Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Mai 2025 sunt:
De ce pe TPU la Discută live! mereu se trimit întrebari de pe 29 iunie 2010?
Peste doua saptamani este majoratul celui mai bun prieten al meu. Dau funda celui care imi spune cel mai creativ cadou.
E adevarat ca daca mananci 7 banane consecutiv mori? Am auzit ca stomacul nu poate sa sufere atata potasiu si magneziu si explodeaza.
Cum pot si eu sa sterg o intrebare pe care am pus-o?
Ce ma sfatuiti sa imi iau sau nu catel stau la apartament cu 3 camere dau funda
Tresa dai ceva bani pe site-ul acela cu nemozone?
Saptamana asta voi merge la o nunta importanta, sunt domnisoara de onoare.Si pentru ca sunt mai scunda de inaltime mi-am luat pantofi cu toc.Nu sunt nici scunzi, dar n-au nici tocul prea inalt, sunt...? (mai mult)
Imi ziceti ceva statusuri noi;;)[ Multumesc :X ] dau fundita;;)
Uitati in octombrie ini cumpar un caine si nu stiu cum sa il dresez sa nu faca treaba mica in casa ma puteti ajuta nu vreau site-uri vreau sa ma ajutati voi adica cineva care a trebut prin asta va rogggg...? (mai mult)
Sall.am o intrebare si vreau sa imi raspundeti repede cine stie filmul Homeward Bound The Incredible Journey Călătoria si mi-l da si mie in romana sau ma rog sa scrie in romana dau fundaaaaaaaaaaaa
vreau si eu un site unde pot juca Bus Driver online. http://www.youtube.com/watch?v=Zg0R6C0W5MU
Stie cineva daca se transimte meciul Belarus-Romania? Si daca da unde?
Am cartela de italia si mi so blozat cum pot sa aflu sim'ul... imi zice(SIM card rejected ) stie cineva ce inseamna asta?
Cum sa fac ca baiatul de care imi place sa afle asta... dar in mod indirect? Consider ca a venit vremea sa afle, oricat m-ar costa asta! :-
Cine ma ajuta si pe mine sa imi decodez telefonul care e blocat in reteaua Vodafone? Va rog foarte mult...(samsung sgh j700v) e marca telefonului meu. va rog din suflet...
Cam cat costa un iphone? pls ca eu nu prea ma pricep si as vrea sa stiu.estimativ.gen cel mai mic pret si cel mai mare.ms FUNDA
Am si eu o intrebare pentru cei ce joaca Travian. Nu stiu cum am activat optiunea PLUS si as vreas a stiu daca e cu bani. Please adevarul!
Ce nu trebuie sa-i lipseasca unei fete?
Preferati fetele mai scunde sau cele inalte?
Hey.cine stie la ce materii s-au dat lucrarile initiale in clasa a IX-a si in ce au constat? Va rog fumos, multumesc:*
La Barn Buddy daca am casa pusa pe recolta cum pot sa imi fure sau sa puna gandaci, iarba?(Nu au ramas portiuni neacoperite).
Credeti ca omul in viata ajunge vreodata sa fie cu adevarat fericit? Adica, din punct de vedere material, sentimental si spiritual? Cu alte cuvinte sa nu-i lipseasca nimic? E nu prea cred...care este? (mai mult)
Imi faceti un top 3 cu cele mai bune seriale vazute de voi? Va multumesc anticipat!
Unde gasesc teme, jocuri, programe pentru nokia 5530 XpressMusic?
Salut tocmai mi-am facut un prieten Japonez (pe YouTube) si nun-teleg nimic din ce zice sau: paindante (2 minutes ago) Remove | Block User | Spam Marked as spam paindante (14 minutes ago) Remove...? (mai mult)
Dau funda celui care imi da primul adresa de modifecare a aspectului Hi5. Dau funda! Mersi pentru ajutor.
Salut, sunt noua pe-aici, nu prea stiu nimic despre acest site, doar singurul lucru de baza : pot pune intrebari :). Imi puteti spune despre "fundite"? Multumesc mult :), sigur, daca-mi explicati ce...? (mai mult)
St clasa a 8-a si am rezultate bune intotdeauna am avut media generala peste 9:70... si nu stiu ce liceu sa urmez. sunt din Constanta. sugestii?
Am vazut multa lume care scrie la hi5 cu comic sans MS si cu culoare ingrosat etc...Stiti cum se fac astea?:D mersi.
Diferenta dintre could si would mi-o poate spune si mie cineva? multumesc:)
Pedeapsa furt calificat spania cu cat se pedepseste?
Cum vedeti voi viata?
Stiti cumva o floare care sa inceapa cu litera si?
Buna TPU! ce faceti sunt noua si doresc sa pun o intrebare am un catel gasit pe strada si eu nu stiu daca este de rasa sau maidanez este un catel mic cu urechile in forma literei, , v"! are blana multa...? (mai mult)
Buna! La jocul Lady Popular primesti ceva daca ajungi la a 100-a zi de joc? Daca da, ce anume? Astept raspunsuri. Dau fundita:*
Buna nu mai pot sa raspund la intrebari pe TPU :(( :(( imi zice ca trebuie sa confirm adresa de email si sa dau clic pe un link pe care mi-l da ei si cand dau clic imi zice ca s-a trimis o chestie,...? (mai mult)
O tipa si-a inmormantat mama. La inmormantare a cunoscut un barbat pe care nu-l mai vazuse pana atunci. Tipul i s-a parut fantastic, barbatul viselor ei... s-a indragostit de el la prima vedere. Cand s-a? (mai mult)
Va rog mult sa ma ajutati vreau sa-mi fac un card la ing dar sunt mai multe tipuri student, foto card, webcard, card cont'rol si card de credit care dintre acestea este cel mai bun(e primul meu card...? (mai mult)
TPU am o intrebare si va rogggggg frumos sa mi-l da-ti filmul razbunareaa lui razbunarea lui kitty galore
Hei! chitarile Golden Ton sunt bune? mai multe detalii pls:D
Hi all! Dupa parerea vostra. voi ce credeti! Aveti noroc in dragoste?:)
Am ajuns de curand la concluzia ca fiecare om are o obsesie. Pentru mine este cititul. Pot sa ma adancesc intr-o carte buna o zi intreaga fara sa ma plictisesc.Cred ca o alta obsesie ar fi twilight si...? (mai mult)
Cine da cont gratis pe metin 2 GX server 1? daca nu dati faceti-mi si mie un cont va rog dau funda!
Pe ce site pot gasi filme pentru mp4 player?
Care este cel mai des emoticon folosit de voi?
Fundaaaaaaaaaaa! La stardoll unde arata cati membrii sunt! Fundaaaaaaa!
Exista vreun program de poze care sa modifice si infatisarea, de exemplu daca esti mai dolofan sa te faca mai slab, sau daca esti mai slab sa te faca mai dolofan. Daca da, care? Promit fundita.
Am nevoie de un raspuns urgent si promit fundita! Ce caiet imi trebuie pentru Fizica pe clasa a 6 - a? De matematica mic sau mare?:x
Funda! am auzit recent un ringtone pentru mesaje. era un fel de cioc-cioc. o bataie gen cand bati la usa. o are cineva? de unde mi-o pot lua? mersi telefonul respectiv era LG deci se poate sa fie din el....? (mai mult)
Fundita pentru cel mai bun raspuns! cum scoate dentistul un nerv? cu ce? si cum arata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cazian întreabă:
Bastiorosz întreabă:
Xena20 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...