Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Vi se pare ok ca un student sa mearga in afara pentru a munci prin programul acordat de facultate? Spuneti-va parerea. :)
Stie cineva daca la Antim Ivireanul din Rm. Valcea se poarta uniforma, iar daca "da" ce fel de uniforma?
Buna am un Orange san remo.Mi- a cazut jos, Display- ul merge si touchscreen- ul undeva sus adica merge sa sun eu dar nu pot raspunde.Este foarte rau spart jos la acele butoane.As vrea sa stiu daca ii...? (mai mult)
Exista intermediari pentru cazare litoral de încredere? Am vorbit cu o femei care imi cauta mie cazare si mi-a găsit cazare si vrea sa trimit bani...Ce spune-ți sa fac?
Aveti idee cat ar costa un pui de tigru?
Aveti Ask.fm?
Salut.De curand mi-am luat un telefon Allview a4 si cand vreau sa descarc ceva de pe google play imi zice URL de descarcare nevalid.Cum sa rezolv?
Care oras mare din Romania vi se pare cel mai adecvat pentru a locui, din toate punctele de vedere? FUNDA :*
Ce ai face daca ai castiga la Loto?
sunt intr- o situatie atat de ciudata, un baiat( cel din intrebarile mele anterioare) a venit cu chiatara la scoala ( am inteles ca aveau un fel de actiune in clasa care implica talente gen muzica...? (mai mult)
Am inteles ca oamenii care infiaza copii, primesc bani destul de multi. Daca, as abandona- o(o fetita de 2 anisori) in fata orfelinatului ca apoi sa ma duc sa o infiez, credeti ca se poate sa ...? (mai mult)
Imi puteti spune un generator de like-uri bun si sa-mi si explicati cum se foloseste? Nu Addmefast sau vimuo pntru ca nu imi merg. Multumesc!
Voiam să deschid un subiect aleatoriu şi să- mi răspundeţi la o întrebare. Este mai mult un "joc" de imaginaţie. Cel mai detaliat răspuns primeşte fundă! Ce calităţi credeţi că trebuie...? (mai mult)
Stiti ceva programe prin care sa pot face negative (gen Silent Strike) sau remixuri?
Care a fost cel mai urat cosmar pe care l-ati avut?
Cum fac pe cineva sa rada?
Am o dilema :v : Am un calculator cam vechi si face fite. Am probleme la grafica la anumite chestii, jocuri. Ce- ar trebui sa- mi iau? placa video noua, procesor nou? In plus, ce-...? (mai mult)
Hei TPU... ma gandeam sa numesc "pistualele" soc si groaza si incerc sa gasesc nume asemenatoare pentru doua katane, pana acum m-am gandit la durere si frica... cele mai bune nume primesc funda :*
HEY TPU! stie cineva codurile pentru gems din ourWorld de saptamana aceasa? :)
Https://www.facebook.com/ionutz.dezvirginatorul/posts/1401976030071822?fref=nf Cum mama naibi se poate sa existe asfel de specimene? Lamuriti-ma!
Credeti ca e normal ca o fata de 16 ani sa aiba iubit ( de 6 luni ) sa plece peste tot cu el? La tara la el, la mare, sa stea acasa la el, de ce nu sa doarma noaptea? Eu am 17 ani jumate n- am iubit...? (mai mult)
Ati citit,, La tiganci" de Mircea Eliade? Cum vi s-a parut?
Am fost la strand, daca se poate numi strand! Erau 3 bazine, primele doua erau ok Dar al treilea... Eu am stat la al treilea. Acela nu e strand! Am stat pe o "iarba" langa bazin! Acea iarba...? (mai mult)
c:. In februarie am cunoscut un baiat din Statele Unite pe internet si am inceput sa vorbim. De fiecare data cand vorbim e foarte dragut cu mine, chiar stie sa vorbeasca cu o fata, imi face mereu...? (mai mult)
Cum a fost ziua de azi?
Luna viitoare in 11 imi expira dosarul. As vrea sa dau maine sala si apoi orasul insa imi e frica, ca voi fi programata la oras dupa data de 11 si nu voi putea da. Inainte cu cat timp pot da sala...? (mai mult)
Am o problema in a ma exprima online. imi este frica sa postez o poza sau un status sau un comentariu, sa dau like la ceva si de astea. cand am vazut ca primesc raspunsuri la prima mea intrebare am simtit...? (mai mult)
Ce subiecte de convorbire recomandati la o intalnire cu o fata?
Ma poate cineva ajuta sa promovez aceasta pagina, daca va place! Mersi anticipat https://www.facebook.com/pages/OurChildhood/1441173962826043
Cine stie niste geamgerii prin Braila? Si inca ceva... Cunoasteti persoane ce fac mobila la comanda (persoane particulare) cu un pret accesibil si calitate ok? Mi- ar fi de folos niste numere de...? (mai mult)
Deci am urmatoarea problema.Am 25 ani, nu am muncit niciodata si stau pe spatele parintilor.Am doar liceul terminat si bacul. Acum parintii vor sa ma dea afara din casa ca nu vreau sa muncesc...pai...? (mai mult)
Voi cat de des dansati? aprox?
De ce gasesc pe boxeri mei pete albe? Oare ce sunt si de unde vin?
Era un site pe care puteai sa faci desene abstracte doar din linii... Fundalul site-ului era negru, iar liniile colorate. Stie cineva cum se numeste site-ul?
Ce inseamna ^_^
Cat a durat cea mai lunga conversatie telefonica pe care ati avut-o?
Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ati primit?
In revista Super Bravo Girl numar de azi ce postere cu cine are?
Ce intelegeti prin "pitipoanca"?
Ce parere aveti despre Bianca Dragusanu?
Va e frica de caini?
Dati-mi si mie va rog niste linkuri cu baieti draguti intre 14 si 19 ani din Craiova de pe fb.Merci!
Preferati pepsi sau coca-cola?
Stie cineva unde pot gasi acapella (doar partea vocala ) acestei melodii? https://www.youtube.com/watch?v=m4-lfUHe1vk Funda
Buna Am o rugaminte la voi Stie cineva cum se numeste cartea in care este descrisa o poveste de dragoste intre un antrenor de baschet si o antrenoare de fotbal nou venita in oras? Este o carte gen Sandra...? (mai mult)
De ce?:) (vreau cat mai multe raspunsuri pentru intrebarea asta)
Buna as dori si eu niste statusuri de fericire ofer funda
Vreau sa imi fac un tatuaj micut chiar la incheitura maini.voi preciza asa in mare de ce...am pierdut un copil si simt ca vreau sa il port mereu cu mine, chiar daca el nu mai este.Simt ca am nevoie sa...? (mai mult)
am o mica/mare problema mi.a întârziat ciclul 10 zile, tin sa precizez ca i- l am neregulat dar de obicei întârzie 2 - 4 zile nu 10 de la ce poate fi? Dureri si stările pe care le am înainte...? (mai mult)
Care este cel mai frumos cadou ce l-ai primit sau pe care ti-l doresti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!