Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Iunie 2025 sunt:
Servus! As dori sa stiu daca pe acest site sunt copii/adolescenti care au diabet. Eu am, si mi-ar placea sa discut cu voi prin mesaje. Daca sunt adulti care au diabet de tip 1 din copilarie isi pot...? (mai mult)
Ce desen faci in clasa a 10`a daca esti la un liceu real la profilul stiinte ale naturii? [sunt sanse sa fie desen tehnic? ]
aseara am visat ca prietenul meu ma paraseste :-s... ce insemna acest vis? sper doar sa nu fie adevarat :(((
Pot sa-mi anulez contul de pe lady popular? Daca da, cum? Ofer fundita;;) Ms anticipat :*
A fi! sau a Nu fi! asta e intrebarea...
:>vreau sa`mi fac un oracol:> si vreau niste idei cumsa`l fac adica ce intrebari sa pun.as vrea sa fie multeeee. funda pentru cele mai multe itnrebari si pentru cele mai multe idei:*:*:x
Cine e la liceul economic Ion Ghica din Bacau, ma refer cine e de 1-2 ani. Cate ore de sport se fac intr-o saptamana si ce se face la primele ore de sport in a9a?
Tie ce gust iti va reaminti de vara 2010?
E cineva inscris la postliceala Regina Maria din Ploiesti? Chiar m-ar interesa ce colegi am.
sunt nou pe TPU si as vrea sa stiu cum sa dau fundita sau sa primesc?
Spuneti 2-3 insusiri pentru Romania.
Unde pot vedea episoadele "16 and pregnant" pe internet?
Am jucat un joc airrivals cu avioane si acum vreau sa joc altu asemanator online cine imi recomanda
Hey! Cum se numeste melodia aceea din reclama de la orange in care se urca o fata in tren si 3 baieti ii arunca bagaje? Funda! Merci:*
Mi-am facut cont pa lady popular si am uitat userul si parola cum sa fac sa imi amintesc?
Nu exista vreo modalitate prin care sa pot vedea prietenii unei persoane care are profil privat pe hi5? :D :)) Dau fundita` :*:*:*
Si-a luat cineva BRAVO GiRL! 18.Cum e acel scolaroscop?
Miley Cyrus sau Justin Bieber?
DAU FUNDITA - vreau sa denumesc o stea pe numele unei persoane si trebuie sa ai las si un mesaj pe certificat, care imi da cel mai frumos mesaj care l-as putea scrie in legatura cu steaua pe certificat?...? (mai mult)
Poate sa-mi dea cineva un cont in lady popular de preferinta mai sus de lvl 4? Trimiteti mesaj pe privat
M-am indragostit de un tip mai mare care are o prietena de varsta cu mine respectiv 18 ani. El i-a spus unei prietene ca sunt draguta si a inceput sa apara pe unde sunt si eu, dar nimic mai mult! Cum pot...? (mai mult)
Ce credeti despre Atlantida?
Auziti! daca am pe calculator un joc pes 2005 si scot un patch de pe net! merge? raspundeti doar daca ati facut asa ceva.
As vrea si eu sa stiu un cod in The Sims 1 pentru a iti face prieteni! Promit o fundita!
Se poate sa imi schimb emailul de la hi5 fara sa imi fac alt hi5? Daca da spuneti-mi cum.
Sarea dauneaza organismului? Eu mananc covrigi, sticksuri si seminte cu sare zilnic.Are ceva?
La barn buddy tailandezii inca fura ei cum pot ca faza cu data a picat. poate au linux sau alt sistem de operare
Com faceti sa treaca timpul mai repede?
as vrea si eu versurile melodiei Valerie Morales Ft. Wahero- Doble Vida :X:X:X in romana...mersi anticipat.
Sincer m-am saturat sa vad intrebari prostesti la care toata lumea raspunde, ma refer la intreberile utilizatorilor: mariaioana, madalina1, JustLoOkingArOund. Adica sincer sunt intrebari care chiar...? (mai mult)
Oferta pentru reprezentanti... avon, campania 14/2010? link-ul. fundita
Cine este cel mai frumos? robert pattinson, nick jonas joe jonas, justin bieber, justin timberlake sau taylor lautner?
Cina joaca jocul farmerama imi poate explica si mie cum pot curata terenul de la pasunea salbatica?
Hey am parul umflat, din cauza ca este des, firul de par gros si putin ondulat. De cateva zile am inceput sa mi-l intind cu placa si sa utilizez fixativul.Totusi un pic imi sta umflat, dar nu exagerat....? (mai mult)
Deja imi fac nervi cand intru pe TPU. Vreau sa deschid o intrebare si ma baga pe pagina principala. /:) Primesc mail sa dau funda la o intrebare de-a mea si ma baga p pagina principala.mda. si nu e de ieri...? (mai mult)
Cum pot muta contactele de pe un email pe altul?
Ajutor! cam de o luna am febra si nu a mitrece am luat nurofen forte si mi a trecut apoi m-a luat iar febra dupa ce am terminat cutia. am luat oxacilina si nu are nici un efect mentionez ca nu ma doare...? (mai mult)
Help me! Mi-a aparut un herpes dublu :(( adica am doua herpesuri si mi s-a umflat tare buza si in somn mi s-a spart. Ce fac acum? Cum fac sa-mi treaca mai repede? Vreau luni sa nu-l mai am :((
Nu stiu, dar parca sucurile la 2.5litri au un gust mai aiurea decat cele la 0.5 sau 1litru. Ieri am zis sa fac un test sa vad daca e asa... am luat un MD la 2.5 si unul la 1litru.? (mai mult)
Buna tupu mergeti pe blogul meu si veteti ceva tare si visator intrati pe:http://larionmiruna.blogspot.com
Unde e sex shop in arad?
Help am probleme cu blogul, postarile noi nu imi mai apar ca si noi, mi s-a blocat la o postaare veche si pe panou nu mai apare ceea ce eu pun nou si alta problema, nu pot schimba sablonul blogului...? (mai mult)
Buna am si eu nevoie de ajutor, nu pot schimba sablonul blogului, imi spune ca elementele xml nu sunt inchise de asemenea postarile mele s-au blocat, nu se mai actualizeaza chiar de eu postez, apare...? (mai mult)
voi ce parere aveti de "elasexygagica"? voi ce credeti ea chiar gandeste asa? sau pune intrebarile sh raspunsurile la misto? eu nu stiu ce sa cred:))deci cele mai penibile intrebari sh raspunsuri...? (mai mult)
Va rog frumos dati-mi si mie un cont de metin2gx va rog nu conteaza lvl id meu:bittarapidistu@yahoo.com
Intrebare: Unde e mingea cand e gol? Raspunsul corect primeste FUNDA!
Dati. mi va rog niste site. uri de unde pot sa iau imagini din alea miscatoare pentru. telefon.:)))[flash] am un verisor mic de 1 an, si ii place sa se uite la ele. am cateva cu animale pe telefon.:)) mersi:*...? (mai mult)
Deci a inceput intr-o seara la club am dansat cu o fata si de atunci au iesit vorbe ca sunt cu ea ca am facut-o cu ea si a auzit prietena mea cu care vb cu ea de un an si doua luni si nu ma crede pe mine...? (mai mult)
Care imi spune ceva jocuri gen sims2, si de unde le pot lua!
Buna la toata lumea! Am gasit un site cu desene animate mai vechi si m-am gandit care credeti voi care desene sunt mai bune Familia Addams sau Hannah Montana? Eu stiu deja care is mai buni dar vreau si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnVirginTristȘiDisperat întreabă:
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!