Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Imi poate explica cineva de ce la windows nu poti da niciunui folder denumirea de "con"? incercati sa vedeti ca nu merge iar cei care stiu astept raspuns.
Am o problema la pc, mai exact la messenger.Cand intru pe mess si ma dau online, toata lumea ma vede offline:((. Am dat si restart si sa reinstalez messul nu stiu... Ce pot sa fac?
cum pot afla codul puk avand in vedere ca sunt pe orange la abonament:-? Ce trebuie sa fac? unde trebuie sa sun?:DMs
Ce parere aveti despre faptul ca pe utilizatorul Nonreligion l-au sters cu totul de pe site?
Spuneti-mi si mie jocuri de genul ourworld, supersecret etc.
Am si eu o problema.Pe prietena mea cea mai buna o cheama Eliza. O cunosc de cand eram foarte mici si ne intelegeam foarte bine.Acum am mai crescut si eam mai maturizat.Cam de vreo o luna ea are un...? (mai mult)
Hey! ne-a dat o tema la romana pentru azi. ne-a dat 2 compuneri. Pe una am facut`o dar la cealalta m`am blocat. Trebuie sa imi exprim opinia in 15-20 randuri despre importanta colectarii deseurilor in...? (mai mult)
Buna cum invat un caine sa faca afara sau sa nu mai rontaie papuci? are deja 3 luni si imi este frica sa nu se invete sa faca in casa...
Cine are un server GM MODE (Metin) 24/24 dar cu MC. txt
Am nevoie de putin ajutor, caut un site in genul acesta : http://www.nokia.ro/produse/cautare-si-comparare/nokia-5530-xpressmusic dar daca dai click pe telefon si-tragi spre dreapta...? (mai mult)
Cum va simtiti in noul an scolar?
Iau rigevidon 21+7 si vreau sa renunt. Intrebarea este urmatoarea: cand ar trebui sa renunt, cand termin cele 21 de pastile albe sau cand le termin si pe cele 7 cu fier?
Iau rigevidon 21+7 si as vrea sa renunt dar nu stiu exact.Trebuie sa renunt cand termin cele 21 de pastile sau cand le termin si pe cele 7 cu fier?
Cum fac un forum cu phpbb
Care stie cam ce avatar as putea sa-mi pun la forumuri, TPU, chatt-uri etc? Taguri: Pop, Rock, Funky, Hippie, Dance, Disco. Ceva in genu. Cel mai bun primeste fundita;)
Vreau si eu niste site-uri de cultura generala gen conquiztador va rog, dau fundita.
Stie cineva de unde pot sa cumpar un set de extensoare? Ceva de genul asta: http://www.ripcords.com/ripcords.html
Cateodata cand dau "copy" si "paste" la messenger, de ex. la un mass care vreau sa il trimit mai departe, se trimite cu cuvantul "bookmark"la sfarsit.De ce?
Este un baiat care ma priveste intens ma lasa sa ma joc cu mingea lui. Dar totusi ma evita ...Credeti ca ma place?
Daca la sex a fost refuzata, macar la conversatii sa fie acceptata! Pentru cei care mi-au refuzat intrebarea! http://www.youtube.com/watch?v=lnNK4Alwbsw& feature=player_embedded#! Si pana la urma...? (mai mult)
vreau si eu coduri pentru the sims 2, gen motherlode = pentru bani Funda!
Unde ai vrea sa te trezesti maine dimineata?
Care este faza cu okblog.ro? :) Mi-am facut cont. :). explicatii va rog :)
Imi da-ti si mie niste idei de costume de halloween care sa le confectionez acasa?
am un mp4 player E-Tech de 2gb si am o problema cu el. Il incarc toata ziua si cand ma pun sa ascult niste muzica nu pot asculta mai mult de 2-3 melodii ca imi baraie in casca si apoi se opreste....? (mai mult)
Nume pentru hi5. P. S numele meu este Andrada.
Care imi scrie si mie va rog timpurile la engleza si formulele ca de ex simple present tense s+ v-s/es stiti numai asta o stiu si maine dau test si mi le trebuie va rog:X:X: ps: sunt in clasa a8a :X:X...? (mai mult)
Ce comedii perverse imi recomandati? (gen american pie) :>
Pt cei care joaca barn buddy sa imi spuneti si mie la care plante primesc cupa caci eu am facut cupa la ridichie alba si nu am primit nimic, la fel si prieteni mei spuneti-mi si mie la care plante, animale...? (mai mult)
As vrea si eu un site de jocuri online pentru pc
Am si eu o problema care nu imi iese de nici un fel.Aflati doua numere stiind ca diferenta dintre ele 2000, catul 13 si restul 104.Va rog ajutati-ma! funda!
Cine a fost anul trecut anul 2 la pipp la cuza? m-ar interesa sa stiu cum sunt materiile, profii? cum e profa de franceza? e obligatorie prezenta? pune absente? ma intereseaza deoarece am observat ca franceza...? (mai mult)
Niste statusuri despre ochii albastrii. Ex: ochii negri sunt frumosi ochii verzi sunt mincinisi ochii albastrii si caprui fura inima oricui...:X. Multumesc anticipat.
Da-ti-mi va rog niste statusuri superbe. Ceva de gen:Am clasa si de nimic nu imi pasa. Mai asa mai speciale sa nu le gaseasca toata lumea pe net. a si va rog sa nu imi spuneti sa le fac eu;)!
Ce parere aveti de asta : http://rabdareapietrelor.blogspot.com/ sfaturile sunt binevenite!:)
Urgent:D:)Buna! As vrea daca exista fonturi pentru photoscape si pentru mess gen:graffiti? Daca da dati mi linkul si explicati-mi cum sa bag fonturile! Si daca exista si mai multe "inimioare", "fete" etc....? (mai mult)
De ce cand vreau sa raspund la intrebari imi apare asa"Pentru a posta acest raspuns, te rugam sa confirmi adresa de e-mail folosita pentru contul TPU.ro Pentru a retrimite e-mailul de confirmare click...? (mai mult)
Va rog frumos as vrea sa stiu si eu cum as putea sa iau legatura cu o persoana care sa ma ajute. Vreau sa ma angajez ca promoter in cora pantelimon, carrefour colentina, etc. Sau daca puteti voi sa ma...? (mai mult)
Hey TpU! Am gasit acum o saptamana un sait pe care puteai sa iti faci propriul tau test ( sa scrii tu intrebarea, variantele de raspun si pe care poti sa il trimit prietenilor ) stiti din intamplare care...? (mai mult)
Voi cat stati la PC (cate ore din 24)
Acum cateva zile mi-am facut cont pe zorpia ca nu aveam ce face:))cum il anulez? stie cineva? funda
Am si eu o problema, daca ma puteti ajuta.Nu pot sa inregistrez numarul orange primit de la avon pe site'ul lor.de ce? Imi scrie ca numarul nu apartine retelei orange
Pana la urma care verbe se conjuga cu "avoir" si care cu "etre"?
Cum aflu panta unui acoperis
Nu stiu de ce dar am impresia ca in ziua de azi nu se mai apreciaza talentul si calitatea. Un motiv clar pentru mine ar fi muzica. Muzica rock inseamna totul pentru mine, muzica e viata mea, si...? (mai mult)
Am o cerinta la o tema care suna cam asa: "Concepe 5 fraze neconventionale pe care un profesor le poate utiliza la inceputul orei in clasa pentru a crea o atmosfera agreabiala." Va rog cateva idei, imaginatia...? (mai mult)
cine ma poate ajuta cu un citat despre carte comentan in maxim 15 randuri? multumesc:*
Cine stie bancuri foarte tari?
Pana la ce ora e deschis la real azi? Dau funda! urgent!
Cine joaca petville pe facebook? vreau cat mai multi prieteni acolo. FUNDA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
Luci2558 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.