Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Stiti cumva melodia care are versurile cam asa: "I've been waiting for tonight... everything to be allright, I've been waiting for your love...", e ceva de club cam asa si canta o femeie.
Ceva concerte in luna iulie in Bucuresti? m.ar interesa in parcuri sau in centru.in aer liber, nu in cluburi.
Cand se difuzeaza emisiunea aia Intalnire pe`ntuneric de pe prima tv in reluare? Ca pretenu` meu "gugal`ul" nu prea pare sa stie din astea[-x. Merci`!
Hey nu stiu daca ati auzit de filmul Legenele toamnei/Legends of the fall dar daca ati auzit stiti un site de pe care il pot lua cu subtitrare ...? (mai mult)
Va place sa desenati? Ce desenati cel mai des? eu mai mult fete;))
Care a fost ultima melodie care ati ascultat-o astazi;))?
Ce program a fost folosit sa faca acest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=fU7bFkF3F3I&feature=related
Stiti vreo metoda de a acoperi cosurile fara fond de ten`? As vrea sa ma dezvat de el.;)) Ofer FUNDA!
Ce băutură alcoolică vă place și cum stați cu „porțiile"?
Care este cel mai lung cuvant din lume? :D
Chiar asa :|Am pus 2 intrebari si mi-au fost refuzate amandoua :( Dc?
Cum pot face o reclamatie la un clip de pe youtube in care apar eu, sau cum se poate sterge acel clip de pe youtube?
Stie careva un sait de pe care pit instala nemo :)
HeiiI! Peaceee! De ce toata lumea vrea sa devina expert? De ce toti voi funde? La sfarsitul fiecarei intrebari scrie " dau funda"! Doar pentru asta se raspunde? Pentru funde? Cu ce va satisface daca...? (mai mult)
Cum poti reduce roseata dupa o expunere mai multa la soare fara protectie? Dar piscaturile de tantari siberieni? (adica cei care dupa ce te musca ti se face bubita mare si tare, musca si masculii nu doar...? (mai mult)
Cine e expert TPU la momentul de fata? ce rank iti trebuie sa fii expert-eu am 700 si ceva:|
Plss Help! Stie cineva la ce ora (ora romanie) este WWE Money in The Bank 2010? (wrestling) Plss dau funda! si raman dator pe viata...
Care poate sa-mi spuna si mie de ce nu pot sa joc fifa 2007 prin direct ip, adica ii cer ip-ul il introduc adu host el connect si nu merge la fel si invers...va rog frumos...multumesc anticipat
Buna! Fetelor ce baieti va plac adica si aspect fizic dar si moral?
Deci nu imi convine sa se laude altii pe munaca mea chiar si aici pe TPU vad un user care posteaza raspunsul meu la o alta intrebare de acelasi gen si a mai luat si funda voua vi se pare corect ce este...? (mai mult)
Ziceti-mi niste jocuri acum la moda, reale!
Sal.Imi place un baiat si nu stiu daca e reciproc. El da semne ca si cum m-ar place, dar us tiu daca e doar o interpretare de-a mea. Avem doua prietene comune. Si una dintre ele, mai apropiata, spune...? (mai mult)
URGENT! cum pot sterge o intrebare de pe TPU? cat timp dureaza? va rog ajutati-ma urgent
Am si eu nevoie de un pic de ajutor cu sims 2 cand il rulez imi apare o imagine ca cea din link: http://lh3.ggpht.com/_09Kpfepa3S4/TEL-iIrgJgI/AAAAAAAAACE/CcCddmfmg0Y/s800/untitled.JPG Si ramane asa... Va? (mai mult)
Voi ce faceti pe canicula asta ca sa va racoriti? A fost prea cald azi si au anuntat la meteo ca inca 2 zile o sa mai fie asa!
Hey:) care este ultimul SMS pe care l'ati primit?
Sunteti pro sau contra placii de intins parul? Argumentati raspunsul! Parerea mea : daca ai produse de ingrijit parul profesionale speciale pentru placa de parul, nu as zice nu. cu toate ca tot l`ar...? (mai mult)
Ce sa faci daca nu ai prieteni?
Hey baieti, ce parere aveti despre fetele care au un aspect mai natural, care nu folosesc mult machiaj insa care sunt foarte feminine totusi? de ex. ce ati gandi daca ati vedea pe strada o fata intr-o...? (mai mult)
In urma cu aprox 2 saptamana m-am dus la un interviu pentru angajare sa lucrez ca ajutor de ospatar, si mi-a zis ca ma va suna ca trebuie sa mai vina niste fete sa vada ce si cum, iar acum dupa 2 saptamana...? (mai mult)
Daca merg la ginecolog trebuie sa fiu epilata(total)? sau ce ar trebui sa fac?
Vreo fata singurica e pe aici? (care sa naiba prieten)
Ce parere aveti despre companiile aeriene low cost, gen Blue, Wizz air? Pot sa am incredere in ele?
Stie careva cum scap de Mouse Trap Example este un chenar mic care blocheaza Mouseul... si doar daca il micsorezi merge sa misti Mouseul Va rog vreau sa scap de el ca a umblad fratemiu, si mi la bagat!? (mai mult)
E normal sa imi cada mai mult par de la ulei de ricin decat imi cadea inainte sa il aplic?
Cine vrea sa fim prieten/a?
spuneti-mi si mie cat inseamna 8 pm? adica ora. pentru ca azi este WWE Money in The Bank 2010 (Wrestling) si nu stiu la ce ora e in romania ca pe net gasesc numai ora 8 pm. Plss ajutati-ma! Multumesc....? (mai mult)
HI! Daca ati citit Amurg, ce parere aveti? Care dintre cele 4 carti v-a placut cel mai mult? Momentan citesc ultima carte("Zori de zi") si criticile nu au fost prea apreciative...
Buna cei care jucati ourworld, aveti cumva un cont pe care nu il folositi? Nu am nevoie nici sa fie rezident nici sa aiba gems, vreau doar sa fie la nivel 50 sau mai mare. Daca aveti contul respectiv...? (mai mult)
Imovane (somniferul) se da fara prospect medical?
Exista cineva care uraste vara?
Hey, mi s-a stricat placa video, si acum merg pe cea incorporata in placa de baza(pana cumpar alta placa video). Ma pot juca jocurile online cum ar fi miniclip sau cele foarte mici?
Care sunt categoriile de intrebari la care raspundeti cel mai des si de ce aveti anumite preferinte(daca aveti... :P )? Daca ar fi sa"inventam"o noua categorie, despre ce subiecte a-ti vrea sa se discute? (mai mult)
Isaac Newton intreba:De unde vine toata ordinea si frumusetea pe care o vedem noi in lume? voi, ce raspundeti?
De ce nu pot face poze pe IMVU? Toate pozele imi apar pe jumatate calumea, si jumatate o combinatie de culori ceva... ajutati-ma!
Heeei :3 Am si eu o intrebare... De curand mi-am luat o noua pisica, are vreo 6 luni si o tin in casa, insa problema este ca mai am o pisica care e mai batrana (nu stiu sigur cati ani are dar sigur? (mai mult)
Am o problema. acum 2 ani ma jucam cs toata ziua. pana m-am lasat adica acum 1 an. azi am descarcat cs extreme cs lant cs 1.8. si am aceeasi problema la toate csurile am speed, si nu mai aveam coduri in...? (mai mult)
Cina va castiga diseara supercupa romaniei cfr cluj SAU u urziceni
am o intrebare, te doare cand te duci sa iti faci pierce in buza? vreau sa imi raspunda cineva care are, si vreau sa stiu daca se da cu pistolul, deci doare sa iti faci gaura un buza?
Ce parere aveti despre oamenii ca mine... mai timizi, mai singuratici, linistiti, ganditori, rusinosi, pudici. Oamenii care care stau la locul lor.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!