Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
FUNDA cine imi poate da si mie un program de spart parole pentru yahoo messenger :D mersi mult
Salut daca am un site pe internet si nu prea este vizitat... nu am vizite (trafic deloc) ce pot face sa am vizitatori potentiali clienti? Mi se pare o intrebare care ii ajuta pe multi care se afla in? (mai mult)
Salut cine joaca barn buddy si vrea sa fie vecin cu mine sa-mi trimita linkul!(cel care apare cand trimiti invitatii) mentionez ca am doar level 17 spre 18 deoarece m-am apucat doar de 3 zile cu aceasta....? (mai mult)
Voua cam cati bani va dau parintii pentru haine? dau funda
Un blog ce subiecte sa contina ca sa fie cat mai interesant? Voua ce subiecte v'ar interesa sa cititi?
am si eu o problema cu un calculator. cand calculatorul de pe care scriu acum este prea aglomerat cu download-uri, programe, formatari intru pe un calculatator vechi care ara doar 256 mb ram si...? (mai mult)
Bunaaa TPU.Care a fost cea mai amuzanta intrebare p care ati citit-o p TPU. fundita la cea mai amuzanta...
La cate limbi straine se da bacul?
Daca downloadez IMVU in pc platesc? pentru ca eu sunt pe modem. Si ultima data cand am tras in joc in pc(metin2) mi-a venit foarte mult factura.[funda]
Heei.ma super plictisesc, si nu pot iesi ca ploua.deci.da`ti`mi hi5`urile sa va las comentarii.;;) bineinteles ca vreau si back
Stie cineva care e cadoul perfect pe care sa i-l faci unei prietene? Un mic simbol al prieteniei noastre sau ceva mare si costisitor? :-ss Se apropie cu pasi repezi ziua celei mai bune prietene ale...? (mai mult)
Care stie niste siteuri bune de facut blog?
Din ialomita e cineva, mai precis din fetesti, s au de prin zona? cernavoda, medgidia, slobozia, tandarei?
Imagini sh orice altceva...care ma pot ajuta sa copiez look-ul lui Demi Lovato(Sony si steluta norocoasa, Camp Rock., etc)
Cat tine bateria la samsung corby? merita sa imi cumpar?
Buna! de la ce ar putea fi eroarea asta? "XML parsing error :"syntax error" at line 1"... imi apare mereu cand deschid pc-ul, dau ok :)), si dispare. dau funda :)
De ce credeti ca uni membri TPU nu pun intrebarile la categoria care trebuie?:|
Hei! puteti fura de pe Barn Buddy si de la un caine Pit Bull? (cand are farfuria plina...) stiu cum se fura... voiam doar sa imi spuneti daca si Pit Bull-ul poate fi mituit.
Stiti jocuri gen sims online? funda!
Spuneti-mi dulcegarii de genu " ma lasi sa te mananc "
Ce sa fac sa nu mai fiu asa Timid? :( Vreau si eu cat mai multe sfaturi!
am intrat din greseala odata pe un site...cu niste fimluete foarte funny cu animale..., site-ul era cu galben, si, daca nu ma insel facea reclama la un baton de ceva(care era si el galben)PLisss!:*? (mai mult)
Recunoasteti persoanele deosebite din poza aceasta? Cum comentati aceasta intalnire deosebita? http://picasaweb.google.com/eparhia.lugoj/VizitaESJavierLozanoInEparhiaDeLugojATreiaZiTimisoaraSiArad#5460328761441230274...? (mai mult)
Am o placa de la Remington de aproape un an si imi indrept parul o data la doua zile:D. Dupa ce ma spal la cap imediat imi intind parul.Am parul ondulat si nu-mi place deloc cum sta, daca nu e drept...? (mai mult)
Cum pun muzica pe un Cd? Cine ma ajuta primeste
Maine plec la o nunta si nu o sa am prea mult timp sa ma odihnesc... Ce sa fac sa nu imi fie somn. Inafara de energizant si cafea.
Cum se numeste femeia aia care canta melodia kiss the girl nu este ashley tisdale e femeia care o are lolakissthegirl la poza! cum o cheama?
Salut sunt nou pe aici si am si eu o intrebare... mi se tot misca, zguduie, tremura inaginea de pe ecranul monitorului si cand intru pe net tot asa se misca oriunde...stie cineva ce sa fac pls?
Ce parere aveti despre Electro Dance si Electro Dancers! :x
Ma numesc Dani, am 14 ani si sunt din Tg-Jiu.Impreuna cu mai multi baieti neam gandit sa facem un campionat intre cartiere under 16. Daca esti din Tg-Jiu si vrei sa te inscrii dai add la id bluee_angels....? (mai mult)
Vrei un robot pe mess care sa-ti dea informatii despre orice? http://trilulilu89.blogspot.com/
Buna! Am o intrebare despre our world. Unde bag codurile de flow?
Unde gasesc subiectele de la a2a sesiune a bacalaureatului de anul acesta? mersi.
Cine îmi poate spune favoritul sau site de unde descarca filme, muzica etc! Va rog. Multumesc. Cel mai bun site primeste funda!
Cum e in clasa a v-a? Greu/Usor?
Buna cine imi da si mie niste site-uri cu semne pentru litere de exemplu daca scriu adelina sa imi apara cam asa ÁÐÉ£ìÑÄ va rog ajutati-ma pentru cel mai bun sait dau funda
Hello! In curand va fi ziua unui prieten de-al meu.Nu am nici o ideea ce cadou i-as putea lua...Imi puteti da niste sugestii?(e in clasa a 11-a la liceul de arte-arhitectura)Cea mai buna sugestie fundita:d.Ms? (mai mult)
Harry Potter sau Twilight? Argumentati!
Cum pot sa gasesc o persoana pe facebook daca ii stiu adresa de messinger?
:) Stiti cumva pe unde pot gasi icon-uri(100x100) cu vedete?
Heeeelllpp caut o melodie mai veche de care mi-am adus aminte si nu mai stiu cine o canta sau cum se numeste :| nu stiu nici sa o cant stiu doar ca e ceva cu me enamora/enamoraste sau ceva de genu si...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! voi cum va petreceti timpul liber?
Ziceti-mi niste melodii faine gen hip- hop noi.
Cum as putea sa-mi organizez ziua de nesere. este peste 5 zile...in 9 septembrie.pls help. dau funda:D
Bai am doua prietene gemene si nu stiu care sa o pastrez una e sensibila si amuzanta iar alta este jucausa si sensibila si amuzanta pe care sa o pastrez amindoua imi plac ce sa fac?( raspundeti repedene...? (mai mult)
Nici nu stiu cum sa incep.Am 16 ani, si mai mereu cand cineva are necazuri, sau probleme de toate felurile, eu dau sfaturi de viata, sentimentale, dar pe mine niciodata, nu invat si eu din ele. Pe...? (mai mult)
cine imi spune si mie care e rolul funditei (am inteles ca asa se apreciaza un raspuns bun ) si al punctelor acumulate de fiecare in parte. La ce le putem folosi? Astept mai multe detalii.Mersi...? (mai mult)
am si eu o problema.ma joc Farm Vet;))si ma salvez. dar cand ies din joc.si intru iar, nu mai am salvarea.stie careva de ce?:|multumesc:*
imi pare bine ca am revenit dupa o perioada lunga de timp cat am fost plecat(la spital)acum suntat ok si sunt in tara, de ce insala femeile astea, sincer m-am degustat de ele.sory
Cine e din Teleorman? Cine e din Alexandria?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?