Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Funda! A inscris cineva de aici coduri la campania Jacobs 3 in 1? Eu nu inteleg cum castigi? Castiga cel de pe locul 1 din fiecare joc (Fotograf, Designer.) sau codul este castigator?
Cum iti dai seama ca un om face parte din illuminati si cum te poti inscrie in grup? Funda
"Ce pret are fericirea?" - Cel mai bun raspuns primeste funda.
Imi puteti spune si mie de ce Detunatele se aseamana cu o orga? Mersi :)
Am o mare problema! Cum se numeste melodia din Shake it up la episodul DEPRESIA sau ceva de genul cand Cece intra in depresie si dupa danseaza cu prietena ei la un spectacol pentru un baiat. pe ce muzica...? (mai mult)
Salutare TPU, ce parere aveti despre a saruta mana unei fete/doamne prima data cand o intalnesti, gen atunci cand dai mana cu ea sa te prezinti cum facem cu toti, te- ai si apleca si ia- i saruta mana....? (mai mult)
E o fata de care îmi place foarte mult.Ea este cu vreo 30 cm mai scunda decât mine.Asta este o problemă? În plus noi nici nu prea vorbim unul cu altul mai ales ca sunt mai timid...Ce as putea...? (mai mult)
De vreo jumătate de an am mai multe apeluri de la numere pe care nu le cunosc unele chiar din alte tari(Arabia Saudită, Irak, Spania, ).Apelurile erau de scurta durata (bip).Am AntiVirus care...? (mai mult)
Voi dc va speriati cel mai mult eu de noapte? Voi?
Ce vise ciudate,frumoase, scary ati avut?
As avea o intrebare.Va rog sa raspundeti serios - _- . Uneori ma urc pe bloc (blocul are 10 etaje).Si ma uit in jos...si ma gandesc la chestia aceea, sti cand cineva e in depresie. Faza cu sin...stiti...? (mai mult)
Am comandat ceva de la media galaxy si mi-au spus ca ajunge in 2 zile.A facut comanda azi pe la ora 1 se poate za ajunga si maine?
Hello everyone! Vreau sa aud mai multe pareri, pentru ca sunt intr-o stare in care nimic nu are sens... Care este sensul vietii? Funda:*
Unde va place mai mult, la tara sau la oras? Eu prefer sa stau la tara in viitor, pentru ca ai mai mult aer, spatiu :) Voi ce alegeti? :D
Salut, am si eu o intrebare, daca eu ma mut de la Romtelecom la Rcs Rds( cu internetul) pot sa imi mai vad e-mail-urile de pe clicknet?
Fete, baieti, va atrage un anumit nume la persoana de sex opus? Ati putea da cateva exemple de nume deosebite pe care sa le aiba partenerul vostru? Inteleg ca numele n- are nici o semnificatie intr- ...? (mai mult)
De ce la unele persoane pe chat imi apare locul de unde a trimis mesajul iar la altele nu? Cum pot face sa-mi apara si la celalalte? FUNDA!
De ce sa respectam autoritatea/?
Am 13 ani și am un par pubian foarte mare și des. Mirle rușine de el ca mereu îmi iese din chiloți. Este normal?
Ce parere aveti despre Banca de celule stem LifeLine?
Cine joaca robocraft? Nu stiu multe, tocmai ce am facut lvl 22 si abia mi-am facut un robot fain de 4 stele (tech points).
scuze de am 13 ani si categorie 61 de kg si toata vara asta mama mea m- a pus la diete dar nu prea imi place nicio dieta, nu pentru ca nu pot sa mananc orice dar noah...ma poate ajuta si pe mine...? (mai mult)
Este real acest experiment "The Russian Sleep Experiment" la sfarsitu anilor 1940 niste cercetatori rusi au tinut 5 detinuti politici timp de 15 zile fara sa doarma, dandule un ser de gaz experimental...? (mai mult)
Cum pot mari rezistenta "viata" itemelor din minecraft? de ex la tarnacop... am unul de diamant si as vrea sa il repar si sa il fac mai rezistent... ce trebuie sa fac?
Vă place varza călită? Dar chiftelele? Poftă bună vă doresc dragilor, dragelor.
A incercat cineva sampoanele, fiolele impotriva caderii parului de la Gerovital? Merita sa urmezi tratamentul? Va rog, comentati numai daca ati folosit tratamentul, e destul de scump si n- as vrea sa00l...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=GbWOYJAlXZA Ce fel de carioci foloseste spre final? Am mai observat si in alte videoclipuri tehnica aceasta de a desena. Aveti idee de unde se pot achiziotiona astfel ...? (mai mult)
Ce gesturi face un baiat cand se da la tine? Numerotati-mi multe gesturi!
E corect daca zic : lu' Marian "?
Sunt in varsta adolescentei si acum e prima oara cand ma pensez, Te doare?
Ok ma simt prost si nu stiu cum sa procedez sau sa reactionez la astfel de situatii si vreau doar sa- mi dai un sfat sau sa- mi spune- ti ce sa fac, fara sa mi- o luati in nume de rau sau sa faceti misto....? (mai mult)
Cum se numesc scaunele acelea pe de la esport? Si cam cat ar costa unul? Multumesc Anticipat!
Ma puteti ajuta va rog cu niste sugestii? M-am plictisit si nu stiu ce sa mai fac..Raspunde-ti cat mai repede posibil! Multumesc!
Am nevoie de putin ajutor:D.Vinerea asta e ziua de nastere a celei mai bune prietene si am nevoie de un mesaj emotionant:). Adica ceva special..pe net gasesc mesaje simple si in afara de asta eu nu...? (mai mult)
Buna Cateva pareri despre "Dr.Bradley Nelson - Codul emotiilor".
As dori niste versuri amuzante, sau niste poezii la fel de faine sa mai rad
cine stie cum pot sa-mi fac o adresa de email? FUNDA
Care defect vi se pare mai mare? Lenea sau rautatea? Argumentati.
Vreau sa-mi comand lentile de contact de vedere online. Aveti idee sau stiti sigur daca site-ul xlentile.ro este un site sigur si bun?
Neata! Azi seara e ceva frumos la tv in afara de politica,vreau un meci,emisiune sau un film la tv, orice in afara de politica?
Cum ar trebui sa fie un coreean?(bun, foarte bun sau rau?)
Salut tuturor! Voi ce probleme aveti in momentul de fata? Cu banii, sanatatea, iubirea...etc Va rog mult sa detaliati. Am nevoie de informatii de la voi pentru un proiect.
Hei. Illuminati sunt cu diavolul, sau nu au nicio credinta? Si daca vrea cineva sa isi inceapa o cariera in muzica in America, ce face ca sa scape de ei?
Ce parere aveti despre gay?
Cateva statusuri frumoase? Nu de dragoste sau "smechere". Dau funda. :*
Daca sunt la profilul "electomecanica,, si vreau sa ma mut la filologie mai trebuie sa dau diferentele? Daca da la ce materii?
Salut Am steam de maxim 2 ani si nici acuma nu pot vinde iteme pe market imi spune ca nu pot vinde iteme pe market ca nu am steam guard activat si il am activat de mult! va rog frumos spuneti- mi cum pot...? (mai mult)
Sall, dati-mi cat mai multe melodii house sau dance NE REMIXATE,
Am citit recent un articol cu titlul "Degeaba esti femeie daca ai buze subtiri", in care se spunea ca barbatilor nu le plac de nicio culoare femeile cu buze subtiri.Mai mare prostie n- am citit...? (mai mult)
Deci, de ce nu mi ramane setata rezolutia la pc? Ori de cate ori o setez ea revine la cea mai mica atunci cand deschid pc ul.Problema a aparut dupa ce am schimbat o din Safe Mode in din cauza unor erori,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.