Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Https://www.youtube.com/watch?v=IEwoTpju1Ew&list=UU-RkU7Av75kMQNfd084Xrlg Cum vi se pare primul meu vlog? Va rog sa lasa-ti provocari in comentari sau aici la raspunsuri..mersii
sunt intr-un grup de ceva timp si vreau idei pentru concursuri :3... Cea mai buna idee o sa primeasca funda! :3
Care este treaba cu asiaticii si purtarea mastilor chirurgicale pe strada? De ce le poarta? Din cauza poluarii sau impotriva bolilor?
Eu locuiesc la bloc si as vrea sa imi cumpăr un animal de companie. Nu vreau sa faca foarte multa dezordine si sa nu transmita boli ex: pisici, caini etc. Va rog sa ma ajutati cu cat mai multe...? (mai mult)
Care este cea mai buna cafea? de la ce varsta ar trebui sa fie consumata?
Cei care aveti telefoane cu android, ce player pentru muzica folositi (in afara de cel nativ)?
Haide sa discutam despre principii.Care sunt principiile pe care le urmati in viata voasta? Si ce parere aveti de asta? "Totul sau nimic". Spre exemplu, eu consider ca nu merita sa iti iei o placa de skate,...? (mai mult)
Salut tpu.Deci cu cateva zile in urma, un prieten de al meu mi- a spus ca vrea sa fuga de acasa pentru ca parintii il tot bat din orice greseala face si nu mai suprta.Si dupa ce mi- a spus asta m- a intrebat...? (mai mult)
De ceva timp, nu îmi mai funcționează Omegle. Cred că este de la conexiune, deoarece nu merge pe niciun browser. Ce pot face, pentru a remedia problema?
Hei,cat costa lectiile de orga acasa? *precizez ca eu am orga*
cum pot schimba tema dashbord-ului de pe tumblr? Va rog, am incercat http://www.themesltd.com/tumblr insa nu reusesc poate cineva sa-mi explice toti pasi sau sa-mi dea alte siteuri :)
Sunt mai timida de felul meu ce sa fac sa imi fac prieteni?
Din cand in cand imi place sa stau si sa privesc spre cer... imaginandu- mi cum va fi viata de dupa sfarsit. As vrea sa va intreb astazi cum va imaginati voi acea viata! Cel mai frumos si coerent raspuns...? (mai mult)
E musai sa donezi bani inainte de a face ice bucket?!
Hei. Merg la o nunta si nu vreau deloc sa dansez. Lumea poate ma considera ciudata daca vede ca stau doar jos dar mie nu-mi place sa dansez in public si chiar nu vreau. Ce parere aveti?
Pentru fete. Cat de ciudat vi s-ar parea sa auziti un baiat ca asculta Beethoven sau Mozart, la el acasa sau in masina? Daca ati fi in aceeasi masina ia-ti zice sa schimbe muzica?
Ce parere aveti despre compania de avion Blue air?
Dati-mi link de unde pot cumpara lenjerie de pat cu One Direction. Dau FUNDA! :**
Dintre 4radical din 3 si 3radical din 5 care este mai mare?
Cu ce v-a ajutat parinti cand ati trecut de majorat?
La UNATC sectia actorie conteaza media de la bac sau din liceu? Sau se da admitere?
Salut necunoscutilor. O intrebare cat se poate de simpla. De ce lumea din ziua de azi numai apreciaza ce are? O mica paranteza inainte: intrebarea e cea de sus, mai jos sunt doare niste ganduri de-...? (mai mult)
Daca iti vopsesti varfurile parului cu albastru de metil si le usuci mai pateaza hanele?
Am un Dvd cu poze de la majorat si nu pot sa le vad, nu imi citeste dvd-romul, unele Dvd -uri le citeste dar pe acesta nu :( Oar eu fi de la calculatorul meu? Ajutati-ma
Caut server samp pe care sa am ocazia sa primesc gm/admin... sau macar lider la ceva factiune :)) caut un server bine pus la punct, cu buguri putine si cat mai fain. nu conteaza ca sunt 10 sau 100 on.
Sunt curioasa, voi cum reusiti sa faceti fata prejudecatilor? Va afecteaza sau incercati sa ignorati parerea altora? Eu sunt o persoana mai sensibila si imi este cam greu sa nu imi pese de "gura...? (mai mult)
Ce parere aveti despre fetele care injura?
Bună,TPU.Ce inseamna sau la ce se refera propozita "awww bby "?
Hey, TPU! Recent am gasit un generator de like- uri pentru pagini, http://generator- likes.weebly.com/ cica scrie ca da 6500 de like- uri dar mie abia mi- a dat 300. Ce sa insemne asta? toata lumea...? (mai mult)
Vorbes cu o fata pe facebook.Nu suntem iubiti dar cred ca vrea sa fim prieteni, mo chemat de doua ori la plimbare dar nu m- am dus si imi trimite emoticon cu pupici.Acuma mi- a trimis urmatorul...? (mai mult)
Cat de zgariat este telefonul vostru? :D
mi- am adus amiante de un film si nu ii mai stiu numele. Filmul l- am vaut pe disney Channel si era cu doi bebelusi si o batrana cu multi bani si Rea care avea grija de ei. Imi aduc amiante ca vin...? (mai mult)
Faceti Top: Zmenta, Tudi Popa, Paul Stepanov, Satana si Bianca Adam! :) :D
Ati cunoscut oameni,, de cultura? descrie ti i
Incep prin a- mi cere scuze pentru categorie, dar chiar am nevoie de ajutor... De curand mi- am cumparat un microfon foarte bun! Problema e ca pe laptop are un fel de bazait si nu se aude...? (mai mult)
De ce ma uit la inmormantari? am inceput sa ma imaginez moarta,. macar nu mai imi este teama
Ce aimale aveti, care e numele lor si o mica povestie despe ele :) Eu am o testoasa care o cheama Tania Si imi va lua un hamster pitic, care vreau sa fie femela, dar sper ca aia de la Pet Shop...? (mai mult)
Caut un mouse de gaming pana in 100 de roni. Precizez ca eu vreau sa il folosesc la Counter-Strike 1.6 si CS.GO! Multumesc anticipat!
cine poate sa-mi traduca c spune el(Damon) la sfirsitul clipului https://www.youtube.com/watch?v=0wAGGGOhgC0
Din ce sunt facuti dintii lui mgk sau cu ce sunt placati?
Oglinda oglinjoara, care este cea mai pitica fata din TPU? (doar pentru fete) Buna. Ma numesc Constantin, si imi plac fetele scunde. Fosta mea iubita avea 1.57m inaltime la cei 17 ani ai ei. Apoi...? (mai mult)
Prin ce metode imi pot face prieteni multi pe facebook? Necunoscuti sa fie.Dau funda
Buna seara TPU! am si eu o intrebare! sunt clasa a 9- a pe profilul turism si alimentatie si am o nelamurire. din clasa a 10- a sau a 11- a se vor desparti clasele pe turism si alimentatie? unii pe turism...? (mai mult)
Este dăunător sa-mi las telefonul la încărcat peste noapte? Am un Samsung galaxy s4.
Cine a fost vara aceasta la Costinesti? Eu una am fost acolo in concediu, dupa 11 ani. M-a uimit cate gunoaie au fost pe plaja si cat de necivilizati sunt oamenii.
Ce inseamna pentru voi femeie "adevarata"?
Imi puteti spune si mie o intamplare vesela de la mare?
Ce alte siteuri gen badoo,twoo, hot or not, ..etc. mai sunt? dar nu doar pentru sa te imprietenesti sau sa comunici..si pentru. alte interese: intalnirii, relatii, sex etc.
Vans sau converse, ce preferati :)
Cine tia promovat vreodata anuntul pe tocmai.ro? nu inteleg multe chesti de asta intreb, anuntul se reinoieste zilnic? galeria lor acolo mereu va vi anuntul valabil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?