Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cineva care intr- un moment groaznic de furie si- a lovit mama cum poate sa mai repare ce a facut si ce poate sa mai faca sa poata trece de mustrarile constiintei daca persoana respectiva regreta foarte...? (mai mult)
Aveti sa imi dati un cont sau cod webkinz delux? Daca da va rog lasati.mi mesaj si dau funda mersi
Stiti un parc din Brasov unde se pot face tractiuni, flotari si alte erercitii fizice?
Cat face $ 340.00 USD?
Îmi spune și mie cineva, unde pot să urmăresc serialul Iubire cu chip rebel? :o3 Caut de o veșnicie, dar nu găsesc nicăieri :(. FUNDĂĂĂ!
Va plac sarbatorile? Craciunul/pastele? De ce da/nu. Cateva cuvinte. nu ma astept la compuneri.
Mai iti poti face prieteni adevarati odata ce ai trecut de varsta copilariei si ai "inchegat" deja anumite relatii de prietenie? Ce vreau sa spun, eu am prieteni foarte buni doar pe cei din copilarie ...? (mai mult)
Cine-i acela Iluminate?
In cat timp cititi o carte de 300 de pagini (de exemplu)? Sunt curios cam cat va ia sa terminati o carte citind-o moderat.
Spuneti-mi si mie unde as putea gasi tricouri cu "Valoare d'aia mare" sau altfel de mesaje amuzante si decente, la un pret acceptabil (pana in 30 de lei), online sau in Iasi. Meersi
Salutari am fost sunat ieri seara de la numarul + 40316204261 si nu am reusit sa raspund la telefon.Am sunat inapoi dar nu a mai raspuns.A mai fost cineva sunat de acest numar? Are care ceva informati ...? (mai mult)
Ati fost cuminti? Ce asteptati sa va aduc Mosul diseara? Si un mesaj din partea mosului:)) http://postimg.org/image/slqgur5xz/eb8e9f19/
Care loc este mai bun la teatrul national cluj sala mare? Loja1 rang 2 sau loja 2 rang 2 sau loja 4 rang 2? Partea dreapta.
De ce exista misogini si feministe? Cand o sa inteleaga tot poporu ca indiferent de sex suntem egali? Nu v- ati saturat de toate feministele de pe internet care urla cu caps locku' ca vor egalitate, dar...? (mai mult)
Hey! Am nevoie de nume originale pentru o pagina de facebook. Tema sa fie Tutoriale. Mersi.Dau funta
Buna as vrea sa-mi dati sugestii cu cadouri de la Mos Craciun. Funda.
Joc 2 metine mt2ro si mt2 steel. Dau iteme pe steel si iau pe RO server nemesis are cineva iteme, bani ( 1kk pe RO 100-200 kk pe steel / daca aveti 10kk pe RO dau 2kkk dau si 3)
Auzitii am si eu o intrebare : cum poti sa te faci preferat unui professor pentru a lua note bunemai ales la un prof nou aproape coregent un coleg a ajuns la 10 la respective materie picandu- i bine in...? (mai mult)
Am de facut un proiect la economie despre " cererea, legea cererii". Am gasit informatii referitoare la aceasta tema, problema este ca imi trebuie neaparat studiu de caz si nu gasesc. daca stiti...? (mai mult)
Salut.Spuneti-mi,spray-ul cu piper si rozeta pentru autoaparare au nevoie de ceva acte? Sunt legale?
Ce pare aveti de acest film? e comic sau sec? www.youtube.com/watch?v=fqzhOnW6QA0&list=UUrMJtjwH... Lupu Oradean asta fost la mare vara asta la aratat si la Pro tv pe asta
Daca am guma pe cerul gurri cand ma sarut, se simte?
Cum pot sa joc fifa 2014 pe un smart tv?
Cand se aprind luminile de craciun in 2014
Care au fost ultimele medii de intrare la Hasdeeul din Buzau pentru. Mate Info?
Ce inseamna idk?
Dacă există risc de înbolnăvire cu boli cu transmitere sexuala inclusiv HIV, de ce nu sunt arestatate toate prostituatele, acestea fiind un pericol public?
Mâine e posibil sa mă asculte la engleza și avem un text de tradus pe care ne pune sa- l citim și e destul de greoi și nu prea mă am bine cu cititul- pronuntia. Îmi e foarte rusine ca gresesc...? (mai mult)
As vrea sa va intreb daca puteti sa imi trimiteti o poza sau un site de unde pot scoate la imprimanta o factura pentru telefon.
Cum sa vina Craciunul mai repede?
Hei...este un citat, din ce- mi aduc eu aminte, ca dupa ce ajungi sus nu mai ai unde sa te duci decat in jos sau ceva de genul... vreau sa- l folosesc intr- un review dar trebuie sa- l am complet + ...? (mai mult)
Legea atractiei functioneaza la voi? Chiar exista?
As avea nevoie de putin ajutor? Exista vreun program de facut filmulete pe o melodie.....adica as vrea sa pun in ael colaj si scurte filmulete si poze, de toate. Aveti vreo idee cum pot ...? (mai mult)
Vreau o rima pentru cortina va rog!
cine știe satul Iurceni raionul Nisporeni și ce știți despre acest sat?
Hei buna. Toata clasa am organizat sa tragem la sort de Craciun si eu o sa trag un biletel si daca imi va pica : - Doamna - Colega - Coleg una dintre astea imi va pica voi ce mi- ati recomanda sa...? (mai mult)
Salutt TPU,aseara am visat ca o fata straina a venit la mine in casa,si a inceput sa ma sarute, ce inseamna asta? Dati-mi repede raspunsu-l va rog! Funda!
Astazi dau un test important la fizica si nu stiu cum sa invat mai bine. Cateva metode de a invata repede si usor? :)
Cum pot sa ma joc pe un Smart tv?
Cum pot sa ma joc pe un Smart tv? Funda :***
Care știi statusuri în engleză și traduse? Please. Dau fundăă la alea care îmi plac. :o3
Imi dati si mie niste sfaturi pentru a fi mai populara? Vreau daca se poate si ceva replici, bancuri ca sa fiu mai comunicativa si sa nu isi bata lumea joc de mine.
Cum pot sa fac si eu mai multe liku-ri la pozele de profil
Am 18 ani si mi- as dori si eu un tatuaj, dar imi este frica sa nu ma 'incurce' pe viitor. Sunt clasa a 11a (nu am ramas repetent) si nu am idee despre ce vreau sa urmez in continuare, daca voi...? (mai mult)
Pot invata sa scriu cu mana stanga? Si, imi va afecta asta scrierea cu mana dreapta?
Cum sa scap de timiditate si cum sa am incredere in mine din nou? dau FUNDA!
Stiu ca o sa credeti aceasta intrebare banala dar sunt curios! Care tigari credeti ca sunt cele mai naspa? Adica nu in functie de pret ci in functie de gust si cat de tari sunt
De ce când mă bat cu o persoana încep sa tremur nu ca mi-e frica dar mereu am acea senzație nască tremur E normal, e bine?
Maine, trebuie sa ma duc sa cumpar ceva, eu nefiind din oras trebuie sa am timp sa prind autobuzul. Ultima ora am engleza, ce i- as putea spune profei ca sa ma invoiasca 15 minute, adica ...? (mai mult)
Eu sunt cam timida. Am multe idei pe care vreau se la spun si celorlalti, dar cand sunt in fata unui public impietresc.In clasa nu am o pozitie foarte buna. Ma simt ignorata. Uneori sunt cam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!