Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cum se numeste imitatia aia aspectuoasa de caramida pe care o pot folosi pentru decorarea de interior?
Apa minerala face bine sau rau la flori?
La ce este buna apa care curge dupa ce ai taiat vita de vie?
Este posibil ca plantele sa aiba probleme daca le uzi cu apa dura?
Melania, te relaxeaza gradinaritul? ...am avut o astfel de experienta in urma cu 13 ani... dar am renuntat la a sadi seminte in pamant...asteptand previzibil sa vad florile crescand. Am cautat semintele? (mai mult)
Cum se curata semineul? Ca a dat caldura si nu cred ca o sa-l mai folosesc prea curand.
Cum fac sa imi infloreasca toate tulpinile de trandafir din gradina?
Cum poate fi reconditionata o banca metalica?
De unde pot cumpara pamant pentru bonsai din Bucuresti? Caut de ceva vreme prin florarii si magazine pentru gradinarit dar se pare ca nu se aprovizioneaza cu acest produs. nici in supermarketuri nu am avut...? (mai mult)
Ce sa ii fac bonsaiului meu sa il revitalizez?
Daca as fi fost intrebat ce hobby are MM as fi spuc ca face colectie de papusi si se joaca cu copiii. Dar si gradinaritul o face sa fie o floare printre flori, as fi vrut sa am posibilitatea sa o vad in...? (mai mult)
Are cineva perdele de voal? daca da, cum le spalati? ...eu mi-am cumparat acum 3 luni una, si nu stiu cum s-o spal... mi-e frica daca o bag la masina de spalat caci ma gandesc ca se distruge...
Imi poate recomanda cineva o colutie de izolare fonica a unui planseu de lemn la o mansarda. Am la discpozitie 6 cm in care trebuie sa cuprind si pardoseala din dudumea de lemn de minim 2 cm, si riglele...? (mai mult)
Cum se ingrijeste floarea rhododendron
Ce tip de var sa folosesc ca sa nu se ia pe haine?
Ce sa folosesc pentru a-mi curata parchetul?
Buna tuturor. Imi poate spune cineva de ce se usuca frunzele afinului meu? L-am cumparat de la Bekker, avea deja frunzele un pic uscate. Am respectat toate instructiunile date de cei de la Bekker, a...? (mai mult)
Ce flori iubiti cel mai mult?
Vreau sa iau un aragaz( sa fac paine, cozonac, fripturi etc.) Cum sa aleg? La ce sa fiu atenta, cand cumpar?
Ce se intampla daca torni cafea in ghivece cu flori? Ce vor pati florile?
Cum poti salva un bonsai daca I s-au uscat frunzele?
Cum ingrijim un ficus?
Ce material de constructii pastreaza cel mai bine temperatura?
Cata apa trebuie sa ii dai unei plante Yucca?
Care plante de gradina fac cele mai frumoase flori?
Ce reprezinta trandafirii albastri?
Ce retete pregatiti pentru SF PASTI!
In ce tip de sol creste o orhidee? De care sa ii iau? (am primit mai demult o orhidee in ghiveci si acum vreau sa ii schimb pamantul, doar ca nu stiu cu ce sa il inlocuiesc pe ala vechi)
De unde pot sa cumpar un bonsai?
Care e cea mai buna vopsea lavabila?
CUM SE INTRETINE O PISCINA IN TIMPUL IERNII?
Se mai poarta acum tapetul pe pereti? Sau e demodat?
Daca ma dau cu rolele prin casa, stric parchetul?
Mi-am cumparat o azalee, am udat-o in fiecare zi si am sters-o de praf. Dupa cam o luna a murit. Am facut ceva gresit?
Ce pot face pentru a scapa definitiv de gandacii de bucatarie? Stau la camin si vin pe teava... mi-e superscrba de ei, dar nu stiu ce sa fac...
Cum se curata masina de spalat astfel incat sa nu mai miroasa urat inauntru?
A cumparat sau folosit cineva "maturica electrica" cu abur pentru podele (gresie, parchet, covoare) din aceea ce a aparut la televizor in reclama? cum merge?
Stie cineva cum imi pot inmulti zambilele din gradina? eu am auzit de la cineva ca trebuie sa scot bulbi parca?
Am niste ursuleti de plus si s-au cam ingalbenit de cati ani ii am, si vreau sa le scot fata.Cum pot sa-i spal sau sa-i curat in asa fel sa nu li se strice materialul?
CUM SA FAC SA-MI INFLOREASCA O AZALEE? ABIA AM PRIMIT-O IN MARTIE SI TARE IMI PLACE, DAR NU STIU ABSOLUT NIMIC DESPRE AZALEE.MULTUMESC.
Daca am o piscina, as putea sa o folosesc pe post de iaz si sa cresc pesti in ea? E legal? Se poate face fizic?
Cum pot altoi un lamai?
Care sunt demersurile pentru evidentiere unei case in carte funciara! expres ma refer la acte! de la achizitionarea terenului pana la inscrierea constructiei!
Care sunt pasurile evidenriere unei case in cartea funciara! de la cumpararea terenului pana la inscrierea constructiei?
Cum se scoate mirosul de mancare arsa, din casa?
Salutare, am o dilema legata de culoarea draperiilor si perdelelelor din sufragerie.canapelele, sunt rosii, mobila wenge, iar culoarea peretilor un porocaliu fff palid e o culoare tare calda. ce...? (mai mult)
Stie/ti cineva un sit despre intretinerea si ingrijirea lamaiului? Sau sfaturi despre lamai?
Care sunt plantele care se dezvolta frumos si intr-un apartament mai putin luminat natural?
De cati bani as avea nevoie sa renovez o camera? as dori sa schimb doar, perdelele, mobila, patul si covoarele?
A cumparat cineva capsuni ce pot fi crescute pe balcon? Cu le-ati intretinut si cam care a fost productia
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!