Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Cum se pune parola la telefon? cel mai explicit raspuns primeste funda!;)
Știți unde pot viziona Kaleido Star sezonul 2 (de la episodul 30 în sus) în română? Oricât aș căuta nu găsesc niciun site. Mulțumesc anticipat ^__^
Cum il cheama pe invitatul care a cantat la romanii au talent 11 aprilie 2014
Cum se numea arabul sau ce era..de la romanii au talent din seara asta
Niste carti frumoase si bune pe care le-ati citit si v-au placut, scrise de autori straini?
Ce faceti cand toti prietenii au pe cineva cu care sa-si petreaca timpul, iar voi sunteti singuri si ramaneti acasa? Cum alungati sentimentul de singuratate?
BUNA TPU! Voi ce credeti despre Rusia? Mai multe detatlii despre Rusia, Daca eu ma muta in rusia am sa am o viata buna? Va rog mai multe detalii! DAU FUNDA!
Am iubit ca un nebun Insa ce sa spun Am fost dependent de o iubire falsa Si credea ca esti aleasa Mai mintit ca ma iubesti Ai vrut doar sa ma ranesti Si mai ranit atat de tare Incat am plans fara...? (mai mult)
Ma tot gandesc in ultimul timp la posibilitatea de a "incepe o viata noua"- vreau sa fac cateva schimbari MAJORE in viata mea(cum ar fi un loc de munca- (caci aici pe TPU din pacate nu faci...? (mai mult)
O intrebare TPU. cand vorbesti cu cineva. "bby" se spune doar la fete sau se poate spune si la baieti?
Deci azi de la scoala am plecat la un prieten in apropiere de casa mea(direct de la scoala). Apoi cand am ajuns am sunat- o pe mama si i- am spus unde sunt deoarece incepuse sa ploua si nu aveam...? (mai mult)
Vreau si eu o persoana care sa se priceapa la argint! Gen, sa il deosebeasca de alte "tinichele".
Voi pe cine sustineti in seara aceasta la Romanii au talent? Eu ii sustin pe RWB.
Marti este ziua celei mai bune prietene ale mele, face 15 ani si as vrea sa- i fac o mare surpriza, sa fie o zi de nastere p speciala. Problema este ca nu sunt prea creativa si nu stiu ce surpriza...? (mai mult)
Buna TPU Care este cel mai stanjenitor lucru pe care l-ati facut:))
Ce inseamna,, element chimic "?
Fundaaa! Am si eu o nelamurire, imi tot spune cineva de la scoala, ca se joaca minecraft in single player pe server cum e posibil imi explicati si mie? :D
Vreau sa invat sa dansez. Imi place dansul oriental. stiti prin Bucuresti vreo sala de dans oriental cu un pret accesibil :* funda
Voi va faceti publica tara de origine pe site-urile internationale?(retelele sociale ies din discutie)
plata cu ramburs cum se face? Bani pe care ii dauu ajung la destinatar? Sau ce?
Hey, am varsat din greseala ieri niste budinca pe tastatura si dupa ce am curatat-o bine nu imi merg vreo 5 butoane... ce e de facut? :)) multumesc dau funda!
Voi ati mai inventat lucruri personalizate ca minnie?
O intrebare pentru cei ce obisnuiesc sa mearga la olimpiada de matematica in fiecare an, devenind olimpici.Cate ore pe zi lucrati? Care e secretul? Mentionez ca sunt clasa a 6a.Primiti funda!;)
V- as ruga sa ma ajutati:In urma cu doua zile, vorbeam cu o tipa pe Facebook.Toate bune si frumoase, pana intr- un moment in care mi- a aparut:"Nu poti raspunde la aceasta conversatie".Nu inteleg...? (mai mult)
Ce se întâmplă în Clopoţica şi Zâna Pirat? O descriere amănunțită. Dau fundă.
:o3 Am o nelamurire! Ce este cu numarul ala 072 6666. ( nu stiu cati de 6 )? Ce se intampla? Cine e?
FUNDAAA! Salutare TPU, tocmai mi- am cumparat action mirilis, si cand vreau sa filmez nu imi merge, adica nu imi arata FPS, in colt si nu pot sa filmez, am pus deja optiunea de filmat pe gaming. Ce...? (mai mult)
Mi- am luat niste bocanci de la KnightBridge (ca astia https://www.google.ro/search?q=knightsbridge+ boots&client=opera&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=d- 1HU5OrA8boywPKyoK4CQ&ved=0CC8QsAQ&biw=1095&bih=870#facrc=_&imgdii=KGPWJdPkpxCLsM%3A%3BcTakCLNWHwJ4aM%3BKGPWJdPkpxCLsM%3A&imgrc=KGPWJdPkpxCLsM%
Cati ani are Jamie's World si de unde este? Multumesc!
De la un timp pe cs cand se schimba mapa imi da crush adica ma scoate din el. Am reinstalat cs, dar degeaba. Stiti solutia sau un cs care nu o sa dea nicio eroare. Daca da sa lasati link. Scuzati...? (mai mult)
Care sunteti rasisti? Daca da...de ce?
Am cateva intrebari despre periuta electrica : 1.Isi face treaba mai bine decat cea manuala? 2.Cam cat sta la incarcat (daca nu e cu baterii)si cat tine? 3. Daca am 13 ani trebuie sa imi iau pentru ...? (mai mult)
Sall TPU, cand se va redifuza pe Prima TV serialul "Nimeni nu-i perfect"?
Cine imi da si mie un hack de pescuit pentru metin2ro? va rog frumos avem unul mai demult dar acum nu mai stiu sal trag FUNDA>>>>> Daca e nevoie id meu: elly_kyss_u@yahoo.com
Am 19 ani si m- am hotarat sa- mi iau viata in maini pentru ca parintii mei sunt exagerat de posesivi. la varsta mea ma vad cu prietenul meu o ora pe zi si aia pana in ora 9. de pasti voi pleca de...? (mai mult)
Cam cate kg are un bmx bun... vreau sa imi iau unul si nu sti cate kg trebuie sa aiba
de curand m-am apucat de Gimp si caut o comunitate care are nevoie de designeri cel mai bun raspuns are FUNDA!
Cine imi poate crea un intro cu numele Edu004 si muzica faina pe fundal ii dau funda.
Hey! Vreau sa pun o poveste pe site-ul asta:http://www.wattpad.com/home cu titlul Viata unei vrajitoare. Si nu stiu la ce categorie sa o pun. Funda! :)) :3
Cum pot sa imi conving parinti sa imi ia un telefon nou?
Cum pot să devin ambiţioasă? Sau hotărâtă?
as vrea sa stiu daca conteaza foarte mult placa video pe care o cumpar dar nu prea dispun de bani si vreau sa stiu daca aceasta placa video este destul de buna eu o folosesc pentru jocuri si nu...? (mai mult)
BUNA TPU! Am nevoie de sfaturi de la voi! Mama mea imi zice ca trebuie sa studiez limba italiana ca sa ma duc la Italia, dar eu din contra sa studiez limba engleza! Care e cea mai buna decizie sa studiez...? (mai mult)
La ce este buna "indrumator de esoterica"?
Salut, Vreau si eu un nume de Facebook... ma cheama sebastian :)
Nu mai inteleg nimic... http://www.tpu.ro/conversatii/continuare- http- www- tpu- ro- conversatii- unde- sunt- zapezile- de- altadata- in- ferestra- imi- bate- un- soare- primavaratic- ma- uit/ ... ...? (mai mult)
Sunt la Sibiu si e cam Urat afara.Imi spuneti si mie niste ocupatii pe care le pot face in casa?(Stau la bloc)
am nevoie de nume de de ziar, ziar economic sa fie!
Maine este ziua mamei mele. Nu stiu ce cadou sa-i fac ..totusi implineste 39 de ani! Dau funda!
Salut prieteni! Problem in progress: Creez un eveniment pe facebook, dau sa invit prietenii...duc lista in jos, dupa CTRL + SHIFT + J, dau e CONSOL si bag codul:problema e alta! Chit ca dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?