Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
VOI cand ati avut si cum a fost,, PRIMUL SARUT,,? curiozitatea eu nu am avut, dar mi-asi dori...D-au funda la cel cu raspunsul romanticc :* :* :* :*
Ce ati face daca ar fi ultima zi din viata voastra?
Ce este fericirea? Ce inseamna inplinirea vieti? De ce majoritatea oamenilor nu mai sunt fericiti De ce intreaga lumea au uitata sa traiesca viata, sa simta, sa iubeasca, sa respire, sa bea, sa...? (mai mult)
Jack Daniel's e bun la gust, sau e mare smecherie sa iti placa pentru ca e scump (parca)?
Cine prezinta emisiunea "Locuri de munca pentru tineri in Bucuresti si Regiunea Sud Est" de la postul tv Travel Mix?
Am un telefon Samsung GT- S3350 Cartela Moldcell si vreau sa sun cu numar ascuns, stiu (#31#07... ) pun numar si dau sa sun si scrie : Diverting active si dupa Service unvailable. Cine imi...? (mai mult)
Hei.Imi poate spune cineva pana in ce data tine targul de craciun de la sibiu? Fundaaa :*
As vrea sa imi dati un mister foarte dificil de elucidat! dau funda si nu luati in ras...Am o proba pentru detectivi.E un concurs
De SF ANDREI se poate sarbatorii si ADRIAN / ADRIANA?
Ajutor TPU! Stateam pe net si dintr-o data imi apare ca trebuie sa platesc o suma de 3.500.00 $ si mai scria nu stiu ce dar in engleza e ceva serios vreau raspunsuri rapide va rooooooog.
Cum a fost primul sarut? Funda la cel mai romantic
unde pot sa gasesc si eu adidasii aia "mult doriti" Nike Air Max 90 Hyperfuse Flag dar sa fie originali nu porcarii chinezesti ca vad ca pe site- uri ori nu mai au ori sunt replici. Multumesc,...? (mai mult)
Buna TPU știe cnv daca pot deschide un colet la posta înainte sa plătesc? Va rog acord funda!;)
Cum se modeaza un psp 3004, 6.60,cu ce versiune si de unde descarc tot ce trebuie?
Http://i59.tinypic.com/2rnelja.jpg voi ce intelegeti din textu asta.
De ce mereu aparentele inseala? Mie mi se intampla mereu acest lucru...sa vad si eu pe cineva linistit care mai incolo sa fie cea mai insuportabila persoana :|
Spuneti.mi si mie niste fete pe fb care pun unghii cu gel frumoase, nu conteaza orasul. Ms :*
Unde mai pot fi ascultati live Mircea Baniciu sau ceilalti membrii ai trupei Pasarea Colibri? Multumesc!
Cine era Guy Fawkes si de ce in prezent se fac masti dupa fata lui?
Salutare.Levi a spus in videoclipul sau legat de liceul ideal ca este imatur ca tata sa itIi fortezi copilul sa devina ceea ce tu nu ai reusit, si eu intreb de ce?
Ce parere aveti despre persoanele emo? Daca e buna: de ce e buna? Daca e rea: de ce e rea?
am nevoie pentru un sondaj la facultate, dacă mă puteţi ajuta "cum este relaţia voastră cu calculatorul?" Mulţumesc!
Ce credeti ca va pica la bac anul acesta? este posibil sa mai pice iar poezie?
Care sunt calitatile care dau "clasa" unui bărbat?
Cum castigi bani daca ai 1.000.000 vizualizari pe youtube? Sa zicem ca ai atatea vizualizari. Cum castigi bani din asta?
Cat de puternic este un barbat fata de o femeie?
De ce Puya face atatia bani din 15 milioane de vizualizari pe youtube? De ce Sisu are doar vreo 300 de mii de view-uri la "Fac din noapte zi"? De ce e viata nedreapta? De ce?
Heiiiy! Vreau si eu niste idei de intrebari: a) Serioase. b)Normale. c). SPpontante
Buna,am o mica intrebare legata de horoscopul indragostilor cum credeti baiat fecioara cu o fata balanta pot fi pereche?
Ce as putea lua fetitei mele de 6 ani care uraste jucariile? Urgent!
Ziceti-mi si mie, va rog, niste firme de mancare, sau altceva, care sa aiba ca logo un animal, cum sunt milka si fulga.
Salut,am cumparat azi o cartela de reincarcare cosmote si am razuito prea rau si nu se mai intelege codu. Daca ma duc la reprezentantii lor imi vor da alta?
Sunt persoane pe acest site care sufera de depresie bipolara? Va rog sa - mi raspundeti.
V-Ce v-ati dorii de craciun?
In ce tara se vorbeste limba Zulu, si da chiar exista limba asta
Am o problema acum ceva timp in urma am cumparat un pulover de culoarea roz inchis si cu scris albastru inchis cand l- am spalat si l- am pus la cuscat am observat ca scrisul sa intins pe si sa colorat...? (mai mult)
Doar EU mi-am scapat telefonul in toaleta? Funda la cel mai bun raspuns! :)
vreau sa vand ceva pe olx, cum fac sa nu ma ia un cost pe transport si cum fac sa imi plateasca cumparatorul intr-un mod sigur? si daca pun un anunt e gratis?
Ce sa vb cu o fata pe what's up? Nu vreau sa o plictisesc
Buna, vreau sa va cer o parere.Ne dam cadouri la scoala de mos niculai si trebuie sa- i dau un cadou la un baiat.Credeti ca ar fi bine un suport ca acesta de lumanare si o lumanare mica cu un om de zapada...? (mai mult)
Cum pot pune emoticoane la numele contactelor.Nu ma lasa sa pun decat niste emoticoane de rahat. Am Note 3 Dau funda;)
Salutare. As vrea sa stiu o firma de confectii metalice din Timisoara.
Stiati ca 1 din 4 copii sunt agresati zi de zi la scoala? 2 din 9 dintre acestia comit sinucideri, anual 19, 000 de elevi agresati se sinucid? Stiati ca uneori si profesorii pot fii agresorii, iar ...? (mai mult)
Ce as putea sa ii scriu celei mai bune prietene intr-o felicitare de ziua ei?
ma poate ajuta cineva cu un GPS Software pentru o Mazda 3 Concert? Va multumesc
Buna ma plictisesc ce sa fac multe idei si bune va dau funda!
Cum pot pastra ce este in telefon (pe wapp si in mesaje) dar dupa ce ii dau resetare telefonului la setarile din fabrica?
Am nevoie de ajutor. Stiti ca pe unele poze cu statusuri, sunt un fel de 'benzi' pe care este scris statusul..Cum se numesc si unde le gasesc SEPARAT de poze? Dau funda :*
Stie cineva pronosticurile lui Dan Chilom din data de 27 11 2014 din emisiune Mergeti pe mana noastra?
Acum cateva luni, un barbat, cam de vreo 40 de ani mi- a dat cerere de prietenie pe facebook. La inceput, mi s- a parut ok, adica, il cunosc pe omul ala din vedere, am zis ca m- a adaugat din plictiseala...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia