Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Buna,imi puteti spune va rog ce sa fac ca parul meu sa nu se mai increteasca dupa ce ma spal?
:* Cu solutia de intretinere a lentilelor, cea in care se pun lentilele, se si curata lentilele?
eu as vrea sa- mi indeplinesc visul de a deveni alergator profesionist si sa particip la curse dar am doar 10 clase, credeti ca m- ar primi adica asta e visul meu si daca m- ar accepta ce ...? (mai mult)
As dori sa cumpăr un tractor same xentauro 70, ce îmi puteti spune despre el, si cam cat ar costa piesele. Dau funda
Care este personajul vostru preferat din Death Note?
Hey! Am o intrebare sau mai multe =)) ..Am auzit de mai multe ori " iluminatii ", azi am decis sa ma informez, dar n.am inteles mare lucru. ceva legat de satana si de niste oameni care conduc lumea...? (mai mult)
Dau funda! 1 Cum il cheama pe romanul care a spart parolele de la NASA? Cum il cheama, ce porecla are nu vreau numele lui 2 Cu ce program la spart (eu am auzit ca la spart cu C+ + , ii adevarat) DAU...? (mai mult)
Ai curaj sa lasi aici un cantec sau o poezie conpus/a de tine? foaie verde ac de brad. am vazut un leopard si pe coada lui scria ceva ce nu se intelegea.
Ce fel de poze preferati sa vedeti? Eu fac de ceva timp poze si ma intrebam ce va place sa vedeti intr-o fotografie? Natura, persoane, animale, etc.
Mi- am facut pe Facebook o pagina pentru iubitorii de Anime- uri din Romania. pana acum are 2 like- uri. Am nevoie de 2- 3 sau chiar 4- 5 admini care sa fie 3- 4- 5 ore activi pe pagina, care se uita ...? (mai mult)
as dori sa stiu daca cunoasteti vreo cofetarie in Bucuresti care sa comercializeze vafe pentru tort. Multumesc! Doar vafa nu su tortul...
TPU voua va place scoala?
Sa- mi spuneti si mie niste casti care au un bass puternic si o sonorizare vocala buna, ce credeti, aceste casti sunt bune? Dati- mi voi niste casti mai de calitate de pe okazii sau alte site- uri (lasati-...? (mai mult)
Ce faci cand nu poti sa adormi?
Pot sa port ochelari si lentile colorate ( fara dioptrii ) in acelasi timp? Eu am fata galbuie ( sunt creola sau cum? ). Am fata ovala, buze groase, ochii mari caprui inchis, cateodata si negrii,...? (mai mult)
Cati carbohidranti trebuie sa mananc daca vreau sa slabesc si cati daca vreau sa fac muschi (fac sala). Baiat 16ani 1.72 64kg.
Dupa parerea voastra de ce un barbat urmareste o femeie pe care nu o place cu adevarat? De fapt, el a iubit o alta femeie pe care a considerat- o mai frumoasa dar relatia cu ea nu a mers iar acum, ...? (mai mult)
Cei care au luat bacalaureatul cu 10 mai primesc bani de la minister anul acesta?
Ma uitam pe net cat costa o castrare pentru o catea, 150- 300 lei, mult pentru un roman. Astia sunt prosti? Pai daca pretul e atat, putini isi castreaza catelele, necastrate fac pui pe banda rulanta,...? (mai mult)
Am o problema cu skype'ul! Deci cand vorbesc cu "x" el ma aude dar eu nu! De ce?! AJUTOOR!
Media pentru liceu este 6, 97, iar la liceul unde voiam eu sa intru ultima medie este 7.78.As avea sanse sa intru si sa fiu de exemplu... tipa cu cea mai mica medie din liceu?
Hei, buna TPU! Va rog ajutati- ma in legatura cu ceva. Deci, inainte trimiteam un cnp la 211 si imi puneam mesaje (sms- uri) nelimitate...dar acum cand trimit un cnp la 211 imi spune ceva in gen ca :...? (mai mult)
Ce statusuri stiti? Cele mai frumoase primeste
DAU FUNDA DAU VOT Joc De Rol sa zicem ca ai lecat intr- o tabara.Si vrei sa le faci o farsa parintilor. Farsa:nu esti tu (ciudat, stiu asta) ce replici AI SPUNE TU, ...? (mai mult)
Am mai multe intrebari... : Ce site de socializare sau de pierdut timpul stiti in afara de facebook si ask.fm? Ce platforme de facut blog- uri mai stiti in afara de www.blogger.com? cine joaca...? (mai mult)
sa zicem ca aveti acea meserie dorita toata viata si castigati un milion de euro, ati renunta la ce faceti? Eu sincer nu ( vreau sa fiu detectiv) :)
Cum pot face și eu după fiecare post pus pe forum să îmi apară ca ăștia: http://board.ro.metin2.gameforge.com/board13- jocul- metin 2- the- game/board14- ajutor- si- intrebari- help- and- question...? (mai mult)
Hei :) eu am abonament in Vodafone si vreau sa-mi fac whatsapp. Se percep costuri suplimentare in fiecare luna daca vorbesc pe whatsapp sau daca am whatsapp?
Voi ce ati alege intre a pierde toate amintirile pe care le aveti pana acum sau a fi incapabili sa va mai faceti amintiri de acum inainte?
Daca nu ai sti ce varsta ai, ce varsta ti-ai da? :)
Profesorii sunt platiti in vacanta mare? Cine stie SIGUR?
Http://dianaculic.wordpress.com/2014/07/03/iubim-acel-gen-de-barbat/ Care este parerea voastra?
Heii all, am auzit un zvon ca, va iesi curand peste cateva luni sau ceva de genu o consola noua. un playstation 5, este adevarat? si daca da stie cineva cand apare?
Concita Wrust e femeie sau barbat? Unii spun ce e femeie, altii ca barbat.Voi ce stiti?
Este adevarat ca prin secretia vaginala se ard calori? Daca da,cate calorii? Scuzati categoria(daca e gresita), funda!
Heeeelp ce cadou sa-i fac iubitului adora informatica, vreau sa fie si ceva simbolic fuuuundaaa!
Unde pot afla notele de la evaluarea nationala in functie de nume ca nu gasesc
Ce parere aveti despre acei useri care vin si va judeca sub propriile intrebari? Trebuie musai sa gandim sau sa ne purtam toti fix la fel? Cine ne da dreptul sa ne auto- socotim mai destepti decat altii(fara...? (mai mult)
Buuuuuunaaa tuturor!:D A fost cineva anul acesta la mare in Eforie N? Cum este vremea si cum este pe acolo
Știți cumva când sunt semifinalele la FIFA World Cup 2014 din Brazilia?
Treaba sta in felul urmator: am uitat parola ID- ului meu de messenger. Am dat pe "forgot my password", pe "i have a probem with my password", am scris ID- ul, am scris si codul si apoi mi- ...? (mai mult)
Fără ce anume nu ai putea să trăieşti?
Salutare, ma uitam la- - - >http://www.youtube.com/watch?v=BfEyl4VSe5s&hd=1 si ma intrebam ce program foloseste? Daca stiti cum se cheama sau stiti un program asemanator, va rog ca sa mi- l spuneti. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre o vecina in varsta de la bloc care sustine ca o profesoara nu are bun simt? Pentru ca aceasta profesoara(tanara, ce- i drept) i- a pus note relativ mici baiatului unei alte vecine(al...? (mai mult)
Hei, TPU! Am si eu o problemuta minora... Pe 14 august sunt domnisoara de onoare si spre rusinea mea NU STIU SA DANSEZ. Imi puteti da, va rog, niste filmute sau ceva gen, care sa ma ajute? Dar sa fie...? (mai mult)
Cum se cheama cantecul care are refrenul : Dau fuga in oras dupa domnisoare,eu nu mai am nici un loc gol de parcare sSi o sa parchez la ele in dormitoare, Azi o arem, in deplasare" Fundaa :x
Ati vazut pe undeva guma de mestecat COOL? tot vad reclama la tv de ceva timp, dar n-am gasit pe nicaieri
am o intrebare destul de interesanta pentru voi;) Pai intrebarea e urmatoarea...: De ce va place atat de mult facebook-ul? Uni sunteti chiar obsedati :)) Ce va ofera atat de captivant? :)
Hei..Imi puteti spune si mie niste asemanari intre scoala comunista si cea de azi? Mersi antipat :)
As vrea sa fac un film, dar despre ce sa il fac? si cum sa il fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a