YM, MSN sau SKype?
Buna! Am si eu 2 probleme.Am telefon lgkp260 si am gasit jocuri pentru el tip jar. sau jad. dar dupa ce le instalez imi apare sa dau aqlo o confirmare ceva[zice ceva de costuri suplim, sa confirm nu stiu...? (mai mult)
De ce la nimeni nu i pasa de persoana mea? :(
Vreau sa aflu parerea voastra cu referire la acest motto rusesc: Золото проверяется огнём, женщина — золотом, а мужчина — женщиной. In romana...? (mai mult)
" De ce "... Exista un alt cuvant sau grup de cuvinte care poate inlocui " de ce " -ul pe care il tot folosim?
Incerc sa intru la oras pe site-ul ladypopular.ro, dar mereu imi apare ca nu am adobe flash player dar eu il am instalat. Ce pot face? Am incercat sa il dezinstalez si sa bag alta versiune, dar...? (mai mult)
Cum sa fac sa se indragosteasca sau macar sa ma placa colegul meu, pls imi spune cineva. astept un raspuns
Care este cle mai bun profil de liceu? argumethe funda
Ce s-a intamplat aseara in Saracii Tineri Bogati?
De pe ce site pot downloada un program pentru simboluri matematice?!
Vreau sa aflu parerea voastra cu referire la acest motto rusesc: Золото проверяется огнём, женщина — золотом, а мужчина — женщиной. :)
Credeti ca cei revoltati, din strada, odata ajunsi la putere, o sa devina tirani? Unitatea se exprima cel mai bine prin diversitate sau monocolorism? Justificati raspunsul. Ne confruntam cu criza financiara,...? (mai mult)
Am visat ca vroiam sa ma sinucid si pana la urma n-am facut'o, in vis mai aparea si tipul care il ador si imi zicea ca va veni saptamana viitoare acasa si l-a pus o rivala de-a mea la incercare, adica...? (mai mult)
BUNA ma numesc ROBerta si as dori sa stiu cum se curata super glue de pe mobila?
Unde pot gasi lista numerelor prime pana la 10.000 online? Dau fundita pentru primul raspuns bun!
De ce unii oameni se ataseaza de alti oameni? De ce unii oameni au ura fata de alti oameni?
Care stiti cum se numeste melodia din reclama aceea de al Lipton Ice Tea? cand incep toti sa danseze impreuna. parca intr-o companie sau ceva de genu.:) mersi anticipat!
Cam cat de mare trebuie sa fie burtica la 4 luni? Se observa tare?
cine imi poate spune si mie unde pot sa=i pun copilului meu desene animate complete!(alba ca zapada, frmuoasa si bestia...etc)
Ce parere aveti despre utilizatorul marya: http://www.tpu.ro/utilizator/twtn eu am vazut ca da raspunsuri destul de bune
Stiti ceva melodii noi.gen Inna-No limit?
Prietena mea cea mai buna si-a gasit o alta prietena cu care sa vorbeasca tot timpul cu ea.pe mine nu ma mai baga in seama.si atunci cand i-a fost cel mai greu, cand nimeni nu o baga in seama eu i-am fost...? (mai mult)
Cum e videoclipul? http://www.youtube.com/watch?v=_bOkXvmc4KM
Incerc sa ma las de fumat de ceva timp, dar se pare ca nu reusesc...Imi poate scrie cineva o solutie?
Unde pot citi online drama "Mesterul Manole" de Lucian Blaga? In biblioteca nu am gasit`o.Multumesc:)
Bunaaaa!>:D< Am si eu o intrebare:D Ce carti imi recomandati sa citesc?[autori romani sau straini]. Carti care v-au impresionat:). P. S. am trecut clasa a 9-a poate va ajuta cu ceva:)
as vrea sa imi modific pc-ul adica: as vrea ca bara aia de start sa nu fie albastra ci sa fie roz sau mov sau alta colouare dupa aia as vrea sa imi schimb culoarea la foldere si as vrea sa imi fac...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din filmuletu acesta? http://www.youtube.com/watch?v=91GvxHJhu-Y
Salut va rog ajutati-ma! Mi-am facut un nou cont pe HI5 si as vrea sa fie profilul(contul) privat cum fac?!
Ieri, cel mi bun prieten m-a satifacut. Credeti ca sunt o curva deoarece am ajuns sa o fac cu cel mai bun prieten?:S
Ceao:* Cum aş putea să-mi conving părinţii să mă lase să merg în excursie cu cortul cu clasa mea? Am mai fost o dată dar numai de 2 zile, următoarea e la sfărşitul lui iulie şi e de 4 zile.Prima...? (mai mult)
Ce melodii va plac? dau fundita melodiei caremi place si mie
Care e culoarea voastra preferata? Funda celui ce ii place aceeasi culoare ca si mine.
Buna TPU~! Cum pot sa imi schimb parola pe roiworld.com? Multumesc anticipat,
Cum se instaleaza Photoshop?
Unde gasesc slujbe de vara?;))
Care este explicatia personala pentru: "Nu toata lumea e capabila sa stea in mlastina pana la gat si sa surada. Unii nu se pot abtine sa nu dea din maini, incercand sa iasa, chiar daca astfel se scufunda...? (mai mult)
Pentru cine a vazut filmu Avatar (sunt sigura ca toti). Cum o cheama pe fata de care s-a indragostit Jack? Am privit filmu de 2 ori si tot nu am inteles. Multumesc Anticipat!
Buna am si eu o problema. am niste colegi foarte rai, in special baietii, si unele fete sunt foarte rele, se iau cu fitele din desene animate.si vb ciudat, credeti ca ar tr. sa fiu pr. cu ei?
ce exercitii facute acasa sunt cele mai bune pentru arderea grasimilor, cand si cat timp pe zi sa fac.Bani pentru a merge la sala nu am.Va rog ajutati-ma am 1, 67m si 70kg si trebuie sa slabesc...? (mai mult)
Alfonso Herrera sau Wiliam Levy?
Belinda sau Sherlyn?
Poate sa-mi explice si mie cineva cum se dezinstaleaza internet explorer si safari? multumesc!
La mine in casa e un spirit stiu sigur pentru. ca tata a pus camere si se vede dar vreau sa aflu cine e ma ajutati? el da semne ca e in casa cand il intreb dar nu vrea sa zica cine e :(
As vrea sa-mi cumpar un laptop.Stiti care sunt cele mai bune companii?
Buna TPU...In seara aceasta mi-am facut un test :d " CE FEL DE CUPLU FORMATI" si mi-a iesit o fraza ce nu o inteleg aceea fiind:"Fiecare dintre voi e ca un alter ego pentru celalalt.etc!"Intrebarea mea? (mai mult)
Buna` imi dati si mie ceva idei pentru un about me la hi5?
Http://www.zedge.net/ringtones/1074652/kk-maka-ringtone/ :)):)):)) ce nota imi dati?
Cum obtin voturi la gbx.ro
Hey toata lumea! As vrea sa-mi spuneti daca am facut bine ca mi-am sters contul de pe hi5? Sa va spun de ce am inceput sa stau foarte mult pe hi5 si am zis sa ma dezvat de acest lucru si l-am dezactivat,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
CampescuGabriel întreabă:
Kristina092 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!