incercat diferite comezi.motorul merhe pe gol.nu intra apa. Ce poate fi si cum se...? (mai mult)
am si eu cateva intrebari: 1.pe un perete proaspat tencuit, dupa amorsa, cate maini de lavabila trebuie sa dau? si cum? o mana alba si apoi cea colorata, sau dau 2 maini direct cu lavabila...? (mai mult)
Cainele meu azi nu mai e asa activ, nu mananca, bea doar apa. Am vazut ca a vomitat de 2 ori si ii curge ceva din nas. Stiti care e cauza si ce trebuie sa fac sa isi revina?
Cum imi pot adauga prieteni?
Ce stiti despre arborele Goji? :)
Buna! Azi cand s-a trezit tata si s-a dus sa dea de mancare la pui nu a mai gasit 5 si cloca era putin jumulita si in cotet era o aripa de pui plina de sange.In seara asta tata era in foisor cu o cunostinta...? (mai mult)
Cine este din Virtoape?
Am un televizor waltham(TS4351)si nu imi mai merge telecomanda.Am cumparat o telecomanda Pilot, dar tot nu merge.In cartea ei spune ca trebuie sa apas pe butonul, , code" iar apoi sa introduc cele 3...? (mai mult)
Ce izolatie pod pune in podul casei intre grinzi, dar in interior? Nu torn placa de beton.
Din prima va spun ca dau fundita`>:d
Cit costa o saltea la ikea sau la carrefour baneasa este mai mult de 3 milioane vechi? iti asigura ei transport? sint bune saltelele?>
Care are sa imi dea si mie niste frunze de gloxina diferite culori
Caut si eu niste poze amenajari interioare - ceva de genul asta http://stil-decorativ.blogspot.com/
Am o rochie verde si din cauza ca am tinut-o prea mult in ariel, mi s-a decolorat intr-un albastru prin anumite locuri.Stiti cumva cu ce sa o spal pentru a se restabili culoarea in ea?
Care imi zice si mie unde as putea cumpara niste scandura prin Baia Mare sau prin apropiere. Multumesc :-*
Salut:*am si eu o intrebare. daca timp de doua saptamani o sa mananc in felul urmator:micul dejun-un ou fiert tare si un mar, pranz-100 g gratar pui cu o rosie, cina-100 g branza vaci si o nectarina si...? (mai mult)
Sa, stie cineva cum sa-mi schimb ip-ul? am net de romtelecom, cel mai mic abonament, e posibil sa schimb ip-ul? id meu de mess geoadrian93, help please
Am varsat spirt pe mobila si au ramas niste pete alb-albastrui deschid doar in locurile unde am varsat picaturile de spirt si nu se mai duc. Cu ce sa mai sterg sa se duca? E mobila de aia cum are "bunica"...? (mai mult)
Ma-m gandit sa-mi redecorez camera.As vrea sa o vopsesc in 2 culori:un galben mai intens si unul mai sters. Ce parere aveti?
Ce culoare se poarta in medie de amenjari interioare pentru hol+bucatarie? Mai merge portocaliu deschis? sau ce se mai poarta?
Ma poate ajuta cineva sa calculez cate coli de tabla sa cumpar pentru o casuta de 9m lungime, 6 latime casa e in 2 ape cu capriori de 6 m lungime si tabla de 2m pe 90 cm\
Ce culoare au peretii camerei tale?
Am auzit azi o mel "you wanna love it love it wanna feel it feel it wanna like a woman" cum se numeste?
Am un aragaz mai vechi un pic (1995-1999) si nu arde bine, e flacara slaba, am incercat toate duzele posibile, e racordat la reteaua blocului, ma ajutati, va rog!
Aveti arbore de cafea? Cum il ingrijiti?
Va rog, cu ce pot curata, spala o galeata de plastic si o salopeta, in galeata a fost tefal iar salopeta este patata tot de tefal pentru fatade, de exterior? multumesc.
Va rog sa ma ajutati pe imvu am cumparat un dans dar cand l-am cautat nu mi-a aparut este unu cu lady gaga bad romance dar m-am asigurat ca l-am cumparat cand ma duc la shop il vad ca il am cumparat dar...? (mai mult)
La cat va asteptati ca se vor majora cheltuielile cu intretinerea la iarna, acolo unde locuiti?
Am o problema cu aerisirea de la baie, atunci cand trag apa la wc aceasta i-mi aspira apa din sifoane! Mentionez ca satu la ultimul etaj si de la mine in sus teava mai continua 2 m cu diametru de 110 mm,...? (mai mult)
cine stie de ce plantele din interior se ofilesc asa de repede. ori le ud prea des ori le lipseste ingrasamint? le apar niste pete albe si se ofilesc ce trebuie sa fac?
Cat costa metrul cub de bitum?
Cum imi pot amenanja camara in stil elle woods ( blonda de la drept ) ce nuante de roz ar trebui sa folosesc sau ce alte culori, ce obiecte gen cutii sau creioane cu puf si ce mobilier funda :X
Polistirenul expandat se monteaza in interior si exterior, sau doar in exterior?
Buna:) Mama mea este obsedata de flori:)Are o graaamada...; )) A spus ca are o floare pe care nu conteaza unde o pune nu ii place in acel loc. M-a rugat sa caut pe net despre acea floare, dar nu stie? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti ce coafuri noi sunt la moda? fundita
Peste 6 zile este ziua bunicii mele. Ii plac foarte mult florile de apartament si ma gandeam sa-i iau si o floare pe langa cadou. Intrebarea este : ce floare? Care esta cea mai frumoasa floare de...? (mai mult)
as vrea un sfat.Am nevoie de o propunere in ce tonuri sa-mi decorez camera.Imi fac reparatie si as vrea sa-mi schimb culorile interierului.Concretizez:sunt fata si am 15 ani! Camera era decorata...? (mai mult)
Unde ai vrea sa te muti in Romania?
As dori sa ma ajutati in privinta petelor de pe pereti.Cum as putea sa le indepartez in afara sa vopsesc, sunt urme si de degete, nu sunt multe dar nu stiu cu ce sa le intepartezi.MULTUMESC ANTICIPAT!
Ce decoratiuni credeti ca ar merge pentru o camera de dimensiuni nu foarte mari, gen mansarda, de culoarea verde? Ma gandeam la niste plante, dar nici in acest domeniu nu sunt prea documentata.
Cum se face pamantarul la casa?
Cum curat tocaria de lavabil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!