Buna TPU.imi poate da si mie un site ceva de unde pot lua setarile pentru vodafone life dar sa le pot primi prin msj? dau funda
Salut pe toata lumea.Am vazut un film la TV acum vreun an.Actorul principal se trezea in fiecare dimineata, de o alarma enervanta la radio, la aceeasi ora.Aceasta zii se repeta la nesfarsit. El incepe...? (mai mult)
Hei!:*care stie un site de unde poti sa comanzi mai multe lucruri cum ar fi insigne mansete dog tags... as vrea un site gen http://www.maniacmusic.ro/index.htm dar cand sa le comanzi sa nu aiba taxa de? (mai mult)
Cine imi da un cont pe world of warcraft. Dau fundita celui care imi da un cont care merge.
Care imi poate da un cont pe metin2 gx nu conteaza lvl poate fi si lvl 1 ca nu-mi place sa stau pe mucna altuia vreau sa muncesc singur trimite-ti id: si pass: la pm?? (mai mult)
Sunt în Vodafone, iar întrebarea mea este cum aș putea proceda în așa fel încât cel care mă sună să audă o melodie în locul acelui bipăit clasic? Cel mai bun răspuns, dar și cel...? (mai mult)
Daca s-ar introduce pedeapsa cu moartea in tara noastra... Ai fi deaccord sau impotriva?
Imi spune si mie cineva site-uri de facut gif-uri? dar sa fie online :D
Incercam azi sa-mi amintesc cum am aflat de TPU si nu am reusit. Voi cum ati aflat de TPU?
Cine e din Targoviste? La ce scola/liceu sunteti si ce clasa?
Cine ma poate ajuta pls caut unprogram de facut videoclip ca pe youtubecu poze sau imagini mersi
Buna mi-am luat niste extensii dragute si am observat ac nu sunt asa de complicate sunt cu clips si sincer vreau sa stiu daca pot face si eu am o peruca draguta dar nu ma prinde si vreau sa ii tai suvitele...? (mai mult)
Buna sunt din Buzau sunt boboc si vreau sa stiu daca se ia bursa de merit cu media 9?
Luna asta e ziua mea de nastere, as vrea sa nu aduc bomboane cum aduce toate lumea(oricum urasc sa mi se zica la multi ani in fata clasei) si as vrea ceva mai original. m-am gandit la niste briose roz...? (mai mult)
Spuneti-mi niste site-uri de modificat cum sunt Pizap sau Blingee. Cele mai multe sau cele mai faine primesc Fundita!
Care aveti cont pe facebook...si jucatzi big city life...imi spuneti plz pe ce lvl sunteti:D LASATZI ADRESA DE FACEBOOK
Iertati-ma dar am postat intrebarea la o categorie gresita Scuzatima din nou. Asa, Ce parere aveti despre site gen( cum arata, parere etc) http://www.zibidy.ro multumesc iar parerea cea mai...? (mai mult)
Ce mancare va punetzi la scoala in general?:P
Imi spuneti va rog nume de melodii ritmate pentru coregrafia unui dans modern? Melodii cat mai ritmate vreau;)
Ce parere aveti despre homeopatie?
Http://www.onbuxmoneyadvertisement.blogspot.com
Mai stiti forum'uri sau alte site-uri gen : http://www.elakiri.com/forum/showthread.php?t=58806
Cine ma ajuta? De ce codrul a devenit un simbol pentru plaiul nostru?
Pe cine asemanati cu ma-Baker si ma-Dolores dintre experti si de ce?
Ce se va intampla la final in Saracii tineri bogati? Cu cine ramane Alejandra? E adevarat ca Esteban Se va sinucide la fianl? Si mama Alejandrei va fi omorata de Monica? Dau funda...
Daca nu am schimbat buletinul la timp primesc vreo amenda ceva?
Buna TPU. cei care aveti cont p youtube, as vrea si eu comm la asta http://www.youtube.com/watch?v=cAZugX4zTFk dau funda:*
Heii TPU! :x...Imi puteti da si mie Niste Nick-Uri cool.Fundita.Mc :X
Mai pun odata intrebarea asta caci at facut-o s aplanga mersi mult mai ales lui brijela ca a facut-o din prima Buna prietena mea are 6 ani si nu poate sa im scrie asa ca scriu eu in locul ei " Buna ma...? (mai mult)
Ce efecte negative are ne demacherea seara(atunci cand machiajul include doar rimel si creion?
Ar mai fi vreo sansa sa se faca si un al treilea sezon din serialul Blood Ties(avand in vedere ca primul a fost facut in 2006, deci ar fi avut timp sa mai faca)?
SAlutare. Cine imi face si mie cont aici http://blacknight-mt2.net/? va rog frumos am instalat metinul. Dau fundita aceluia care imi face, app este pe gratis. Vam :-* haideti plzzzzzzz dati pe privat sau...? (mai mult)
Care sunt cele mai interesante intrebari dup TPU dupa parerea voastra? dati si linkul funda la cea mai interesanta;)
Tv online...site-uri? fundita
Credeti ca! va retrograda Unirea Urziceni?
Vreau si eu chestii din alea pentru hi5 care le pui pe profil despre tine sau intrebari sa alegi intre ceva ce iti place de exemplu "caine sau pisica?". Dau fundita.
Nu ma pot loga pe TPU.Vi se intampla si voua asta?
Cum pot sa castig diamante la lady popular ?
Buna prietena mea are 6 ani si nu poate sa im scrie asa ca scriu eu in locul ei " Buna ma cheama Anda si am 6 ani cand m-am nascut nu am crescut cu tata caci fara si eu nu stiu ce inseamna sa ai un Tata...? (mai mult)
De ce unii oameni sunt asa de prosti?
Am nevoie de parerile voatre. Am doua bloguri. Unul mai vechi pe blogspot si unul nou pe weebly. As vrea sa renunt la unul pentru ca nu ma pot acupa de amandoua. Pe care credeti ca ar trebui sa-l parasesc?...? (mai mult)
Funda.La facebook, daca vreau sa intru intr-un joc, sau sa fac altceva imi apare 'Not logged in', dau login si tot nu merge, imi apare in continuare X(. Ce pot sa fac?
Cine este 1 in rankul TPU ( inainte de Bacemi si onutzu )?
Buna! Ati putea sa imi spuneti toate profilele facultatilor si ce cuprind acestea, ce iesi dupa terminarea ei? Multumesc mult!
Heey`!:) Cum a fost prima zi de scoala la voi? eu am facut ore:O(nu mare lucru, da am pierdut timpu pana pe la 1 si ceva la scoala)
O sa-mi iau un abonament la sala in curand si vreau sa stiu cam cum ar trebui sa ma imbrac.Merci
Cum a fost prima zi de scoala? Ce clasa sunteti?
De ce trebuie sa lupti in viata asta de nimic pentru absolut orice? de ce omul e supus atator rele? de ce e viata asa grea? de ce oare exista intrebarea asta "de ce? " si de multe ori nu poti sa ii dai...? (mai mult)
Helllo...:D Cum v-ati simtit in prima zi de scoala?
:p. Vreau si eu niste imagini cu, niste coafuri simple dar interesante :D. Adica nu vreau sa dureze mult ca sa fac acea coafura :P! Mersi si cele care imi plac funda! :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?