Care este blogul Madalinei Manole, dar al lui Maruta?
Cum faceti fata caldurii? Ce trucuri aveti ca sa o invingeti?
Nu stiu daca este rubrica/site-ul potrivita/potrivit pentru subiectul ce doresc sa il supun atentiei dvs, cu toate acestea sunt optimist in ideea ca ma puteti lamuri intr-o problema care, pentru...? (mai mult)
Am deja creata o lista mixpod.Cum pot sa o pun din nou la profilul meu hi5? Am incercat dar nu ma lasa imi zice sa folosesc jurnal in forma.Cum sa fac? Ma poate ajuta cineva?
De ce nu merge sa postez intrebari la sectiunea "Cauze nobile"?:| Mie nu-mi apare aceasta sectiune in acel "chenar" unde trebuie sa aleg categoria.:|
Cum imi schimb numele pe facebook?;)
Va mai aduceti aminte de Laura Stoica si de accidentul in care a murit? De faptul ca era insarcinata, si de ultimul cantec pe care l-a cantat?"Vreau sa am steaua mea", moarte lor a fost o tragedie in...? (mai mult)
Am auzit ca daca plangi mult si des, te consumi, pui repede la suflet, poti sa te imbolnavesti.In ce boli poti sa dai?
joc metin2 si am o problema foarte mare: am lvl 25 si vreau sa ma casatoresc cu un baiat(este razboinic lvl 32 iar eu sunt ninja lvl 25 desigur) dar vreau sa strang bani cat mai repede si intrebarea...? (mai mult)
Ce sunt tulburarile endrocrine si de la ce se produc?
Sunt curios si eu, asa, cine s-a mai interesat de ce-a mai facut Madalina Manole inainte de moartea ei? Adica, ultimul lucru ce l-am auzit eu legat de ea a fost cand a nascut. Ce macabru sa fim asa...? (mai mult)
Baieti ce parere aveti de epilarea pe picioare? evident la baieti
peste cateva zile este ziua mea, iar parintii mi-au spus sa ma gandesc ce vreau sa-mi cumpere.nu am nici o idee.ma puteti ajuta? pls ps : implinesc 15 ani
Deci acum cateva zile am intrebat ceva si nu am primit nici un raspuns folositor. stiu ca suna nu stiu ciudat dar vreau rasp cat mai repede.deci joc nfs undercover si am un raliu... unu singur pe care nul? (mai mult)
Care-i din Piatra - Neamt... spuneti-mi si mie care liceu ii mai bun dintre Petru Rares/Calistrat Hogas/cel de Imformatica? ;;)
Hey! Cum pot pune o poza a mea ca si comentariu pe hi5? fundita:p
Voi ce ati face daca o fata enervanta si care vorbeste prosti va tot trimite mesaje? (vreau multe pareri)
Http://www.youtube.com/watch?v=5eAQWllCHHU ce parere aveti de trailerul acesta? :D
Am uitat complet de asta. Trebuie sa fac ierbar la biologie din minim 50 de plante, cu toate componentele, adica radacina, tulpina(subterana si supraterana), floare, fruct.Numai ca pan' acum am 5 plante...? (mai mult)
Credeti ca este reala Demi? http://demi-pink-angel.hi5.com
Cine ma ajuta sa instalez metin2? va dau idul meu pe privat
Camp Rock 2:The Final Jam este gata?
In engleza, este corecta expresia `lov'God`? De ce? Daca nu, atunci cum este corect?
Care este cel mai lung cuvant din DEX? :)) fundaaaaaa;)
Credeti ca berbecul cu taurul se potrivesc? Exista vreo sansa sa aiba o relati de multa durata?
Stie cineva cum pot uploada un film pe www.serialetari.ro?
Am avut acelasi cont, aceeasi adresa de email, aceeasi parola, cont pe care l-am sters dar l-am deschis exact pe aceleasi coordonate si surpriza este ca nu-mi merge mesageria cu toate ca la vechiul cont...? (mai mult)
Ai mei nu ma mai lasa sa ies cu prietenul meu pentru ca am stat pan' la ora 11 seara. aseara cand m-a vazut mama cu el i-a spus sa nu ma mai caute. el a venit timp de 4 zile sa ma vada si astia fix acum...? (mai mult)
Vreau si eu un tratament pentru pete rosii(pentru fata), stie cineva? sa fie ceva mai natural...:-d
am intrat si eu pe www.ladypopular.com, dar vreau sa stiu si eu daca se poate schimba in alta limba, ar fi mai usor pentru o fetita mea de 12 ani, ma poate ajuta cineva? si niste sfaturi pentru...? (mai mult)
Hei! Am o broblema. Eu stau intr-un apartament cu 3 camere, la parter. In balcon avem cam 3-4 gauri pe unde se duce apa atunci cand mama spala pe jos...bine inteles cand e curatenie generala si se scoate? (mai mult)
Buna tuturor care citesc asta :( (stiu ca am mai pus odata asta, dar sunt curioasa si vreau mai multe rasounsuri xD) Ma gandeam daca voi cei specializati in legea atractiei sau in materializarea dorintelor...? (mai mult)
Cum imi fac prieteni
Hei! nu stiti ceva magazine din Oradea[Nufaru.Cantemir sau Iosia sau Velenta] care are medalioane cu Pentagrame? :D funda - sau unele care au manusi ca si acestea : http://www.maniacmusic.ro/Manusi_plasa_lungi.htm...? (mai mult)
Hello. vreau sa imi activez extraoptiunea[vodafone] 100 de minute si 60 minute nationale cu 5 euro. Dau sa o activez si imi zice ca trebuie sa activez nu stiu ce grup.[bla bla bla] si toti prietenii mei...? (mai mult)
ajutati-ma va rog.am nevoie de-o programa prin care as putea face un filmulet din poze. Dau fundita.
Hey salut :*! Nu stiti mai multe site-uri cu fulme coreene, twaiazene sau cum se scrie. japonese si chineze? Am un sait dar as vrea sa stiu maii multe va rog ajutati-ma! dau fundita!(saitul era http://www.asianrice.tv/)...? (mai mult)
Cunoaste careva motivul real al existentei noastre pe acest pamant? cel mai ingenios raspuns are funda! garantat;)
O sa ma duc in vacanta, cu trenul...plecam dimineata la 5 si ajungem pe dupa masa la 6-7... Ceva idei de ce pot face in tren? mereu ma plictisesc:((:((:((:(
Ce caracter irelevant gasiti aici?:Link cu vremea in toate orasele din Romania?
Ma duc intr-o tabara:)imi ziceti si mie de ce am nevoie? o lista ceva?:D Dau FUNDITA!
Ce ai alege sa dai dintre hainele tale pentru petrecere foarte la moda sau hainele pe care le au niste celebritati?
am o intrebare poate simpla poate complicata ...pentru mine e foarte complicata cum ma las de aparate?:(( nu mai rezist, m-am saturat sa fiu depedent de ele in o luna am bagat 2000 de euro:(. Imi? (mai mult)
Ce parere aveti despre chestia asta cu viata anterioara e real? daca e real de ce nu ne amintim nimic? http://users.telenet.be/gad/re/roemeens.html
Ce optiuni exista la Orange cu 3 euro, dar nu din Orange Young pentru ca nu`mi pot introduce cnp`ul? Multumesc:)
Buna as vrea niste site-uri de modele de unghii de facut acasa iar daca se poate cu tot cu instructiuni. fundita pentru cele mai bune site-uri.
Fetelor, cum va place sa stea parul la un baiat/barbat?
Buna :)! Cum imi pot face un blog? dau fundita celui care imi spuna si imi explica cel mai bine. multumesc anticipat.
am si eu o intrebare. de inseamna DNFD? :|. Dau funda:-)
Am si eu o intrebare: sunt la facultate anul I si am luat un stagiu de practica cu tot cu bursa in anglia timp de 3 luni si mai sunt cu inca un coleg si mai este o tipa care este la master deci este mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?