Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 5 Ianuarie 2026 sunt:
Sung Vlog-er icepator. Si as dori un intro pentru canalul meu de YouTube. Ma poate ajuta cineva?
Ce intelegeti voi prin "om puternic"?
E bine daca imi scanez calatoru de 3 ori pe zi si cum vad o reclama pe un site ies de pe el repede si scanez din nou?
As vrea si eu niste sfaturi de la voi. Am o relatie de 2 luni(azi am facut 2 luni)cu un baiat putin mai mic decat mine(1 an si 5 luni). Pana acum am avut retalii doar cu baieti mai mari ca ...? (mai mult)
Cum ar trebui cum sa intreb o persoana de 29 de ani daca pot sa o tutuiesc? Eu am 16 ani
Momentan lucrez la o firma de mobila ca electrician la intretiinere, salar 850 lei plus 20 bonuri, serviciul este aproape de casa!(undeva la taramacolo si locuiesc).Am primiit o oferta tot...? (mai mult)
Porecle pentru numele Sergiu?
Aseara am achizitionat un iPhone 4 second hand. Astazi, la nici o zi dupa achizitionare, observ ca se inchide singur, bateria este incarcata, memoria nu este plina, am doar cateva aplicatii:...? (mai mult)
Cum dau funda la TPU? Sunt noua aici.
Presupunand ca in curand va incepe razboiul intre SUA si Rusia, care credeti ca sunt avantajele si dezavantajele celor 2 puteri(aliati, armament, situatia geopolitica, economica, etc.)? Si cine credeti...? (mai mult)
Vi s- a intamplat sa ca din politete sa- i dati "Buna Ziua" unei prsoane mai mare si acea persoana sa va raspunda in loc de "buna dimineata", buna ziua, sau altfel fata de cum ati salutat voi? Cum vi...? (mai mult)
Vreau să mă schimb... Să am alt stil, să fiu mai diferită, UNICĂ. Sunt șatenă, ochii căprui, mă îmbrac cam ca toate fetele din școală și aș vrea să fiu mai diferită, dar mi-...? (mai mult)
Vreau sa completez toate spatiile, insa sunt in alta limba ( Greaca). Am tradus pe TRanslate primul camp pe care vreau sa- l completez nu stiu ce vre sa spuna. Mi.a tradus : Am COSMOTE legătură...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele care merg cu taxi-ul si nu cu alte mijloace de transport?
Care e conceptia voastra despre lume si viata?(vreau sa fac o comparatie)
Daca, de exemplu, vrei sa te transformi in ceva in ce te-ai transforma? (nu ma refer la organe umane) Dau FUNDA a carui raspuns mi se pare comic/ dragut.
Buna tpu.La inceutul lunii am comandat ceva de pe amazon.uk, insa produs vine respectiv din China. Zilele astea a ajuns in tara in capitala, , iar apoi l- a trimis la Deva (de 2 zile tot sta la Deva)....? (mai mult)
Cine stie notiuni de stenografie? ...ma poate ajuta si pe mine, ce inseamna o linie dreapta pe orizontal cu doua puncte deasupra ei?
Buna TPU? Cum vi s-au parut subiectele la simulare evaluare nationala la clasa a VIII-a? La romana a fost usor, parerea mea.
Bunăăăă! :3 Imi puteti da niste gif-uri pentru profilul de IMVU? Dau funda!❤❤
Hey✌:* Cam in cat timp vine o comanda de la i.ntere.st? Si trebuie sa platesc? Am dat comanda de 1000 de in-uri din kuroko no basket... Funda ✔✔
Imi caut un nume pentru you tube, unul tare sa fie! va rog
Https://www.youtube.com/watch?v=TjBbCttSZQ8 Asta e viitorul Romaniei?:-?
Cat la suta din populatia de pe glob considerati ca e proasta? eu tind sa afirm ca undeva pe la 98%
Stiti careva daca la OVISIMU din Botosani de langa Pedagogic sunt pahare de plastic si paie de cumparat?
Am şi eu o nelămurire: oraşul Marghita este în Crişana sau în Maramureş? Maramuresenii şi crisanenii sunt tot un fel de ardeleni sau cum? :)) De ce zic majoritatea din aceste regiuni ...? (mai mult)
Salut TPU… am si eu un gand in legatur cu Bucuresti. Ma gandesc la un pasaj subteran in zona unirii care sa inceapa in dreptul spitalului coltei si sa aiba mai multe iesiri: Una pe Splaiul Independentei,...? (mai mult)
am cumparat o blane de pisica salbatica de la un vanator acum 3 4 luni si mi-a zis sa o fac cu sprei de molii dar nu mai stiu luna exacta cand oare din ce luna sa o fac?
Ce reclama va vine in minte acum care v-a placut cel mai mult? funda pentru cea mai frumoas
Salut, Am venit aici din cauza esuarilor cu cei din jur, am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa inchei socotelile cu viata, va rog frumos credeti- ma pe cuvant nu am venit sa fac glume sau sa fiu...? (mai mult)
Credeti ca putem aplica urmatorul citat si in cazul femeilor? "Rau cu rau, dar mai rau fara rau..."
Cum pot sa scriu pe "a" cu caciulita, "T" cu codita aia? Sper ca stiti la ce ma refer. App am laptop, nu PC! Multumesc! ;) :)
Ce inseamna keeks in engleza?
Pe wattpad care e diferenta dintre biblioteca mea si lista de lecturi? eu le pun la biblioteca.dar nu vad mare diferenta intre cele doua. si pentru cine e interesat/a m- am apucat sa scriu o carte noua...? (mai mult)
Cum va plac fetele cu muschi ( nu exagerati) sau normale(nici grase nici slabe :) Funda la cel mai amuzant si original raspuns. P.S. ziceti si parerea voastra adevarata despre subiectul asta
Buna tuturor. M- am gandit si am hotarat sa urmez Facultatea de Drept, mai exact sa devin procuror.Avand in vedere acest lucru, m- am informat si am aflat ca trebuie profilul uman. Ajungand in acest punct,...? (mai mult)
De ce strigam "A"cand ne lovim?
Dati-mi va rog niste idei de denumiri de echipe pentru un concurs despre Uniunea Europeana iar denumirile sa aiba legatura cu Europa. Funda pentru cele mai ingenioase denumiri...
Ce tatuaj imi recomandati sa fac pe bicepsul de la mana stanga?
Ca si curiozitate. Inafara de http://goo.gl/0Zb4LE ce alte site-uri de tehnologie reusite mai cunoasteti?
Am o operatie de la buric in jos ( http://postimg.org/image/q6pv8dtot/ ) care mi se pare extrem de inestetica mai ales ca in partea inferioara am avut un granulom de fir extirpat si se vede un mov deschis....? (mai mult)
Cand se dau martisoare daca 1 martie pica duminica? Sunt la liceu si vreau sa stiu cand e potrivit sa le dai.
Cine ma ajuta cu niste exemple de titluri de carte? in care vreau sa scriu despre orice. ganduri, chestii amuzante, bancuri, amintiri. o s- o fac pe wattpad :) dar nu am idei de titlu. mersii! dau ...? (mai mult)
In ce tari ati fost si oamenii v- au lasat o impresie buna, unde v- ati simtit si ati fost primiti foarte bine si nu ati fost discriminati? De Franta, Italia, Spania stim toti ca oamenii sunt mai...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste idei de denumiri de echipe pentru un concurs despre Uniunea Europeana iar denumirile sa aiba legatura cu Europa. Funda pentru cele mai ingenioase denumiri
cum ati privi o viata in care nimeni nu moare si totul e roz?
Ce parere aveti de simularile de anul acesta (2015)? Matematica,in special partea de geometrie a fost,din punctul meu de vedere, foarte grea.
Asociati inteligenta unei persoane cu ce alegeri face in viata, cu ce job isi alege, samd? Un om care alege ce este considerat imoral pentru majoritatea dar face bani multi din asta, este asociat cu...? (mai mult)
Fericirea voastra depinde de voi sau de alte persoane? Nu ma refer la cei cu familie ma refer la cei pana in 25 de ani. Multi depresi am mai vazut pe aici cu " nu am iubita, nu am prieteni".Am impresia...? (mai mult)
Heii TPU, m- am gândit să fac un serial și personajele le voi desena eu, voiam sa va cer și vouă părerea pentru cum vor arăta personajele (dar vor fi anime) ma refer forma și culoarea parului...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Lucia570 întreabă:
PijamalinaSatină întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?