Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Vreau si eu sa stiu daca sunt sunt coduri pentru jocul grand theft auto liberty city stories:P pe ps2! Imi zice si mie cineva cum se numeste melodia aia cantata jumate la pian de la radio head? dau fundita!...? (mai mult)
Ce pastile stiti pentru a sta atent la ore si a retine mai usor informatiile?!:|
Cum pot salva in loade game in gta san andreas?:D
Cele mai noi statusuri
Deci cineva mi-a trimis o bere blonda adica un cadou, pe hi5 si vreau sa il vand cum il vand? va roggggggggggg
[funda :-x] Este vorba de hi5 :D. Cum pot face ca la profil, (acolo mai jos la aplicatii) sa nu mai imi apara imaginile alea cu jocuri? :-s Vreau sa scap de ele x_x!
Acum cateva zile am consumat alcool (bere). daac imi fac analizele se poate afla ca am consumat acool?
Cat costa o consultatie la dematoglog?
La o lucrare de control elevii unei clase au obtinut numai note de 8, 9, 10.Suma notelor obtinute a fost de 213.Nr. elevilor care au obtinut 10 1 pe 5 reprezinta din nr. elevilor care au obtinut nota...? (mai mult)
Unde pot afla programul trenurilor [campia turzii-cluj napoca]pls.:))
Este cineva din Harlau-Iasi, pe aici? Sunt curioasa.
Din cate am inteles de la un user TPU ca la barn buddy in momentul asta se mai poate fura cu cheat engine daca sti sa-l folosesti.eu vreau niste instructiuni explicite despre utilizarea cheat engine pentru...? (mai mult)
Intrebare adresata mai ales baietilor! Daca o fata poarta aparat dentar ati incepe o relatie cu ea sau considerati asta un mare defect? Dar vreau parerea sincera, va rog, nu vreau sa spuneti ca da doar...? (mai mult)
Am nevoie de ajuor Cle mai bun raspuns funda...mai bine zis primul. Am impresia de un Dejavu Intotdeauna adica acum fac ceva si apoi am impresia ca am mai facut-o odata... nu stiu ce inseamna asta sau ce? (mai mult)
Cei care sunt anul asta clasa a8a si vor sa intre in Benjamin Franklin, lasa-ti un id. sanatate!
Bay fratzilor ce sa ne mai facem ca parlamentarii astya ca ne duc tara in rapa de tot.vai de capu nostru de romanii pana si ungurii o duc mai bine. ce mai e de facut sa ii "detronam"pe oamenii astya care...? (mai mult)
Bana ce zodie sunteti? dau fundita celui care e aceeasi zodie ca si mine
Sunt clasa a 8a si as dori ca dupa ce termin sa ma inscriu in benjamin franklin ( profil sportiv). lasati un id:D
De curiozitate ( atentie : intrebare stupida ) : la scoala port o camasa aproape transparenta ( merge cel mai bine cu costumul) si ca sa nu mi se vada stiti voi ce :)) port bustiera. mare chestie. Si...? (mai mult)
Buna ce zodie sunteti? dau fundita la cer care este aceeasi zodie ca si mine
La ce se refera "toamna se numara bobocii"?
Exista cuva coduri de bani la barn buddy de pe hi5 si daca da imi spuneti si mie? :):):) fuditza
Asa de curioasa... cineva din tg-jiu de aici?
La ce va ganditi in momentu` asta?
Albastri verzi sau caprui? funda care au aceeasi culoare ca ai mei (ochi ) :D
Sora mea este clasa a IX-a anul acesta si este nerabdatoare sa se duca la balul bobocilor. Dar eu habar n-am cand se tine. Voi aveti idee? stiu ca este in functie de liceu, dar asa in mare, cam in ce...? (mai mult)
Ce parere aveti despre meseria de medic? Am vizitat astazi prietenul meu in spital, si am avut o senzatie tare neplacuta! As fi curioasa sa vad ce gandesc si altii despre aceasta meserie!
As avea o curiozitate :care sunt grijile si problemele voastre cele mai mari in acest moment? Ce va deranjeaza, ce va supara cel mai mult? Sunt intr-o faza proasta, ma uit la tv si vad ca toata lumea...? (mai mult)
Salut care imi spune si mie cum se poate fura acum la barn buddy caci vazui ca la o vecina de-a mea(in joc)li se furara chiar daca cainele avea mancare si vazui la mai multi cu caini...si sigur ei nu au? (mai mult)
Poezia "in limba ta"de Grigore Vieru a fost publicata avind dedicatia lui Kaisyn Kuliev.imaginati-va o corespondenta dintre poeti si transcrieti mesajul aceste poezii in forma de scrisoare catre un...? (mai mult)
Iau triregol de 5 luni...si ma simt foarte bine si ciclul mi sa reglat.doar ca nu stiu, de fapt nu inteleg dupa ce termin pilulele, doar dupa 2 zile 3 imi vine menstruatia...si daca am act sexual in acele? (mai mult)
Deci cineva mi-a trimis o bere blonda adica un cadou, pe hi5 si vreau sa il vand cum il vand? va rogggggggggg
Am vizionat de curand un videoclip cred ca din anii 80. Era un singur cantaret cu un model german(daca imi aduc bine aminte) foarte frumos. Totul se petrecea pe o plaja, iar clipul era alb negru. As dori...? (mai mult)
Dragi prieteni, cred ca va parasesc definitiv, tata meu este bolnav, are cancer la ficat.Sunt zile cand oamenii pot fi fericiti, sa converseasca pe internet sau la telefon.Cum este sa fi fericit in...? (mai mult)
Am facut un forum, unde vom face tutoriale despre diverse servere. Cine vrea sa se alature? Dau 1 post de admin si 5 de moderator? Link-ul este: http://servere.byethost2.com/
BUNA! Am 12 ani si vreau sa ma apuc de sport, adica vreau sa fac si o cariera din asa. Ce ziceti sunt prea mare? Mama zice ca da. Voi?
Ce cuvinte se temina in BEEA (frumoase)! de ex inna DIVinna! dau funda pentru cele mai frumoase
De ce credeti ca accepta unele vedete sa fie terfelite si sa isi expuna problemele intime, in emisiunile televizate?
Cum sa fac sa imi creasca si mie barba? Am 16 ani si am in clasa niste fraieri care nu stiu cum au barba?
Ce telefoane pana in 600 lei cu touchscreen stiti? in afara de samsung corby. Dau funda
Heii! Este un program care sa faca o melodie sa ocupe mai putin spatiu in telefon de ex si sa aiba tot acelaasi cotinut melodia?:D
Anul trecut la ora de dirigentie, dirigu ne-a pus sa aducem la scoala o poezie de dragoste care ne plece noua cel mai mult(nu era chiar obligatoriu, majoritatatea au adus.)si cand ne-am apucat sa...? (mai mult)
Care este cea mai frumoasa amintire a voastra din copilarie?
De unde pot cumapara caiete, stilouri, pixuri, ghiozdane, coperti de caiete, cu Pokemon?
Ce parere aveti despre laptop-urile MSI? Au ceva performanta si durabilitate sau iesi mai mult in pierdere la o astfel de achizitie?
Am 16 ani si de 2 ani tot imi apar cosuri, am fost la dermatolog si mi-a dat sa i-au Zynerit si Skinoren si nu au avut nici un efect! Spun multi ca daca faci sex iti trec, eu am facut de multe ori si...? (mai mult)
Hey... Nu stiu cum sa incep asa ca o sa va zic direct :( Am 15 ani si nu ma intelege nimeni. Tatal meu este un alcoolic... mereu e agresiv, tipa. Nu mai rezist:(( Mama nu face nimic sa-l schimbe. Nu? (mai mult)
Imi puteti da o litera i cu o inimioara mica deasupra in loc de punct? plzz va rog eu
Buna am si eu o problema. Mi-am cumparat azi un laptop si cablul de internet pe care il folosesc pentru vechiul meu PC nu functioneaza si la laptop. Ce as putea sa fac? Multumesc anticipat.
Poate cineva, va rog frumos, sa-mi spuna daca pentru o calatorie cu masina pana in Londra am nevoie de pasaport? Ca mi-a expirat si nu mai am timp sa-l refac! Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!