Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Cum scap de cosuri?:D rapid.
Ce parere aveti despre desene? Dar melodia? Lasa-ti un comm;) http://www.youtube.com/watch?v=cyFrX1YQL80
Care sunt cele mai cautate meserii?
Buna TPU vreau sa ma ajutati si pe mine cu ceva, am un prieten si sunt impreuna cu el de 4 luni si luna viitoare e ziua lui si nu stiu ce cadou sa-i fac... e genul de baiat mai pretentios si nu vreau sa? (mai mult)
Ce inseamna truzzi in italiana? sau cand i se zice unui baiat ca e truzzi la ce se refera? Ce este?
Auziti, dac va raspund corect si bine imi dati si mie o fundita? Va rog! :>
Va rog mult un serial number pentru Photoshop CS4!
Unde gasesc jocu return of castel hofanstain 1 ca vreau sa joc si vreau sa mearga downloadata nu cumarat va rog.
De unde pot gasi melodia de la desenul ala Sumbrele aventuri ale liu blly si mandy aia pe vazul de piarti cu bau bau cu mana lu horor melodia aia da nu de pe you tube ca am cautato da n-am gasit-o in romana...? (mai mult)
De unde pot downloada Return of castel hofanstain sau ceva de genu sal dawnloadez nu cu bani sau... sau spider-man 2 da si sa mearga va rogggg.
La profilul filologie se studiaza si spaniola?
Cat costa sa imi fac o gaura in ureche? Unde gasesc o bijuterie care sa imi faca gaura in zona Titan? Dau funditSSa...
Exista radiera de sters cerneala?
Imi puteti spune, va rog, numarul de ore de la profilul stiinte ale naturii clasa a IX-a.
Daţi-mi si mie o idee de un id. Ma numesc Arthur am 16 ani si is baiat si cam atat astept niste raspunsuri.
Vreau si eu 5 citate sau cugetari celebre despre educatie si/sau invatatura. Funda
Care este denumirea populara a plantei?
Cum imi pot descarca playlistul de pe mixpod pe hi5? am incercat dar nu pot va rog spuneti-mi si mie
Am cablu USB si nu reusesc sa descarc poze de pe telefon pe calculator. De ce? sau care sunt pasii pentru descarcare. Cu multumiri...
Cum pot afla si schimba adresa de e-mail a calculatorului?
Stiti siteuri de unde pot descarca gratuit fOnturi?
Am o tema la romana : de alcaturit prop. cu cuvintele: picior, cap, sprancene sa fie folosite cu sens figurat. ma puteti ajuta?
Cine are echipa pe http://hattrick.org? Cine are raspundeti la aceasta intrebare va rog :) : http://www.TPU.ro/conversatii/cine-are-cont-pe-http-hattrick-org-si-are-hatrrick-supporter-cum-ati-achizitionat-pachetul-eu-ma-gandeam-prin-cont/...? (mai mult)
Buna:) Am un Sony ericsson w205 pot pune cod la mesaje si poze? Ceva de genu cand accesez sa ceara codul de fiecare data. Ms anticipat, nu va amenint cu fundita:P
Stiti... Este o intrebare complicata. Sunt clasa a 5 -a si m-am mutat la alta scoala. La noua mea scoala este o fata de care imi place foarte mult... insa nu stiu exact ce sa ii zic pentru ca inca nu neam? (mai mult)
E adevarat ca hi5 se numeste ay five
Fundisa, ce dieta ar trebui sa tin ca sa fiu mai slaba am 1.43 si 36 kg mancaruri hai nu mananc dupa ora 7 dar ce as mai putea face
Cati dintre voi va dati seama ce se intampla in lume?
Se poate pune parola pe un memory stick? Si daca da, cum?
Exista un proverb care zice ca daca 2 oameni spun acelasi lucru in acelasi timp neintetioanat moare un drac. Are vreo legatura cu religia?
vreau si eu un status, sa scrie ceva iar initialele sa fie SEBI:adica status sa fie cam asa: s__ e__ b__ i___ sper ca ati inteles ce vreau. dau funda:*
TPU! am o intrebare: maine se mai invata? am auzit de undeva ca maine toti profesorii sunt in greva!
Exista superstitii daca te uiti la ceas de exemplu la ora 10:10 pentru ca mi s-a intamplat de cateva ori si...ma gandeam ca poate inseamna ceva. oricum nu prea cred in superstitii.
Sall...am cateva intrebari si va rog sa raspundeti : -cat costa o placa de par? -cat costa una cea mia ieftina? -voi aveti? e buna?>? pareri si dau funda
Ce parere aveti intre o placa de par si o chitara?
De ce nu imi arata raspunsurile? Am pus o intrebare acum o juam' de ora.Im prima padina imi arata ca are 1 raspuns, iar la intrebarile mele imi arata ca are 2, dar cand dau pe intrebare, nici unul....? (mai mult)
De ce nu imi sunt postate raspunsurile la intrebari? De fiecare data cand incerc sa raspund imi cere sa ma loghez, si sunt logata.
Care stii niste statusuri de baieti fitosi? dar nu in sensu raw al cuvantului?:D
Pot sa gasesc toate arhivele de la mess intr-un fisier? (messengerul a fost setat la le pastreze) adica sa merg de ex la C:\Program Files\Yahoo! si apoi unde sa dau sa le gasesc?
Buna :*! Ce inseamna cand visezi ca cineva a fost concediat de la locul de munca? :| Fundaaaa!
Ce parere aveti despre iphone?
Care este topul primelor 10 orase din Romania dupa populatie?
Am si eu o intrebare luna asta fac 19 ani si nu stiu unde sa-mi fac ziua acasa sau in club? dati-mi o idee.
Care sunt cele mai populare jocuri video din Romania?
Va rog ajutati-ma http://www.fabricademasini.ro/showroom/?username=19aff1b8a82409724dc251d8075aef58! Multumesc
Cum pot sa pun la descriere pe sunphoto videoclipuri?
Suplimentele de vitamina D ingrasa:Dcalciu si etc?:D
Nu stiti cumva vreun site de pe care pot downlada neighbours from hell? nu reusesc nici cum.
Un sport este o activitate economica?
Am parul ondulat, tuns in scari pana la mijlocul spatelui...as vrea sa ma tund, insa sunt cam retinuta din cauza faptului ca nu as prea vrea sa iau mult din lungime(deci cateogoric nu bob) si as? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.