Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Am dat o cautare pe TPU dupa "ziua indragostitilor". Multe intrebari, toata lumea se agita sa gaseasca cadoul ideal pentru partener/a, am vazut ca de fapt, pentru toata familia, pentru amici, vecini...? (mai mult)
Hei oare ce sa ii cumpar mamei mele de ziua ei? Repede
Hey Imi puteți spune va rog niște nume dragute pentru o persoana publica sau un blog? Multumesc :)
Hei TPU sunt dintr- o localitate din Iasi si vreau sa dau in seara asta comanda de un buchet de trandafiri! Spuneti- mi un site online de unde pot comanda si sa- mi ajunga vineri! Va rog ii urgent dau ...? (mai mult)
Ce fruct este duku? vreau cat mai multe detalii
Cum se pot dezvolta urmatoarele caracteristici/abilitati:spiritul critic/spiritul analitic/creativitatea/rabdarea. Vreau sa le luati pe fiecare in parte si cu exemple
Ce trebuie sa faci, chind nu stii ce sa faci?
Am nevoie de ajutor :| mi- au aparut vergeturi, am luat foarte putin in greutate..insa am colagenul al naibii de prost, am fost la dermatolog si atat mi- a zis :| si ca nu pot face nimic, ok..am...? (mai mult)
Dati-mi si mie cateva replici d-ale voastre, niste maxime frumoase care sa poata ofensa pe cineva! Va multumesc! :3
Neata! Cati ani are Marian Oprisan?
Buna TPU stiu ca aceasta intrebare este stupida. am un stilou si este roz si eu vreau sa nu mai fie roz sa il decolorez aia din plastic cu capac.
am incercat sa mi fac cont pe Disney Channel pentru a ma inscrie la concurs... Formularul arata cam asa: Nume Prenume Data nasterii Sex Tara Parola Confirmare parola Nume de membru si...? (mai mult)
Voi ce spuneti timpul trece repede?
Intre 1 si 32, care este numarul spre care tinzi sa alegi?
Spuneti-mi daca pot comanda un buchet de flori online si in cat timp imi ajunge daca-l comand din judet si eu stau in comuna aceluiasi judet! Ajung repede?
Ce faceti? Cum a fost astazi la scoala?
Cititi va rog un pic si dati- va o parere. Azi am intrat cu cineva intr- un magazin sa cumpar niste toale si in magazin erau doua femei care se uitau frate insistent la noi la orice miscare care o faceam;...? (mai mult)
Buna,exista concursuri de fotografii sau scenari unde poti sa trimiti scenari sau sa expui fotografii pe un site?
Cine vrea sa devina reprezentant AVON?
Cum se umple cu cerneala un stilou la care trebuie sa apesi cumva pe o „burta"?
Salut. Care imi puteti face o imagine de youtube? Cu numele Power Alex dar sa fie frumos. Contact me alex200826@yahoo.com Multumesc.
Cunosc pe cineva care poarta caciula tot timpul, si vara si iarna. L- am intrebat de ce poarta mereu caciula si a zis ca parca îi este mai asa. Voi care credeti ca e adevaratul motiv pentru care poarta...? (mai mult)
Cine se plictiseste? (Ca si mine) Ce faceti cand aveti prea mult timp liber?
Sounetzimi va rog niste jocuri prin sms ceva de genul asta:Joc : Alege un nume de animal preferat:urs, lup. tigru, vulpe, ris, cangur, zebra, girafa, veverita, leu. lup- spui cum sunt eu tigru-...? (mai mult)
Hei as vrea sa va intreb daca e fi bine sa ma fac actrita fac teatru din clasa 1 stiu multe. Ajutati-ma cu un răspuns!
De unde sa cumpar haine de calitate? poate gresesc categoria nu stiu, de un an tot imi cumpar haine poate am ghinion nu stiu /sunt blestemat faza e ca tot ce imi cumpar se rupe si inca rapid, am ...? (mai mult)
Credeti ca e gresit daca vreau sa imi tatuez portretul unei pesoane dragi mie, bunica mea care a murit. Ce parere aveti in general despre oamenii cu tatuaje?
Teligentilor? „M- am speriat la castingul pentru Aferim! (...). Unul dintre personajele principale din film e un puşti de 17 ani şi atunci am văzut foarte mulţi liceeni pentru rolul acesta (...)...? (mai mult)
Salutare. Sunt pasionat de arta, desing si imi place sa pictez sau sa desenez din creion. Am cateva desene acasa facute de mine si vreau sa le arat cuiva, nu stiu poate sa le si vand. Ce parere aveti...? (mai mult)
Oare cum sa fac sa fiu mai optimist si sa nu mai pun de fiecare dat rau inaintea binelui? si sa nu mai fiu asa dramatic pentru ca mi se sfarseste lumea din orice
O intrebare caracteristica categoriei : Voi de ce petreceti timpul pe TPU?
Ce parere aveti despre `social media`? Credeti ca are efecte negative sau pozitive asupra tinerilor?
Deci, am intrat sa pun o intrebare si am uitat o in cateva secunde. vi se intampla si voua? nu neaparat asta
Credeti ca ne nastem cu un destin n viata? Credeti ca fiecare din noi se naste "programat" in viata pentru ceva? Credeti ca unii se nasc norocosi si au noroc toata viata si sunt fericiti datorita norocului...? (mai mult)
M-am saturat sa aud peste tot ca Romania e o tara de nimic, ca nu ai ce sa faci aici, ca e o tara de hoti s.a.m.d. Chiar nu exista nimic bun in tara asta?
Cinci state ce faceau parte din OTV va rog :)
Salut am facut si eu un canal de youtube si as vrea sa stiu cum pot sa fac ceva abonati... funta pentru cel mai bun raspuns.
Cat de jignit/a v- ati simti ca iubitul/a sa va ceara sa mergeti cu el /ea sa faci analize pentru bolile cu transmitere sexuala inainte de a incepe viata sexuala impreuna? :)) chiar sunt curios de parerea...? (mai mult)
Parerea voastra despre Bucuresti(oameni locuri de munca etc)?
Salut, salut ^^ Ma ajutati si pe mine cu niste nume de familie englezesti? Multumesc mult, multumesc mult :3 V-as iubi si mai tare daca mi-ati da si cateva ciudate sau rare. Dau fundita c:
Vreau sa intru in booktube! Ce sa fac? P.S.- am mai fost!
Mergem la scoala maine?
Aseara am visat ca mie mi-era frica de iepuri. Erau iepuri rosii, albi de toate culorile. Ce inseamna?
Cine/Ce este Fredy Kruger si ce inseamna el?
Ajutatima varog ....aseara am visat ca eu cu parintii pindeam sa prindem sobolanu si din borta a esit un sobolan cit pisica de mare si pisica mea se batea cu sobolanu si sobolanul a fugit iar eu tipam ...? (mai mult)
Cine ai aduce pe toti cersetorii astia de la colturile strazii care sunt invazlizi si nu pot merge? cum ajung ei in locul ala?
Vouă vi s-a întâmplat vreodată să adormiți cu ochii deschiși?
CE ati vrea sa vedeti pe Youtube? Ce tipuri de video-uri cautati pe YouTube?
Va-ti interesat vreodata de lumea inconjuratoare sau de ce fac ei, sau v-ar fi interesant sa aflati? De exemplu despre sarbatorile din alte tari ca festivalul lunii sau ziua mortilor?
Din platbanda de otel mi-as putea face brațele al arc Take-Down?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?