Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Am jucat acum ceva timp ( multi ani ) un joc in care personajul principal era o fata spion. Cred ca purta un costum mov si era blonda, din cate imi amintesc si face diferite misiuni. ma rog. :| Ideea e...? (mai mult)
Am si eu nevoie de cineva care sa ma ajute sa`mi fac cont pe myspace ...va rog mult idu meu e by. kam3lia
Eu am fost fost cu un baiat cam 1 an si ceva, dar apoi ne-am despartit. Nu stiu daca ma mai place, insa eu il plac foarte mult. Eu cred ca i-am dat de inteles acest lucru insa ...nu am curaj sa ii spun? (mai mult)
Anunnt: Atentie intre orele 15:30 sa va ascundeti Ca vin la vanatoare! Im miau parul :)) =)) :-j asa ca ascundeti-va la mamica...? (mai mult)
De unde pot downloda Lineage 2 interlude sau gracia va rog un site Dau Funda:D:P
Care a intrat la jandarmerie falticeni anul asta lasa un mesaj
am vazut burlacul asta seara.sunt bucuroasa ca botezatu a ales-o pe violeta. dar am o intrebare, daca a ales-o pe ea, va fic u ea in continuare, adica vor forma un cuplu? vor iesi in public tinandu-se...? (mai mult)
Caut o telenovela.Era prin 2005(aproximativ) si era redata pe tvr 1.Imi amintesc cateva personaje:Isabela, Mora, Gavileana era aia rea din cate imi amintesc iar baieti Ninyo, Lazarus.Deci cum se...? (mai mult)
Va rog din suflet, este o problema cu adevarat grava: ma jucam imvu pe laptopul surorii mele si mi-a aparut imvu(not responding) si nu mai pot face nimic, nu pot sa-l sting, absolut nimic.decat ca se...? (mai mult)
Buna renunt la ficul asta si daca da de ce si daca nu de ce? http://sasu.fairtopic.com/galerie-imagini-f5/sasusaku-se-nase-iubirea-t366.htm#2913 sunt doar 3 ficuri in 5 minute il citesti a da si in capitolul...? (mai mult)
Stie vreunul dintre voi cum se numea jocul ala de pe cartoonnetwork cu casa foster a prietenilor imaginari in care iti creeai un prieten imaginar si aveai de facut diferite chestii in fiecare zi prin casa?...? (mai mult)
Imi puteti da si mie un cod webkinz nefolosit! Va rog frumos, parintii mei nu pot sa imi cumpere unul. Sau daca aveti un cont pe care nu il mai folositi va rog, mil puteti da mie? Promit ca dau...? (mai mult)
Buna TPU.Stie cineva ce limba se vorbeste in Peru? Multumesc anticipat! Dau fundia:*
Dau funda! Daca in clasa. 7 va fi grea scoala?( pentru ca. sunt o persoana cu deficiente de auz si as vrea sa stiu daca voi reusi sa trec clasa 7 fiind la scoala. normala? :D)...Astept mai multe raspunsuri? (mai mult)
Bote a ramas cu Violeta?:O:O:O Cine nu a pariat pe Mihaela?
HeeYyyyYy toata lumea...acum fiind destul de multi utilizatori TPU vreau sa va intreb ceva: marti, in 7 septembrie ma duc la o zi de nastere a unei fetite care face 10 ani, va rog imi puteti da idei? (mai mult)
TPU repede ajutorrrr! sunt disperata.sa incep:acum ma jucam imvu pe laptopul surorii mele, dar dintr-o data mi-a dat imvu not responding si acum nu stiu ce sa fac, mousul se misca pe ecran dar nu pot...? (mai mult)
Baieti si fete credeti ca ar fi frumos sa existe o sectiune de SPAM pe acest site? Nu ca ar deveni un forum.doar ca sectiunile de SPAM pot fi foarte amuzante :)). Ce ziceti?:P Am avea si noi in loc in...? (mai mult)
Buna!:-* Matusa mea locuieste in anglia, s`a mutat acolo si nu mai sti a vorbi romana eu nu prea stiu sa vorbesc asa de bine.si am incercat sa comunic prin google translate.si nu a fost atat de bun spre...? (mai mult)
Buna tuturor.nu stiu ce sa fac si am nevoie de ajutor, de niste sfaturi.eu am 29 de ani si sunt casatorita in strainatate de 7 ani.sotul meu are 35 de ani.impreuna avem o fetita de 3ani si 8 luni.pana...? (mai mult)
Buna` :) Spuneti'mi si mie de unde pot descarca acest prog Free? Ulead Photo Express 5 Dau Funda mersi:)
Ajutor! Pt fundita :). Cand vreau sa editez in sectiunea "Despre Mine"la hi5 nu imi da voie, e adevarat ca folosesc Opera ca browser de net. e posibil ca din aceasta cauza sa nu mai pot edita sectiunile...? (mai mult)
vreau sa ma tund sa imi fac breton dar parul meu este ondulat nu foarte ondulat mai mult spre varfuri. ceara pentru par ma poate ajuta cu ceva? nu as vrea sa folosec placa.
Voi cunoasteti aceste informatii? Eu cred ca este bine sa le cititi si sa va dati cu parerea despre celula "BOULE" ce a fost descoperita recent. http://stiri.rol.ro/producerea-de-sperma-controlata-de-aceeasi-gena-la-oameni-si-la-animale-646285.html...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=XJvA5S76ywo. Imi poate spune cineva de ce programe am nevoie sa realizez si eu un emoticoncert. ma refer cum sa filmez :-? Fundiii :*
Dupa ce fac un film in proshow gold il salvez iar cand intru din nou in el imi intra tot prin prohow gold eu as vrea prin bsplayer sau winamp ce as putea face? mentionez ca atunci cand save as imi apare...? (mai mult)
Haideti sa facem un joc. Pune raspunde la o intrebare stupida, pune o intrebare stupida. Incep eu De ce este cerul albastru?
Buna TPU vreau sa stiu ce fel de ghioznan se poarta? Se mai poarta stil geanta
BUNA TUTUROR! Sunt foarte nelamurita, caci nu gasesc articole legate pe net legate de un subiect care ma intereseaza.Nu gasesc nicaieri date despre cat de cautata sau nu este psihologia in Romania si in...? (mai mult)
In clasa la mine e un baiat care vorbeste foarte urat cu mine. Ma injura mereu si ma jigneste. Eu nu-i fac nimic si vreau sa-i imprumut ceva cand are nevoie dar nu vrea sa ia de la mine. Daca vreau sa il...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac cont pe looklet.Si dupa ce scriu tot, imi apare sign up.Si dupa aia chestia aia jos cu log in si acopere sign up. Uitati-va daca se vede:http://looklet.com/signup Cum sa fac sa-mi...? (mai mult)
Voi cum va distrati?
Cine Ma pote creste la un joc sau doua 1. Woanderland oline si al doiea metin 2 ro Pegasus sau Virgo intru pe orce server funda daca ma cresteti!
Ce inseamna "zu"?
Cum se poate da fundita pe TPU? Sunt nou, iar cei care ma ajuta o vor primiiiii :*
Ce pot sa fac sa am vocea mai groasa :(? Mentionez ca sunt fata :D
Băieţilor nu le plac fetele copilăroase? Copilăroasă în sensul că are postere pe pereţi cu trupele favorite, se uită la filme pentru copii gen Harry Potter, H2O, etc, care încă se plimbă...? (mai mult)
Sall. spuneti-mi si mie cum pot adauga mai multi vecini la barn buddy de pe hi5 dar fara sa trimit invitatii plss. dau funditzz.
Buna:)Poate pare aiurea ca intreba asta, dar vreau sa stiu.Cum incarc filmulete pe Youtube? Am cont sar nu am habar cum:)Fundita cel de la care reusesc:)
cine a umblat la mine in pc a sters istoricul.se mai poate recupera(am google chrome)? vreau sa vad ce site-uri au fost accesate.sau daca nu. exista vreun program care sa tina evidenta site-urilor...? (mai mult)
Cat costa un bilet la city-plex tomis(constanta) la un film care e in avanpremiera(aproximativ)
Un mic ajutor!? Stiti cum e scoala si ca TPU nu prea admite astfel de intrebari, dar care e aria semantica a cuvintelor frate si sora? am nevoie de 3 termeni pentru. fiecare
Ce parere aveti despre site-ul farmerama?
Ce parere aveti despre emisiunea restaurant la mine acasa?
Cum pun un video pe youtube?(mi-am facut cont), Fuunda:X
am cumparat azi o pereche de adidasi care ma strang in varf, cum ii pot largi? vreo idee? dau funda celui caruia ii merge sfatul...
Noul calculator de consum de benzina. Incearca-l si tu : http://trilulilu89.blogspot.com/ Cine vrea sa faca linkexchange cu mine? trimite-mi mesaj pe privat;)
Ce parere aveti despre politicianul Traian Basescu?
Care este emisiunea voastra preferata?
Ce sporturi v-a plac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba