Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Sal am dat cu tampla si pe moment nu ma doare dar am febra ce sa fac?
Funda pentru cele mai multe anime-uri de dragoste:D
Spuneti va rog vreun sait care sa poti descarca filme.
Expuneti-va propria voastra experienta in raport cu cartile pe care le-ati citit. Cel mai bun raspuns primeste fundita.
Se spune ca Dumnezeu este peste tot si prin sufletele noastre, se mai spune ca Dumnezeu nu moare niciodata, de ce cad frunzele din copac, de ce florile ofilesc, de ce noi murim daca Dumnezeu este in...? (mai mult)
Cine ma invata sa joc si eu fifa 07 online? cine ma ajuta primeste fundita :D
Este adevarat ca pot trimite melodii din calculator pe telefon prin bluetooth daca da de unde pot face rost de bluetooth?
De ce sa nu punem intrebari legate de "tema de casa" pe TPU? Daca cineva stie sa-si faca tema, atunci mai mult ca singur ca nu o va face pe TPU, dar daca nu stie, eu cred ca ar trebui sa fie ajutat...? (mai mult)
Melodia asta:http://www.youtube.com/watch?v=mJ4zayepZgA este instrumentalul si eu as vrea instrumentalul de la melodia asta dar si vocea! Puteti sa ma ajutati?
Ce rol atribuiti poeziei in viata societatii?
Cat de des mancati ceapa cruda?
Din punct de vedere al vostru, religia are o importanta sau nu in viata voastra?
Cum pot scapa de molii? am gasit destul de multe prin pod
Mai exista siteuri ca TPU? Care sunt acelea?
Era mai demul de vreo 9-10 ani un program de desene care se numea foods kids iar acum se numeste disney chanel. era un desen cu o sirena si avea prieteni un rac si un calut demare, iubea un print. Daca...? (mai mult)
La devil may cry 4 cum fac sa am mai multa viata adca mai multe linii de alea ca am doar 5 si vreau mai multe trebuie sa le cumpar de la abilites sau cum ca m-am uitat si n-am gasit ]:(
Cine imi spune cum se numeste melodia din clipul http://www.youtube.com/watch?v=LQSfGrdNtxs DAU FUNDA:X
Cine are cont pe facebook? al meu este bianca10is
Hey buna! ce cuplu va place la Dansez Pentru Tine, eu Adela Popescu.mai ales cum a dansat in ploaie... dau fundita. pupici:*:*:*
Hey, buna! anul trecut, invatat foarte bine in clasa a 5 a.si luam in fiecare zi cate un zece la o materie, anul acesta imi place foarte mult de un baiat, si nu prea mai iau note in fiecare zi? o fi...? (mai mult)
Ce este definitoriu intr-o poezie:sentimentul, structura, motivele, limbajul si argumente.
In ce anotimp sunt cei mai multi fluturi? Funda. ( vreau raspuns rapid, va rog, trebuie sa fac o compunere ) Thanks.
Ce mancati acum? De ex.eu mananc papanasi.yummy!
Miss vitaal interactioneaza cu anticonceptionalele?
Cand e hallowenul?
Ce e mai exact aceasta maraciuca? P. S : Nu vreau sa incerc!
Buna am o problema cu contul meu metin2:| cand ma loghez imi spune ca nu am scris bine numele sau parola.Am scris de vreo 10 ori si tot asa mi-a aparut.Cand am dat la mi-am uitat parola si mi-am scris...? (mai mult)
Cum se foloseste jocul imvu?
Spuneti-mi si mie cateva melodii in germana si spaniola (daca se poate si lyrics).
Din punct de vedere al vostru, ce se va intampla dupa moarte? Ce credeti ca va intampla dupa moarte? Argumentati, va rog.
Unde pot incarca brichete in Bacau? si cam cat costa? multumesc anticipat
TPU nu vrea sa-mi stearga contul nici daca ii rog cu frumosu. ce sa fac?
Conform mitologiei romanesti, ce sa intampla dupa moarte?
Conform religiei crestina ortodoxa rasariteana, ce sa intampla dupa moarte?
Dau Funda! Am o imprimanta hp f 380 si am cumparat un cartus nou ca acela nu mai functiona, A mers acel cartus cateva luni si acum imi da eroare ( se aprinde beculetul rosu de la cartus)...? (mai mult)
Cum vi se pare InStyler de la top shop? Mie trebuie sa imi vina acasaha ca am dath comanda si vreau sa stiu ce prere aveti de el :)
Cum se numeste site-ul ala in care poti pune o intrebare (in orice limba)si ti se raspunde? De exemplu, o prietena a intrebat cine este in spatele ei si i- aparut numele iubitului sau(asa era). Poate a...? (mai mult)
Hey TPU!; ; ). Ieri, la ora de optional, am citit toata clasa Hanul Ancutei.Si diriginta ne-a impartit in trei grupe.Fiecare grupa trebuie sa inventeze cate o poveste(o sceneta ), si sa facem in clasa...? (mai mult)
Religia se impaca sau nu cu stiinta? Ce credeti: religia, stiinta sau ambele? Argumentati, va rog.
Hei. pentru cei care au facebook si folosesc aplicatia Saruturi. eu cand dau la cineva sa il sarut, nu apare pe pagina lui de facebook ca l`am sarutat, dar la altii da.cum sa fac sa apara si la mine ca...? (mai mult)
Hellou:* Unde pot vedea cate,, Stupid-uri" am primit la raspunsurile mele? Mersi:)
Oare ce dracu' se intampla cu unii dintre noi? I'am raportat o intrebare unei tipe, care habar n'avea sa se exprime coerent, si am primit pm, ca afla ea cine sunt, si mi-o iau >_...? (mai mult)
De ce romanilor le place sa se laude? Normal ca fiecare om are dreptul uneori sa se mai laude cu unele chestii dar cred ca romanii prea intrec masura! Am observat ca ei cel mai mult se lauda dintre toti,...? (mai mult)
Cati dintre voi sunt hotarati ca dupa terminarea liceului/facultatii sa plece in strainatate sa studieze sau sa munceasca?
Cand n`aveti nici un chef de viata...sunteti deprimati... ce faceti?:(
Cel mai frumos raspuns primeste fundita. Care este cea mai frumoasa experienta a voasta in raport cu cartile pe care le-ati citit.
Care sunt punctele sensibile ale unui barbat? Stiu doar unu!
Cine are broscute testoase? Sunt foarte greu de intretinut?
Exista un site in care scrii ce ai visat si un cunoscator in ale visurilor iti spune ce semnificatie are? fundita
De unde pot luat imagini de genul celor din acest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=J_GDD8EQ_XM Fundita X_X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!