Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
cand aveti nervi cum va linistiti? Sau cand va doare ceva,:(? dau funda
Pe sora mea, o doare maseaua rau, si vata nu am:(... ce sa fac! dau funda
A fost cineva in Lituania? Si daca da, v-a placut? Eu voi pleca cu scoala in Lituania si vreau sa aflu parerea voastra...
Cine are ALBUME (20/30 de melodii pe album) cu muzica de nunta? Va rog dati-mi link de unde pot sa descarc mai multe albume.
Cum stiti ca o fata este tarfa? Sau sinonimul cuvantului usuratica? Aici nu ma refer la ceea ce scrie in DEX, pentru ca nimeni nu mai foloseste aceste cuvinte cu adevaratul sens al lor.
Din plictiseala... Care e culoarea voastra pref?
Bunaa:* Stiu ca TPU nu e un site pentru teme.Insa am nevoie de ajutor. Exercitiul suna cam asa:1. Descrieti imaginea spatiului terestru prin opozitie fata de spatiul ceresc. Multumeesc>:D...? (mai mult)
BUna. AM un nokia 5300 si am am uitat codul de siguranta, nu este cel din fabrica 12345 sau 00000. Cum as putea sa resetez codul? Cn ma ajuta primeste funda
As dori cunostinta persoane nascute pe 3 octombrie 1971.
imi puteti zice daca exista niste superstitii adevarate care vi s-au intamplat so voua:D pls fundita
am vista azi noapte pe baiatul pe care il plac (nu stiu daca el am place). am visat ca eram iubita lui si ca el ma placea... e vreun semn? ce se va intampla? oare voi fi cu el cand voi? (mai mult)
De ce unii copii pesemne "mai modernizati"nu se mai uita la desene animate. Mie chiar imi plac. Ce parere aveti despre asta.
Imi place foarte mult de un coleg de clasa, si am obsevat ca si el se uita foaaaarte des si insistent la mine in timpul orelor si imi zambeste, apoi intoarce privirea.Sunt sigura ca si el ma place[desi...? (mai mult)
Ce sunt masonii? ei ce vor sa faca? ce reprezinta aceea piramida cu un ochi deaspura? si va rog fara link-uri si copy/paste. spuneti-mi voi. pentru. cel mai bun raspuns dau funda. multumesc
Urgent! Va rog raspundeti! :|FunditSSa. Explicati -mi pas cu pas cum sa imi fac o gaura in ureche? Si daca doare rau? ce sa fac ca sa nu ma doara? care e mai bine, sa imi fac singura sau sa ma duc la bijuterie...? (mai mult)
Nu v-ati saturat de toate t**fele din ziua de astazi?
Credeti ca somnambulismul este adevarat? am auzit persoane ce spuneau ca doar in filme exista. in urma cu 2 ani parintii imi spuneau ca merg in somn si ca intr-o noapte am intrat in dormitorul parintilor...? (mai mult)
Asta este a 5 întrebare a mea dar la profil scrie : întrebările mele :0. De ce aşa?
Vineri e petrecerea unei prietene (are 12 ani) si nu stiu ce sa ii cumpar. I-as cumpara haine, dar stiu ca toti ii vor cumpara asa ceva... As vrea sa ii iau ceva mai special... Plsssss help!? (mai mult)
Va ie frica de morti kiea nu?
BUna! Ce faceti in acest moment.EU ascult o melodie trista si plang si ma gandesc la trecut.
CE jucarii sunt la mec donalts ca zica ca sunt doua jucariim der care?
Am o oarecare ciudatenie. Mai exact, ieri seara m-am gandit la 'Patrocle' (banuiesc ca il stiti) iar a doua zi la ora de romana a inceput sa ne vorbeasca despre el. In alta zi, m-am gandit...? (mai mult)
Dati'mi si mie niste idei de id'uri:D.da...sa contina.numele alexandra. sau ale:D:)) dau funditaAaaa:X
Care este diferenta dintre : Monolog si Discurs?
Copiii care au deja frici sau fobii ori au avut diverse traume sau morti ale celor apropiati pot deveni anxiosi (in contextul acelor manifestari de Halloween) Am avut o moarte in familie si daca patesc...? (mai mult)
Help! cine mai stie alte jocuri gen nfs, battlefield, metin 2? am placa video de 128:((, procesor de 2, 5, si 1, 5 gb ram. funda e a ta, astept variante
FunditSSa. Explicati -mi pas cu pas cum sa imi fac o gaura in ureche? Si daca doare rau? ce sa fac ca sa nu ma doara? care e mai bine, sa imi fac singura sau sa ma duc la bijuterie si sa imi faca cu pistolul?...? (mai mult)
Cum se zice în engleză "Ar face bine să merite."(despre un anumit fapt) Eu ziceam că "it better worth it" dar mi s-a spus că nu e corect.
Am nevoie URGENT de ajutor! Cand trimit mesaje de pe tel destinatarul le primeste, iar cand el imi trimite mie eu nu primesc.Mentionez ca am cartela vodafone si credit. FUNDOI GRAS!
La yahoo unde este, , What are you doing?"...acolo unde poti sa scrii ce vrei, verisoara mea si-a pus una foarte misto:, , Sunt o fata dulce ☻ ☻ Sunt un ingeras ☻☻ Poate cea mai dulce ☻☻? (mai mult)
Ce faci in momentul acesta?;;) Dau fundOi pentru cel mai amuzant raspuns:)):x
As dori sfaturi in legatura : cum as putea sa ma despart de prietenul meu? Simt ca nu mai merge, nu mai are rost. prea multa monotonie intre noi. (sunt cu el de aproape 9 luni). Nu as vrea sa fiu directa...? (mai mult)
Hey... Salut imi puteti da o idee ce as putea sai cumpar mamei de ziua ei este maine si mnu prea stiu ce sa ii cumpar ceva simplu.
Jos e o groapa plina cu balegar, Sus e o bara. Te-ai prins? :)) ( Rapunsuri cu da sau nu va rog / pentru cei care stiu care-i faza va rog nu le ziceti si la ceilalti / Voi care nu stiti faza nu va...? (mai mult)
care aveti carte de engleza "Upstream advanced C1" pentru cls. a 12-a de preferabil de anul trecut(2009), astept raspuns pe mail/id. unstoppable1892@yahoo.com
Pe cine sau ce urati cel mai mult? Eu urasc sa mananc de dimineata.
Http://castiga.k7.ro/ este adevarat? am raspuns la intrebari si mi-a zis sa scriu un text si sa-l trimit la numarul care-l da acolo si castig un iphone este adevarat?>
Ce meciuri sunt saptamana aceasta?
Stiti unde as putea gasi un sait pentru traducere in japoneza dar in litere nu in acele semne? sau daca stiti niste expresii frumoase, cuvinte etc... (in litere bineinteles) Multumesc TPU^^.
stie cineva de ce nu pot sa printez o poza? Dau click dreapta, print. next.si la urma finish, imi zice ca am printat cu succes dar totusi nu se rezolva nimic. Poza este editata in Paint dar nu...? (mai mult)
am nevoie de niste masuri de protejare a apei. mersi _Fundaaaa!
Hey all! URGENT! am nevoie repede de o reteta simpla de prajituri in engleza...si o vreau si tradusa in romana:D! pls! ajutati-ma! e pentru o prietena! va implooor ajutati-ma! meeesk:X:*
Imi puteti spune si mie va rog niste nume pentru niste trupe de dans? (trupa este de hip hop breakfance ...freestyle) am incercat multe chestii dar nu toare se potriveau cu ...cuvantu crew( imi scuzati? (mai mult)
De unde pot sa imi cumpar niste ochelari wayfarer?:)
Vreau sa-mi fac cont pe IMVU... dar imi da eroare dupa ce imi introduc datele si dau next. ce as putea face? FUNDOI!
Cum poate forma pe cineva calatoriile? ce credeti despre asta?
am Windows XP Service Pack 2 - 32Bit si as vrea sa imi schimb scrisul de la log on cu Welcome, in altceva, stie careva cum fac? ce program imi trebuie?
cine mi-a putea da detalii legate de cazare la pensiuni la preturi mici in germania, mai exact hamburg.sau detalii legate de persoane fizice care inchiriaza apartamente, garsoniere sau doar o camera?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!