Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Nu mai stiti ceva sit`uri de cumparaturi online? cu lucruri ieftine :p cum ar fi sit`ul www.maniacmusic.ro funda` normal! :)
Ce fel de ochi va plac? Negri, caprui, albastri, verzi? :D
Vreau sa stiu daca ma puteti ajuta:)Are cineva un cont de hi5 care nu il mai foloseste? Cu mai multe vizualizari:)macar 800... Daca da, va rog sa imi dati un mesaj privat:)...Va multumesc!:*
Am un prieten care a fost coleg cu mine dar acum sa desfintat scoala si ne vedem ocazional, problema e ca lui ii place de mine mai demult prin clasa a3a si mie de el dar mi-a spus de abia acum, in fine,...? (mai mult)
Buna;)) Ati patit ceva mai infricosator cand erati mici, sau chiar si acum? La cea mai infricosatoare fundita;;)
La ce varsta va ti inceput viata sexuala?
De unde pot lua prince of perisa the sand of time.
Mai am vazut o gramada de intrebari de genu "unde pot gasi id lui justin bieber" sau "cine are id lui miley cyrus" :o Doamne ce copii, adica, hai ma, canta frumos, da chiar asa Voi ce...? (mai mult)
Am o intrebare cam stupida.Tot timpu cand tin o fata in brate, fara sa imi placa de ea, imi bate foarte tare inima, si nu ma indragostesc:)). Ce naiba as putea face sa nu imi bata inima tare?
Sunt in iasi la facultate, anul 2.in caz ca nu intru la camin stiti pe cineva care primeste in gazda(chirie), cam ce preturi si in ce zona.mersi mult
Care sunt cele mai funny intrebari pe care le-ati vazut? :>
Am o problema cu imprimanta; am cartusuri negru si colorat, dar cand vreau sa printez ceva, nu`mi ia foaia.Nu stiuc ce are! Voi ce credeti? Multumesc:)
Puteti sa-mi ziceti cont metin2ro lv 25 in sus
imi dati va rog sfaturi de slabit(caci mi-am epuizat toate ideile)? Daca ma ajutati va promit ca o sa va ajut si eu cu problemele voastre!
Cum pot sa pun o poza la avatar TPU?
Stie cineva un cod la club penguin pentru treasure book? va rog sa imi dati un cod nefolosit
eu acum trec in clasa a8a:x sh as vrea sa stiu cum e? mai baga materii noi? e mai greu? thx:*
Trec in clasa 7 si vroiam sa stiu ce alegere sa fac si care e mai comod si mai bine...Geanta de Umar sau Ghiozdan? Mai ales ca o sa facem chimie si civica...:| Dau fundiSSa.
La ortodoxi, verigheta se pune pe inelarul de la mana dreapta, sau pe inelarul de la mana stanga? argumentati!
sunt pur si simplu bulversata de ce se intampla in momentul de fata.Am observat ca de vreo saptamana la mine in cartier se fac numai crime :-UN om a injunghiat o femeie -Niste camatari au omorat...? (mai mult)
Cand incepe noul sezon din Gossip girl? Si ce sezon va fi? Desi sunt fana si l-am urmarit mereu imi scapa sezonul.:D Multumesc! Xoxo :*
Nu de mult timp am realizat ca TPU este un "loc" unde poti vorbi deschis si unde toti te ajuta, un loc unde probleme devin mai usoare si oamenii incearca ca le dea sfaturi cat mai bune celorlati. Membrii...? (mai mult)
Trec in clasa 7 si vroiam sa stiu ce alegere sa fac si care e mai comod si mai bine...Geanta de Umar sau Ghiozdan? Dau fundiSSa...:)
imi spuneti si mie un metin2 la care cresti repede
Hey dintre antivirusele Malwarebytes' Anti-Malware si AntiVir PE Classic ( adica ala cu umbrela ) care e mai bunn plz vreau raspouns :d
de cateva zile primesc pe messenger mesaje cu nuysh ce imvu sa-ti faci profill si altele e gratis?
Care e cel mai bun Windows si Antivirus, eu folosesc Nod 32, e bun, si Windows 7, sunt bune?
Care ste filmul vostru preferat cu dans? step up, honey, you got served, take the lead, bring it on:in it to win, save tha last dance, stomp the yard nu stiu sunt mai multe.al meu este step up, imi...? (mai mult)
Ce culoarea v-ar fi placut sa aveti ochii?;;)
Avea mai multe voturi de inteligent si folositor.mi.au scazut.de ce?:(
Care este cel mai mare vis al vostru?:) al cui seamana cu al meu primeste funda;;)
Buna ce numar are naruto shippuuden 175 in manga? va rog raspundeti, dau fundita si puncte
Este un om la mine in sat care are motocicleatc are care numar de localiatate, acea motocicleta are sub 50 cmc. sau are sub 120 si se poate fara carnet?
am o problema tokmai m-am despartit de prietenul meu de 1 an si 5 luni si imi e foarte greu mai ales seara cand ma pun in pat...nu stiu cum sa il scot din cap! ajutati-ma cu niste sfaturi va rog din? (mai mult)
Trec in clasa 7 si as dori sa stiu cum va fi...Cum e in clasa 7? Dau funditSSa...
am nevoie de ajutorul vostru :D am auzit ca pe mess poti face sa ai idle chiar daca misti mouse-ul.cu un program. ceva?:D deci la celorlalte persoane din lista sa le arate ca ai idle dar tu...? (mai mult)
Poti sa iti faci un site cu un joc cum e lady popular? Daca da, cum? Este gratuit? multumesc pentru raspunsuri
Cat de egoisti sunteti? De ce sunteti egoisti?
Nu vi se pare ca mai toata lumea nu iese dintr-o anumita stare pentru ca asa ii place? Vad adesea intrebari pe site:"ce sa fac sa nu mai fiu suparata?" & stuff.Fratilor, nu va mai consumati atata ca nu...? (mai mult)
Care e desenuu vostru animat preferat? al meu e chowder:)):)):))
Care e faza foastra preferata din zack si cody?:Da mea e and a tras tipi part si dupaiaa tras si zack si cody credea ca a fost tipi=))=)):)):))
Se apropie scoala si nu stiu cu ce sa ma imbrac in prima zi... Ma puteti ajuta?
Daca va uitati la suvite cu fite ce are cristi din juriu pe nas:))?
va roog.plssss...dat-imi un link de unde downloadez metin2ro speed sa fie in romana PLSSS!
Cine mai e inscris pe cainevirtual.ro?
Ce porecla s-ar potrivi numelui Alesia si Larisa? Fuuunda maaare
Aveti nevoie de rabdare atunci cand suntei cu iubitul/a? Daca da, de ce?
La Lady Popular poti sa iti iei un prieten care sa iti dea mai mult de 100 de puncte si 150 de dolari? Daca da, cat iti da?
Ce imagine aveti pe desktop?
Http://footballsuperstars.com/ jocu asta e pe bani adevarati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!