Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Ianuarie 2026 sunt:
Hei! Aceasta intrebare este doar pentru cei care au wattpad si anume: am o carte de vreo saptamana si am postat pana acum 3 capitole si mi se pare ciudat ca in mod normal ar trebui sa- ti puna cartea la...? (mai mult)
am si eu o intrebare! este pentru toata lumea, dar mai ales pentru chitaristi! am o chitara clasica copley si mi s- a rupt un cant care tine coarda. am aici o poza: http://imageshack.com/i/pcGB2rqHj ...? (mai mult)
Buna cine vrea sa fim prieteni?
Am o intrebare care ma framanta ajutati- ma va rog. Azi am visat ca sunt la tara si eram cu toata familia dar se facea ca era si bunica decedata de un an si eu ma dusesem la ea si ea m- a mangaiat...? (mai mult)
După părerea voastră, care e cel mai frumos oraș din România și de ce?
am o rabla de Samsung Galaxy S1 lovit peste tot, nu stiti ce as putea sa- i fac sa nu ii mai ia sa se incarce de exemplu la subway: mi se incarca in 6- 8 minute, Talking Tom in 4- 5 minute si ...? (mai mult)
Hey all. Este o intrebare tampita, dar ma plictisesc. cum se numeste jocul acela in care zici "este ora 'x', omu' negru n- a venit"? Si daca imi puteti spune si cum era tot.:)) M- am amuzat tare intr-...? (mai mult)
Atentie, Se Da Funda Bai! Ce inseamna daca pe un raft, in dreptul unor produse de magazin este pus un pret pe produsul respectiv, iar cand dai banii pe produsul resectiv vanzatoarea spune ca face mai...? (mai mult)
Saluut, imi puteti spune niste statusuri amuzante de 1 martie? Va multumesc!
In curand va trebuii sa ma duc la o olimpiada si domnul diriginte care este si profesor de romana mi- a dat un model. Vad ca mi se cere sa identific intr- un text un toponim..problema este ca ...? (mai mult)
Cum vi se pare reteaua de socializare instagram? eu am si este super! vreau mai multe raspunsuri!
Cum pot strange mai multi oameni pe aceasta comunitate? https://plus.google.com/u/0/communities/116678599212573913532
Cum se leagă canaful pentru martisor? Dati-mi un site pleasee dau FUNDA
Am o problema. Cand sunt acasa, singur, sunt tacut si linistit. Cand sunt la scoala ma ia o nebuneala, pur si simplu glumesc exagerat la ore, pana si profesorii se plang de mine, ii fac pe toti sa...? (mai mult)
Am inteles ca daca vreau sa pun masa musculara pe mine la sala, trebuia sa fac serii maxim 5 cu repetari maxim 12 cu o greutate cat mai mare..este adevarat? si daca as vrea sa fac forta ce ar trebui sa...? (mai mult)
Deci daca imi place sa dau din buric pe manele si imi place sa imi pun poze din alea smechere pe facebook, sunt piti? a daaaaaa imi place sa fumez si sa beau bere + sa stau cu baietii mai mari decat...? (mai mult)
Ce note credeti ca luati la simulari?
Am si eu un ps3 si nush cum sa fac sami apara jocurile care le instalez pe stick sa apara pe ps si sa le instalez si vr sa imi bag un mod pt gta4 si nu apare nici ala, ce sa fac?
As dori sa va adresez o intrebare.Am fost suna ieri ca sunt castigatoarea unei rame foto personalizata.Trebuie sa trimit o poza cu ambalajul si codul de pe ambalaj si nu stiu unde? Multumesc
noaptea trecuta am visat ca o colega avea o casa foarte inalta si mare, dar cam sumbra. Am intrat in ea si acolo era un fel de fantoma foarte inalta care m- a urmarit toata noaptea, si de-...? (mai mult)
Ce sa fac sa retin mai repede? Retin foarte greu. Va rog ajutati-ma
Buna lume! Am si eu nevoie de ajutor, va rog! Stie cineva cum se numeste o melodie si cine o canta? In videoclip el vine din razboi si o gaseste pe ea cu altul in pat. El bea pana moare, apoi si ea face...? (mai mult)
Am cumparat cu ceva timp in urma un hanorac cu "White and proud 14", dar l- am rupt. Din cate vad au fost scoase de la vanzare de pe orice site. Stie cineva vreun site care inca mai vinde sa...? (mai mult)
Cum pot sa vad cate mesaje am pe wapp cu cineva?
Salut, doresc sa imi deschid un blog si as vrea sa stiu daca pot pune la imaginea de antet o imagine descarcata de aici http://pixabay.com ma refer daca este legal sa folosesc imaginile de pe site- ul...? (mai mult)
Daca mori acum care ar fi regretul tau cel mai mare din viata?
Am si eu o problema la Pc,il deschid si nu imi arata nimic pe monitor(functioneaza, l-am probat si la laptop). Stie cineva de la ce este?
Ce ar trebui facut sa fie pace in lume? Va fi vreodata pace pe globul pamantesc? Cum ar putea terorismul sa dispara?
Am si eu nevoie de o parere SINCER din parte dvs. FARA SUPARARE. Imi puteti spune daca acest nas este prea mare/lung si necesita o operatie de rinoplastie. Astept DOAR pareri/sfaturi. POZE: http://s24.postimg.org/xpmxetemd/10988923_689924697783859_2212211978650811987_o.jpg ...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare, de fapt doua, legate de lamai. Este normal sa te usture limba de la acidul produs de lamaie? E rau? Poate parea banal, dar nu am mancat de foarte mult timp, si imi amintesc...? (mai mult)
Multi useri pun doi "i" acolo unde trebuie doar unul. Scriu, de exemplu, 'sa aflii', , vei murii', 'as dori' s.a. Sau conjunctia 'deși' o scriu 'deșii'. Ca sa nu mai spun ca pun un "i" atunci cand...? (mai mult)
Are sens viața fără prieteni? Dacă da, cum?
Intelege cineva ce scrie aici? Ca evident, engleza nu e ( -3-) http://imgur.com/hfuWVbr
Este legitim sa- ti corectezi imperfectiunile fizice cum ar fi, de exemplu, nasul sau urechile. Nu sunt multumit poate cum arata si ma dezavantajeaza. Ati face o astfel de operatie pentru a va corecta...? (mai mult)
Cine este Rumburak? unde apare acest perjonaj? si ce este cu acel inel?,, Inelul lui Rumburak"? (ce putea sa faca cu inelul)
Ce opinie aveti in legatura cu: crestinii, ateii, budhistii, etc. Credinciosi vs necredinciosi. De ce exista atat de multa ura (am observant asta la merstini mai mult, mai ales la ortodocsi, dar din...? (mai mult)
Din pacate imi place foarte mult de o fata(obviously...) si nu prea stiu cum sa o abordez... Eu simt ca nu am sanse cu ea, de fapt sunt sigur... Dar nu as vrea sa renunt, si nu stiu... ce...? (mai mult)
Am o noua intrebare :) Am pe cineva in Londra care vrea sa vina in tara cu avionul tarom :) Vrea sa stie daca bagajul de mana (troler 55- 25- 35) se cantareste la aeroport. Normal cica trebuie...? (mai mult)
Salut,cum pot face si eu pozele ca si tribalul? doar conturul...dau fundoi.
Cum credeti ca arata omul din Primul Razboi Mondial? (atat soladtul cat si cei ce nu participau la razboi).
Cum trebuie sa fie o fata perfecta?
Cum gasesc dupa nume o persoana pe net
Aveti parinti severi? Ce ati vrea sa faceti si nu va lasa, de exemplu?
Cine castiga mai mult? O persoana din domeniul IT, Dprept sau Inginerie?
Cine se pricepe bine de tot la desene si daca poate sa imi faca si mie unul?
Https://www.facebook.com/KompactPlay/photos/a.404055803026126.1073741825.298594883572219/791076377657398/?type=1&theater Este adevarat ceea ce se spune in aceasta imgaine?
Stie cineva... site-uri de socializare? :))
as vrea si eu niate nume SIMPLE de jocuri sau youtube gen "Satana" va rog ajutatima
Salut TPU Sunt student in Cluj si stau in caminele din Marasti. As vrea sa vin cu masina la Cluj dar mi- e frica sa nu o zgarie careva.Stiti ceva locuri mai sigure unde mi- as putea parca masina? Parcarea...? (mai mult)
Buna TPU care-mi spune si mie unde imi sunt videoclipurile pe Facebook? dau fundaaa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!