Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
CIne credeti ca ia campionatu anul acesta, dar cupa romaniei.
Ce telefon in jur de 500 lei imi recomandati? As vrea ceva gen: Motorola EX115 [Dual sim] Nokia C3 Lg Cookie KP500 Lg KP502 [Sunt pref mele...deci? alte idei? mentionez...tot cu tastatura? (mai mult)
CAt credeti ca se termina dinamo-steua.
Care este animalul vostru preferat? Al meu este cainele si hamsterul.
Hei! am o problema.matusa varului mew m-ia sp sa caut o imprimanta ieftina(1mil-1, 5mil)eu nu ma pricep la asa ceva.are vreo 7 ani de aceea ii trebuie o imprimanta ieftina sa invetze sa printeze. funda...? (mai mult)
Heeelp. trebuie sa-i dau porunca unui tip si nu prea am idei.
Spuneti-mi melodii noi, de club, dansante.
Am vazut o data pe youtube un filmulet amuzant cu un tip costumat in urs gonflabil care speria copii intr-un mall...si nu l-am mai gasit dupa aceeia cine i-mi da numele filmului funa :D:D:D
Cum as putea sa-mi cumpar caine la barn buddy din ala care costa 1000 de galbeni. imi arata ca-mi trebuie 100 de vecini si sora mea si-a cumparat caine din ala cu 20 de vecini:(( Cum si ce fac?:((...? (mai mult)
Hey buna. voi de abia asteptati sa vina iarna, sau nu? care este anotimpul vostru preferat? eu vara si iarna.:X:X:X:X mai este 1 luna ssi vina craciunul...(luna asta nu o mai pun:P) ce va doriti de? (mai mult)
Diseara este Dinamo-Steaua... vreau sa spuneti si voi cat credeti ca se va termina scorul iar dupa finalul meciul sa ne uitam aici si sa vedem daca a ghicit cineva scorul. Eu spun ca se va termina Dinamo? (mai mult)
Sal TPU. Vreau sa imi dati niste statusuri faine
De cateva saptamani nu pot schimba nimic la profilul meu pe hi5 si nici a surori mele.:| Incerc sa-mi schimb numele, sa-mi sterg din prieteni dar nu reusesc.8-| Ce se intampla?
Hey, TPU... spuneti-mi si mie niste hituri de pe youtube nu conteaza engleza, romana... ca Hey Slou Sister. Astept raspunsurile voastre si sa-mi dati si linkul:). Cel mai frumos hit va primi funda? (mai mult)
Cand trecem la ora de iarna?
Merge sa-mi sterg vecinii de la Barn Buddy?:D daca da cum?:-?
Nu este tare acest videoclip?=))Eu l-am avut pe telefon. http://www.youtube.com/watch?v=1vS4YLe5h5s
Stie cineva pe ce site pot viziona episoadele din "Narcisa salbatica"? Deoarece nu pot sa ma uit seara la el si vreau macar sa il vad pe net. Daca stiti va rog lasati-mi un link...multumesc mult!
Cine are cont pe skype pls sa-mi dea datele ca sa dau add.
Bun găsit tuturor ce amintiri frumoase vă leagă de anii 80 si perioada comunismului? Vă multumesc tuturor funda pentru cel m ai fain răspuns
Care este importanta hidrografiei din Europa? MULTUMESC! Funita!
Ma plictisec. Ce as putea sa fac.Multe lucruri dar nu legate de calculator. fundita
M-am vopsit de curand.pana acum m-am spalat de 3 ori pe cap si de fiecare data cand ma spal imi curge vopseaua din par, nu multa dar se vede. dc mi se intampla asta pentru ca dupa vopsire eu zic ca l-am...? (mai mult)
Cati bani te costa sa iti faci un site propriu?
Ce fac in momentul cand un server privat de metin public devine rezervat? Cum pot face sa continui sa joc?
Cine stie ce pot face in situatia cand un metin privat a fost public si acum e rezervat. Am unu cont si nu vreau sa ma las de server. E vorba de starlongju.
1)Care este perechea voastra preferata de la Dansez pentru tine? :D 2)Credeti ca Adela Popescu este favorizata?
Pe ce se transmite meciul Dinamo - Steaua din aceasta seara? Dau funa!
Cum vad daca cineva are cont pe TPU să spunem ca ii stiu id. Fundiţăăă :x
Ce parere aveti despre Selena Gommez? Ma refer la trasaturile fetei.
Salut.am asa o intrebare... ce poate sa insemne cind baiatului ii tremura miina in timp cind iti atinge fata cind iti aranjeaza parul?
Aud pe acest site de la utilizatori de Raluca.Cine este Raluca? Imi puteti trimite pagina ei de TPU? Am auzit ca pleaca.De ce?
Ce caine de talie mare s-ar intelege cu un bichon?
Cand am fost la verisoara mea, stateam si ma uitam la messenger-ul ei. Ea avea yahoo messenger 8.Cand intra cineva spunea asa" O intrat unu' ", iar cand iesea"O iesit unu' ". Astazi am vorbit cu ea si...? (mai mult)
Alintaturi pentru numele Petronela? Gen: Petro,. Funda pentru cele mai frumoase si multe:X
Salut, am si eu o intrebare.Am schiuri dar is la fel de inalte ca mine, am fost cu ele anul trecut in iarna la sky, si nu prea imi placeau cum merg, cam mari.Si acum vreau sa-mi iau dimensiune...? (mai mult)
Buna imi puteti spune si mie participiul trecut de la verbul "mourir" [Lb Franceza] Dau fundita :)
MI se stinge calculatorul dupa 40 de minute, ce sa fac?
Care este familia lexicala a cuv."padure"? Dar a cuv."nor"?
a mai lucrat careva ca oprator call-center, pentru ca as vrea sa fac acest lucru part-time 4h/zi, si sa-mi spuneti sh mie daca chiar merita, mentionez ca sunt elev in ultimul an la liceu. dau...? (mai mult)
Stie cineva pe ce cont va intra Raluca [administratorul site-ului]? Mi se pare ciudat ca pleaca. Adica... Numai cand ma gandesc ca m-am rugat de ea [da da... stiu] sa mai nfaca o noua categorie numita? (mai mult)
Sal am aproape 13 ani si am sani foarte mic unele fte din clasa mea au sani de clasa a 9 a, ai mei abia ca se observa, eu cred ca de aceea nu se uita niciun baiat la mine... voi ce credeti?
Unde pot vedea penultimul si ultimul episod din ninos ricos pobres padres? Stie cineva? :D
Unde as putea vedea intreg ultimul episod din "Saracii tineri bogati"?[pe youtube nu este complet]fundita:*
:] Cum pot sa-mi pun parola la un folder adica vreau doar eu sa intru...sau sa-l blochez?
Salut, o intrebare prea devreme o pun dar cu cine va petreceti revelionul? Eu singur;)
Buna vreau si eu niste statusuri triste, de dragoste neimpartasita... Care sunt cele mai frumoase si multe primesc funda:) Si inca ceva: Nu vreau link-uri.
Cine imi spune si mie un subiect pentru o povestire SF sau chiar o povestire SF?
FUNDA! Am un telefon nokia si nu imi mai vede cardul de memorie Daca bag acel card in alt telefon il vede. Aveti ideii?
Sal, cine imi da si mie un registration code pentru fifa 07 online? halp plz
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a