Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Cum scapi de tantari?
Poti sa fii reprezentant Avon si Oriflame in acelasi timp? Intreb cine ar cunoaste legea 11/ 1991. Am citit-o dar nu am gasit raspuns la intrebarea mea. Poti sa fii reprezentant Avon si Oriflame in acelasi...? (mai mult)
Am vazut la cineva un fel de solutie intr-o sticluta, punea pe o batista si adormea diferite persoane, nu stit despre ce fel de solutie sau produs este vorba?
Cum pot sa imi fac iubit pe lady popular deci ma tot duc la flirt si imi zice ca nu am prins pe nimeni din zbor. Cum sa prind? :-s :D
Mi-am activat la vodafone e-mail ( nu internet) pe mobil si 30 sms in afara retelei. Cum le pot dezactiva. Pls help!
Salutare tuturor.Doresc sa downloadez muzica de pe trilulilu.ro si unele piese nu le pot lua.Mentionez ca am instalat deja download helper pe mozilla.Multumesc anticipat!
Cum raportezi mesajele private pe TPU + blochezi userul?
Ce părere aveţi despre Selena Gomez?
Cui ii place sa lucreze in photo shop? In curand pe aces blog nou, se vor tine lectii gratis http://mrionutzel-photoshopdesingner.blogspot.com/.
Chiar nu ma ajuta nimeni cu o invitatie'
Cum pot sa impresionez un baiat...^^sau sa ma bage in seama dati-mi si mie un sfat ca la ce prieteny am yeu... ei mai mult rad decat sa ma ajute plssss ajutatim-a
Stiti fre un program de FTP bun? ( nu total commander! )
Salut am si eu o problema... am facut o poza cu telefonul unui prieten si mi-a trimis-o pe telu meu cand sa dau sa o vad imi aparea jumate imagine clara jumate cu galben:| dc? si cand ma uit pe telefon? (mai mult)
Funda! Am setat un folder ca fiind 'hide'. Cum pot sa il accesez acum?
Cum se numeste asta http://www.krossfire.ro/wp-content/uploads/2008/02/pw100.jpeg
vreau sa imi raspunda cei care se afla sau nu in situatia despre care o sa vorbesc. Voi nu v-ati saturat de "pitipoancele si cocalarii" care au numele pe TPU, hi5:))(haifaiv:)):)):)):)(ca...? (mai mult)
O porecla pentru teodora...ma puteti ajuta cea mai originala primeste fundita:*
Care ati urmarit si mai urmariti seria dragon ball
Cum priviti voi moartea? Credeti in "viata de apoi"?
Am avut un iubit.Intr-o seara am iesit cu fetele intr-un club. Spre dimineata a venit si el sa ma ia.Am fost la el acasa. A incercat sa ma convinga sa facem sex, dar am refuzat pentru ca nu eram de mult...? (mai mult)
Hi! Stiti careva vreun program sau site de convorbire limba germana? sau de invatat limba germana? sa fie FREE! :)
Salluth. Soramea are 12 ani si 1, 67 m. Nu mi se pare ca e foarte normal pentru varsta ei. Cam cat va creste? Eu tot cam asa eram la varsta ei si acum la 18 ani sunt cat ea. Oare va mai creste mult?...? (mai mult)
Cine se uita la naruto shippuden? Mai sunt si alte serii in afara de shippuden?
Ce te face fericit(a)?:)
Cu sau fara proteine? Am inceput sa fac sala si mi-am cumparat o cutie de proteine Crea Genesis 2, is foarte bune cica, uni zic ca daca ma tin de ele as putea sa optin un corp calumea in doar 2 luni?...? (mai mult)
Cu ce viteza circula norii?
o intrebare pentru fete... ce fel de baieti preferati, buni sau rai?
Hey am si eu o intrebare ...imi puteti spune si mie ce sa fac in vacanta ca sa nu ma plictisesc va rog a da si poate imi puteti spune cum sa dau fundita cine imi raspunde la amandoua primeste una :) multumesc? (mai mult)
Cand dau ctrl alt delete la processes avem un program la user de ex owner "hl. exe" daca ii dau end precess ce se intampla...este un program important?
Deci, ai o cada plina cu apa si trebuie sa o golesti. Ai o cana si o galeata. Tu ce alegi sa golesti cada?
Cum pot si eu sa ies in evidenta in fata unui baiat care imi place foarte mult ...va intrebare pe voy pentru ca prieteny nu sunt de incredere'
Stiti animeuri care merita vazute? (gen naruto.) :)?
Cat de adanc poti intra intr-o padure?
as vrea daca puteti sa-mi spuneti si mie cum pot sa-mi schimb numele de pe hi5. dau funnditza!
Vreau o parere despre site-ul meu http://www.sfaturi-utile.com Gasiti sfaturi pentru mai multe domenii:) Astept pareri
Ce useri preferati aveti?
Am o intrebare pentru cei ce stiti de siteul romania relase.De ce nu sunt toate ep de la secretele de la palat? Ce credeti? Le vor pune? Va rog ajutati-ma dau fundita! si voi vota raspunsul cu folositor!...? (mai mult)
Lume lume ce mai faceti? Vreau un raspuns cat mai corect si mai bun, nu vreau un rasp cu da unu cu nu! Vreau sa stiu daca Justin Bieber si Selena Gomez sunt impreuna? Exista ceva sanse? El o place? Ea...? (mai mult)
Cum pot sterge o intrebare (pusa de mine)? Am raportat-o de 2 saptamani si nimic. Pot lua legatura cu cineva pentru a-mi fi stearsa?
Ca tot se vorbeste de schimbare ( de toate felurile ), alegeti useri care, in opinia voastrá, au lasat o amprentá asupra TPU-ului ( all time ) Argumentati.
O parere:D http://fashionbeautyandmore.blogspot.com/ :*multumesc
Cine joaca Jade dynasty?
Hmmm o parere:D http://fashionbeautyandmore.blogspot.com :*multumesc
Mi-am facut un blog si acum nu-l mai vreau:))) cum il sterg:))
Prietena mea cea mai buna vrea sa se faca emo. ce ziceti?:P
Dati-mi si mie cont pe private sau ceva orice metin va roggggggggggggg...
HElp! Am luat un keyloger si avand antivirusu pe moment dezactivat nu a detectat nimic. Am activat antivirusu si am scanat fisierul WINDOWS si acolo l-a gasit. Mai poate exista altundeva virusul in afara...? (mai mult)
Cum sterg niste poze de pe hi5 fara sa mi se stearga si commurile?
Cat costa un LG Cookie? Vreau raspuns de la cei care au achizitionat si mai ales de la cei care l-au luat de la Vodafone;;)
Heei` :D ceva porecle pentru numele Georgiana stiti? celelalte de la alte intrebari nu mi-au cam placut. erau frumoase... dar altele nu stiti? :D pls spuneti-mi... Funda; x
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?