Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Mi-am facut recent un site si as vrea sa aflu parerea voastra despre el. Adresa este www.voxy.ro Cum vi se pare? Va place? Cum as putea sa il fac sa fie si mai bun? Multumesc.
Imi poate spune careva va rog cum schimb data nasterii pe skype?
Ce pot face dacă prietena mea cea mai bună (sora mea) nu prea mai vrea să fim prietene din cauză că eu mă supăr cam repede?
Nu aveti un feeling ciudat cand va intalniti cu o persoana in realitate cu care ati vorbit doar virtual?
Niste nume de patrule pentru cercetasi va rog :D
Caut niste persoane/admini pentru a creea o pagina de facebook (diferite teme) poze, muzica, etc. Care vrea?
Care sunt fratii si surorile presedintelui Klaus Iohannis? Sunt casatoriti? Daca da, cu cine?
Hei TPU Criza mondiala actuala se va inrautatii in anii viitori sau va disparea? Cand credeti ca isi va atinge cel mai critic punct aceasta criza mondiala? ( peste cati ani?) aproximativ... Credeti...? (mai mult)
Sunteti de acord cu expresia „Spune-mi cu cine stai ca sa stiu cine ești"? Argumentati.
Pot pune întrebări anonime?
Am nevoie urgent de ajutor! Din schita Repausul Dominical trebuie sa caracterizez unul dintre personaje prin comparatie cu un alt personaj al unei alte schite. Ce personaj imi sugerati ca s- ar potrivi?...? (mai mult)
:) Am o intrebare, stiti cumva ce face agentul ticketing? Adica in afara ca vinde bilete de avion mai face si altceva?
am nevoie de niste coduri de reincarcare gratis ori Vodafone, Orange sau telekom. Se gasesc coduri gratis? fara jigniri. Dau funda :D
Daca esti taiat la cap si esti cusut, ce metode exista pentru a-ti creste parul la loc? Multumesc si o zi buna in continuare!
Care balsam de rufe e cel mai bun?
Va place jocul Clash of Clans?
Ma macina o intrebare de foarte mult timp si nu reusesc sa gasesc un raspuns bun referitor la ea. As ruga persoanele care se pricep la asta sa imi spuna: Care este vocea noastra adevarata?...? (mai mult)
Ma puteti ajuta? Cum pot face un server de cs!
Va roog.Este vreun baiat care stie sa scrie frumos? Adica sa simta? daca sunteti lasati com aici plizz:*
Ce parere aveti despre IRaul?
Cineva treaz la 1; 35? =)))
Nu ma pricep la esee, niste sfaturi si cateva teme pe care as putea sa le abordez ca exercitiu?
Hei, hei. Vreau sa dau o comanda de pe http://www.eyeslipsface.com.ro/ si sa dau sa vina la posta. Imi zice sa scriu numele, adresa, adresa de mail, nr de tel, oras, localitte, transport(posta/cargus;...? (mai mult)
Heey! Am nevoie de un mesaj frumos de "La multi ani" pentru o profesoara. Vreau sa fie ceva care sa o emotioneze pana la lacrimi.Este o profesoara de nota 100! Ma puteti ajuta, va rog?!
Credeti ca daca porti ochelari ti-e mai greu sa saruti fata de care iti place?
Ati vazut ce sexy este terorista islamica?
Dati-mi idei de alte nume (dar sa contina numele Ionut Gabriel) pe Facebook! Dau funda numele care îmi place!
Am ramas in pana de idei, asa ca daca este cineva care are inspiratie in momentul in care citeste intrebarea, rog din suflet sa imi dea un sfat. Se apropie ziua de nastere a iubitului si...nu mai...? (mai mult)
Mie mi se pare foarte asemanatore limba engleza si limba romana,mult mai aproape chiar ca limbiile latine, e posibil ca cele 2 limbii sa fie chiar gemene?
Cum pot gasi o persoana care are cont pe netlog
Cum se deschide o plosca dinaia de betiv? funda deci nu pot si are un fel de mecanism
Ce faci cand te straduiesti din rasputeri sa te autodepasesti dar nu reusesti? Vreau sa devin o persoana mai buna decat acum si chiar imi trebuie! Ce as putea sa fac?
Hei...vreau sa fac un video pentru facebook cu muzica poze..etc..dar nu stiu cum. Dau funda
De ce nu putem avea simplitate? De ce mereu trebuie sa complicam totul? Stiu ca nu sunt singurul care ar vrea o viata obisnuita si simpla.
Cum inviti o fata la bal sau la o intanire?
Imi spuneti si mie ce sa fac dulce din cacao! Va rog!
Am o pagina pe fb si nu are asa multe like.uri ...stiti vreun hack pentru like.uri?
Ce părere aveți despre acest joc psihologic? https://www.youtube.com/watch?v=wvCfDFCUQzc
Sault,am primit prin mail un mesaj de la o persoana care vrea sa ma adauge in reteaua LinkedIn.ce este LinkedIn? Am vazut ca e si aplicatie pentru android.
am o intrebare legata de visele lucide. In ultimele 2 saptamani m- am documentat foarte mult despre acest fenomen, care de altfel mi se pare super si am incercat de mai multe ori sa intru ...? (mai mult)
Mi-am instalat off road drive pe pc si cand sa intru in el imi apare ca sa incarca si atat ce trebuie sa fac? Primul raspuns corect funda!
Care sunt sansele ca si noi sa avem atacuri teroriste in Romania?
/ Buna! Am sters cerere de prietenie a unei fete de pe facebook. Am intrat pe profilul ei dar nu- mi mai apase decat sa- i trimit mesaj. Stie cineva cum pot face sa reapara cererea si sa- i dau ...? (mai mult)
Visez in continuu ca tatal meu vrea sa ma omoare. Ce inseamna? La inceput nu am bagat in seama dar continuam sa visez chestia asta erau vise diferite cu locuri diferite dar incerca acelasi lucru...? (mai mult)
Am mule vise rele, mai multe decat cele bune, ce sa fac?
Am compus eu cateva citate, din lipsa de ocupatie, spuneti- mi si mie o parere: - Doar zburand cu aripi de vultur, poti atinge stelele. ...? (mai mult)
Sall, TPU. As vrea sa public pe net niste sfaturi pentru toti legat de o problema pe care o are fiecare adolescent si pe care eu am depasit- o dupa ce am gasit niste reguli de aur. Cindva am gasit din...? (mai mult)
Salut imi trebuie un marker cu care sa scriu pe plastic si sa nu se stearga daca ma puteti ajuta va multumesc
Buna! 1. Vreau un cantec in engleza si unul in romana de ramas bun pentru doamna de engleza. 2. Unde pot sa- mi creez un blog? Link, va rog! 3. Mai vreau si doua poezii, una in engleza si una in romana,...? (mai mult)
Cum fac sa ii cumpar contul cuiva de steam?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)