Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Decembrie 2025 sunt:
Ce înseamnă "nărod" în sensul bun? =))
Ma pot apuca la 16 ani de box?
Am o intrebare, sunt in clasa a patra si nu stiu acest exercitiu.va rog raspundeti pana pe data de 17 august ora 16:17.2 la 1+2 la 2+2 la 3+...+2 la 81****va rog rapid! va implor
Mia venit menstruatia pentru prima data acum doua luni la 13 ani dar luna trecuta nu mia mai venit, imi poate spune cineva de ce sau vreun motiv pentru care na mai venit in mod normal?
Ziceti`mi si mie niste status`uri "Busy"! Numai in engleza, va rog! Multumesc!
Hey ajutati-ma va rog nici nu stiu cum sa incep, , vr sa m transfer, si am fost acolo unde vreau eu, acolo mi s-a spus ca trebuie sa aduc de l liceul in care sunt inscrisa adeverinta de studii, am...? (mai mult)
Lady Gaga este satanista? Am citit pe net multe si cica reiese din videoclipurile ei ca ea este satanista dar nu prea stiu ce sa cred.Am citit ce au spus cei care au spus ca este satanista si am citit...? (mai mult)
Hey! tocmai am venit de la doctor si mi-a zis ca am infectie urinara, iar maine vroiam sa merg la strand. pot sa ma mai duc sau e posibil sa ma imbolnavesc si mai rau de la apa unde intra toti? va rog...? (mai mult)
"avatar" sau "alice in tara minunilor"?::::::
Hey! care este artistul/artista voastra preferata?:D
Buna:*as vrea sa ma tunda dar nu stiu cum, sa'mi stea si bine.va rog dati'mi niste idei(special pentru fete)http://photos2.hi5.com/0135/607/753/N5pK5c607753-02.jpg va multumesc.:*. Funda cine merita...? (mai mult)
Dau FUNDA! Am PhotoScape. Imi puteti si mie spune cum sa editez poze sa arate asa: http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5147351652& ownerId=471988020& albumId=361439250 Ma...? (mai mult)
Voi ce credeti, oare chiar s-au inmultit cazurile de malpraxis, oare incidenta lor era aceeasi, doar ca acum sunt mai mult mediatizate, nu se stie de ce sau oare rudele pacientilor dau vina pe medici...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum arata un deport in pasaport? Am fost in Turcia si m-au intors inpoi. punindu-mi 2 stampile in pasaport...nu stiu ce inseamna ele.
Ce cantareata de la noi credeti ca pronunta cel mai bine in engleza atunci cand canta?
Deci am un joc, nul pot deschidecind apas pe el imi apare ca el nu este de tipul win32 de ce? ce sa fac?
Buna stiti o melodie care era in filmul starstruck? Primele versuri erau asa : " It's something about of the sunshine baby " Funda
Ce parere aveti daca s-ar crea un drum o sosea in Sinaia cu care poti merge cu masina pana la cota 2000 ( pana la cota 1400 ) exista dar pana la 2000 nu. Astfel incat am putea merge pana la cota 2000 direct...? (mai mult)
Cine au fost geto-dacii? cu ce se ocupau vechii greci? unde s-a format poporul german de astazi?
Hei, am si eu o intrebare. cand intru in sims 3 si apas Ctrl+Shift+C nu'mi apare chestia aia de sus unde sa'mi scriu codurile. are cineva vreo idee ce trebuie sa fac? Va rog mult!
M-a intepat o albina si mi s-a umflat ochiul cum pot scapa mai repede de umflatura? am mai patit asta si am stat 2 saptamani cu ochiul umflat... vreau sa scap mai repede se gasesc pastile sau creme la? (mai mult)
Cum sa-l conving pe tata sa ne duca la mare?
Obtinerea dreptului de munca in Germania difera in functie de statul social? eu am auzit ca daca esti venit cu familia, sau daca ai un copil sau daca esti casatorit se obtine dupa 18 luni, iar daca esti...? (mai mult)
Am nevoie si eu nevoie de Counter Strike 1.6 [pe care il pot juca si in retea]. Imi puteti sa-mi dati si mie un link de unde il pot downloada? Plsss urgent...
Ce parere aveti despre copii din ziua de azi? Nu mai stiu ce e aia o copilarie, unii isi incep viata sexuala la 12-13 ani, altii se drogheaza. Am doar 17 ani si imi aduc aminte foarte bine cate prostii...? (mai mult)
E vreun membru CECCAR pe aici? Ca la anul vreau sa dau admitere acolo si ma intrebam cat de greu este:-?, pot invata singura sau este nevoie neaparat sa platesc cursul de pregatire?
Stie cineva cum pot alege la jocul "barn buddy" de pe hi5 raspunsul care apare cand cineva uda plantele sau da cu ierbicid sau insecticid la ferma mea?
Dimineata ce beti? Ness sau 3 in 1?
Am o mica problema. Ieri seara m-am intalnit cu prietenul meu am stat la mine, in fine. Dupa ce a plecat de la mine in drum spre casa, el a fost oprit de niste baieti care vroiau sa il bata din...? (mai mult)
Deci eu chiar nu pot sta 5 minute fara sa fac o prostie [sa intru intr'o usa, sa sparg un pahar, sa vars apa pe mine si tot asa:)))] Oare e din cauza zodiei? Ce caracteristici are sagetatorul? Adaugare...? (mai mult)
La jocul "Barn Buddy" pe hi5, cum pot sa cumpar credite, patrate pentru cultivat? Dau fundita.
Amm.Sal TPU, am si eu o intrebare...pe windoes live hotmail imi puteti spune cum pot schimba sus stiti unde e cu albastru mi-a dat la inceput dar am uitat sa salvez, sa pun alt background sus (nu prea? (mai mult)
Săptămâna viitoare plec la mare, si cum o sa fac 12-13 ore pana acolo cred ca o sa ma plictisesc. M-am gândit sa-mi iau MP4 cu mine, sa ascult muzica.Ideea e ca nu știu ce muzica sa...? (mai mult)
Care este culoarea anului 2010? fundita
INTREBARE: as dori (pe baza legala dar si pe baza experientei voastre practice) sa imi raspundeti cum trebuie sa procedez practic, pe etape si cu ce documente (in afara de certificatul care atesta ca sunt...? (mai mult)
Ce culoare iese daca combin mov cu verde:)?
Cat poate traii un om simplu fara sa bea apa si fara sa manance si care plange aproape tot timpul?
Cum ii pot contacta pe cei de la jocul OurWorld?
Cum se numea jocul acela cu omuletii din africa? E ca un fel de farmvill. Ai o familie si trebuie sa cultivi plante ca sa supravietuiesti... in fiecare an se intampla ceva rau ( vin hotii si iti fura toti? (mai mult)
Vreau sa trimit o scrisoare in america oare o sa ajunga?
Nume de blogg`uri =x. Repede va rog! Multumesc anticipat! Cel care imi gaseste un nume potrivit pentru bloggul meu, primeste funda, iar ceilalti folositor si inteligent xD.
Va exista un sezon 4 la h2o?
Hi! Vreau si eu cateva sfaturi pentru a face un cadou celei mai bune prietene. Ea este din Italia si este in vacanta in Romania la bunica sa. Cel mai frumos cadou primeste funda...:)
Nu va ingrijoreaza faptul ca omului ii scade capacitatea de a gandi, de a memora, de a simti si trai pe masura ce aceasta este inlocuita de PC sau ascunsa in spatele acestuia?
Am si eu o dilema. Imi place foarte mult de o prietena, dar acum are prieten. Inainte ma intelegeam bine cu ea. si chiar imi facea unele avansuri. Intreb asta doar pentru ca zilele urmatoare ma duc pe...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste muzicaluri cu adolescenti...Filme cu dansuri de strada.etc.funditza:*:*:*
Ceva idei de nume de hi5. in engleza de preferat :D?
Bunaa! intrebare pentru cei care locuiesc in petrosani sau pentru cei care sau inscris anul asta sau sunt deja inscrisi la scoala sanitara postliceala carol davila din petrosani: care este adresa completa...? (mai mult)
A reusit cineva de pe acest site sa intre la o universitate in anglia sau cunoaste pe cineva care a reusit, pentru ca si eu vreau sa fac acelasi lucru, ( as vrea sa intru la UCL)? Ce trebuie sa fac ca...? (mai mult)
Baieti, va plac fetele cu sfarcurile la vedere? diseara ies cu prietenul meu intr-un loc unde nu ne poate vedea nimeni. am un tricou fain alb pe care mi as dori f mult sa l port :D. dar daca il port...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!