Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Fecalele umane ar functiona ca ingrasamant natural? Scuze daca v-am scarbit putin, sunt doar curios.
Cum se calculeaza metrii cubi ai unei incaperi?
o zi buna! stie cineva care sint semnele premergatoare unei ploi, sigure si de ne contestat. va multumesc!
Aveti idee cat costa o redecorare a unei camere cu echipa SOS?
Cum sa fac sa scap de molii?
CUM SCOT PETELE DE GRASIME DE PE PERETI? (LAVABIL)
Unde pot gasi cele mai utile si faine idei pentru redecorat casa?
Care e cel mai bun spray de gandaci (de bucatarie)?
Am vazut ca se face foarte des confuzie, poate din greseala, poate din nestiinta. Cunoasteti care este diferenta dintre IIsus si Isus?
De unde pot cumpara un suport pentru hamac?
De unde pot sa cumpar un sezlong cu perna?
Cum scoti mucegaiul de pe haine?
In ce anotimp creste laleaua?
Care-i adresa de mess a lui miley? cine poate sa imi zica? adresa mea de mess e:babalarisa@yahoo.com
Cum rezista mai mult narcisele? s-au pleostit dupa 2 zile
Cum pot sa scot pete de ulei de pe un treling?
Cum se ingrijeste un ficus exotic? am inteles ca trebuie tuns!?
Buna as avea o intrebare trandafirii cumparati butuci cum se sadesc si cum se trateaza cei cu pete pe frunze, va rog e urgent! va multumesc!
Am niste inele de servetele foarte foarte frumoase, dar as vrea sa le mai folosesc si la altceva... Imi mai puteti sugera ceva?
Tocmai m-am mutat
Am rasfoi azi un pic intrebarile si nu stiu daca trebuie sa ma minunez sau sa rad, 25 de raspunsuri pentru un A? Posibil ca s-a jucat un copil la taste dupa ce era deschis calculatoru la pagina respectiva....? (mai mult)
E spuma expandabila potrivita pentru izolat ferestre pe timpul iernii?
De unde pot gasi rasad de orhideie
Ati simtit cutremurul? A fost in Bucuresti acum 2 minute.
Cum scoti ceara de pe covor?
Cum deosebesc iedera otravitoare de iedera normala?
Cum pot sa repar un parchet laminat care s-a umflat un pic din cauza apei?
Cum pot curata carpeta in profunzime?
Ce presupune gradinaritul eco?
Ce tip de cearsafuri sa-mi iau? Matase, bumbac, fleece, satin sau flanel?
Se practica in Romania permacultura? Stie cineva?
Cum pot scoate mirosurile neplacute dintr-un dulap cu sertare? Am luat o frumusete de dulapior de la un anticariat, dar miroase nasol, a mucegai cred...
Stie cineva ceva de apartamentele Avantgarden din Brasov? Altceva decat din ziare? Multumesc
Ce draperii sa-mi aleg ca sa arate camera mai frumos? Camera pare rece si neprimitoare...
Detin o masina de spalat ARCTIC B 1000TA. In timpul procesului de stoarcere(centrifugare) apare un zgomot puternic de metal frecat pe metal. Nu i-am gasit explicatia aparitiei. Gandesc totusi ca poate fi...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati: ce vopsea sau tencuiala sa folosesc pentru exteriorul unei case?
Ce flori va plac?
Un bonsai e bine sa-l tii in lumina sau mai la umbra?
Daca stau la apartament, credeti ca e posibil sa-mi cresc singura plante aromatice pentru gatit - in balcon? Adica vor creste? Voi faceti asa?
Cum se monteaza un filtru de apa la piscina?
Exista vreun test prin care pot sa aflu ce tip de sol am in gradina? M-ar ajuta sa aflu, ca sa stiu ce fel de plante pot cultiva.
Care planta de gradina e mai sensibila la schimbarile de temperatura, panseluta sau laleaua?
Bergenia si Craciunita sunt plante diferite?
Pot planta ghiocei la ghiveci si sa ii cresc in apartament? Vor inflori oare?
As vrea sa-mi reaccesorizez apartamentul, cam ce culori de ai poarta acum?
Cum se amenajaza (cum trebuie sa arate) o gradina ca tot timpul sa fie flori deschise si sa fie o destindere in aceste timpuri de mare stres? Sunt un admirator al dumneavoastra in ca de pe timpul...? (mai mult)
Unde pot face si eu fototapet(o poza cu angelina jolie)? oriunde in tara
Draperiile aurii vi se par de prost gust sau frumoase? Sunt in mare dubiu...
Cu ce produs non-toxic sa-mi lacuiesc mobila?
E cineva mai dulce si mai blinda ca mama?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!