Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Caut o persoana pe numele Valcea Danut din Galati
Vreau sa-i trimit unui vecin de care imi place o scrisoare.nu vreau sa-i scriu ca-l plac dar vreau sa-i scriu ceva care sa-l puna pe ganduri.ce sa-i scriu? Multumesc mult! funda!
Buna TPU vinerea asta care va veni (avem liber la scoala) voi da o petrecere in pijamale, cu sora mea (8 ani), verisoara noastra (6 ani ) prietena noastra ( 10 ani ) eu am 10 ani, dar eu si sora mea...? (mai mult)
Am tot intalnit in manualul de engleza abrevierea BBC. Stie cineva ce inseamna? L-am intalnit in enuntul: This sort of English is generally heard from BBC announcers. Cum il pot traduce?
Imi puteți spune de ce nu îmi Răspundeți la întrebări? Am nevoie de ajutor Ily
Andy Biersack a format mai demult un cuplu cu Taylor Momsen?
Munca si invatatul mi se par grele si nefolositoare, credeti ca are ceva daca abandonez scoala, ma marit si fac copii de la 16 ani?:-?
Aş vrea niște sfaturi... am o problemă cu o colegă care mă deranjează cam mult (adică postează lucruri neadevărate despre mine pe facebook și nu mai vrea sa vorbească cu mine).Am fost...? (mai mult)
Cum a decurs prima voastră vizită la psiholog?
De curand mi-am facut un canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCdkdRs_jd0XHQxAPOezNE2A In fine, intrebarea mea este cum pot face mai multi aboati?
Salut TPU,ce sa fac pentru a slabi, dau FUNDA
Stangaci sau dreptaci? Slab sau gras? Rosu sau albastru? Lichior sau tuica? Ceapa sau usturoi? Cine are raspuns la fel ca mine--> Funda:)
Buna spuneti-mi va rog titlul la o poezie a lui Grigore Vieru care are aceste versuri daca vazul meu vreodata in vreo lupta ar fi stins,te-as gasi si,orb, Moldova
Am nevoie de ajutorul vostru URGENT. Am cumparat acest laptop http://www.altex.ro/laptop- hp- 15- d053sq- intel- core- i3- 3110m- 2- 4ghz- 15- 6- 4gb- 750gb- nvidia- geforce- gt- 820m- 1gb-...? (mai mult)
imi puteti spune si mie culoarea specifica a acestui soricel? Multumesc anticipat, dau FUNDA! http://i.imgur.com/p5SuVeP.png
Ce aplicatie de emoticoane imi recomandati pentru un Samsung S2?
TPU! Este adevarat ce se spune despre viata la facultate? E chiar atat de diferita fata de cea din liceu? Adica se organizeaza multe petreceri, esti mult mai liber, sex la discretie etc.
:* Am un Nokia lumia 520 si pana acum nu imi arata pe ask daca pot incarca imagini si acum imi arata. Problrma este ca incerc sa incarc imaginea si imi da erori. Sfaturi? Dau fundita pentru raspunsul...? (mai mult)
In ultimul timp am inceput sa am un stil de viata sanatos.Alimentatie sanatoasa, sport in fiecare zi.Ideea e ca in ultimele 3 saptamani slabisem 1 kg pe saptamana si saptamana asta am slabit doar...? (mai mult)
Buna! Am intalnit mai multe persoane care spuneau " sa te pupe camila". Imi poate spune cineva ce inseamna? (scuzati categoria) FUNDA!
Cu cine ve-ti vota la alegerile europarlamentare 2014?
Stie cineva unde pot sa gasesc raspunsurile la subiectul I de la variantele de bac 2009 producerea si utilizarea curentului electric? Va rooog...e urgent! imi trebuie pana maine :(
M-am dus la o prietena si am intrebat-o ce face dar mia spus ca nu e treaba mea oare nu mai vrea a fim prietne? fundă!
Imi spune-ti si mie unde pot gasi glicerina pura? Dau funda!
Imi aratati si mie va rog vreun video cum sa fac asa poze. adica sa scot in evidenta o perssoana sau ceva de genu acesta! model: poza->>>>http://i.imgur.com/w9pWRLE.jpg
Puteti sa imi spuneti si mie, ce sa fac in timpul liber? Ca ma plictisesc! :@
Care este numele real lui g-dragon din bigbang? Am nevoie pentru o poveste!
3. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca?
Hey, mi- am gasit prietenii pe facebook, doar le am vazut pozele de profil, sper ca nu observa nimeni, Este pentru prima data cand intru, si e misto. Am niste nelamuriri, mai multe dar astea sunt...? (mai mult)
Dragii meii! Eu plac un barbat si si- a dat seama ca il plac demult.Si eu facusem poza cu el acum 5 ani eram la o petrecere si eram mascata pe fata.Nu stiu ce i- a venit asa dintr- o data si azi m- a intrebat...? (mai mult)
Hey,ce remedii stiti impotriva oboseli?
Panselutele salbatice pot fi domesticite(adica de la o panseluta cu floarea foare mica si cu doar 2 culori la una cu o floare mare cu mai multe culori(normala))?
SALL.Eu as vrea sa stiu cum sa- mi fac propriile video, problema e ca as vrea sa plasez pe youtobe niste filmulete facute de mine cu camera web, dar nu stiu cum sa le fac. spuneti- mi, va rog un program...? (mai mult)
Nu reusesc sa-mi fac un cont de facebook. Imi spune ca adresa de mail nu este valida.si sa introduc alta, am introdus dar nu merge. ce sa fac
Ziceti-mi va rog niste site-uri/forumuri unde am sanse sa primesc un raspuns relativ acceptabil la intebari din orice domenii. Multumesc!
Mi-as dori sa am un loc unde sa postez compuneri, citate si fotografii tematice.Ar trebui sa creez un blog sau o pagina de pe Facebook?
In care emisiune TV apare actorul din iubiri secrete pe numele real de Bogdan Marchidan? In iubire interzisa? Stiu ca a jucat intr- un episod in care avea un frate iar fratele s- au s- a indragostit...? (mai mult)
Hey TPU Cat face: Una +unu?
Bună TPU, daca imi epilez mustacioara cu ceara se rareste cu timpul pana nu mai creste deloc? Scuzati categoria :D Fundita! :**
Cum se scrie corect comanda,, xdial,, in Start/Run?
Este normal sa fi timid la prima intalnire cu fata pe care o placi?
Imi recomandati si mie o placa buna de par?
Mi- am luat o pereche de casti si o introduc in calucolator =)) si se aude si prin casti si prin pc (calculator). Ce sa fac ca- sa nu se auda si prin pc si prin casti ps: castile au si microfon!...? (mai mult)
Cand se anunta in ce orase se vor desfasura olimpiadele nationale de anul viitor?
Intră România în război? Ce credeți?
Daca ar trebui sa alegeti intre, a sta pe net toata ziua & a iesi in oras cu prietenii, ce ati alege?
BuNa..Cum as putea sa scriu numele,, Livia,, mai frumos? Ajutati-ma va rog!:*:) Fundita**
Cum imi pot schimba parola de la tumblr? :( :3
Aveti ceva idei... sau "vise" asa ceva in genul... cu v- ati dori sa fie prima intalnire cu persoana iubita? Faceti o poveste aici cum v- ar placea sa se intample tot, etc :) Funda la cea mai ...? (mai mult)
cine imi face si mie cateva povestioare mai dragute... cu 2 indragostiti? Gen: ne- am intalnit, ne.am jucat, nu stiu ce, dupa ne- am dus prin badure, sau oras sau oriunde altundeva, cu imbratisari...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)