Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
De ce uni imediat dupa ce au raspuns la o intrebare imediat intreaba daca le dai fundita? :-? Sau dupa ce au pus intrebarea zic ca dau fundita.De ce? :>-| :)
Ce melodie credeti ca va fi hitul acestei veri? Propunerea mea : http://www.trilulilu.ro/Frenel/b977e7ddd53be5
Bunaa! In curand o sa fie ziua mea :X Si nu am nici o idee cum as putea decora, ce jocuri sa jucam si ce chestii sa facem :|... Dati. mi si mie cateva idei;). Ms:* :-h
E cineva din Predeal langa gara CFR pe aici? pentru cateva informatii
Voi ce ziceti daca spui mereu glume poate mai superi pe alti intr-un fel amuzant va mai vrea sa stea cu voi? Am nevoie de ajutor nu mi s-a intamplat sa nu stea prietenii mei cu mine din cauza ca spun glume...? (mai mult)
Deci... Ma cheama Silvia... Vreau si eu o porecla... Mai ciudata... Pls... Funda...
Cine stie cum le pot trimite un mail celor de pe clopotel?
Pot baga filme si poze descarcate de pe net in aparatul meu foto? Cum trebuie sa fac? Am un aparat foto Samsung S860 de 8.1 megapixeli
Cum imi pot schimba parola de la messenger?
Vreau si eu titluri de filme marfa cu adolescenti, cu si despre dansuri. d`astea marfa :x:x:x care imi spune si mie? dau fundita.
stie cineva: 124 dam=? hm 232 m=? hm 180 dm=? hm sau 3 pe 4 kg - 25 dag + 1 pe 2 dag + 500 cg 200 g + 320 cg - 80 dg + 2530 mg 17 l + 120 dl + - 2800 cl + 6 dal 80 kl - 400 hl +...? (mai mult)
Care este numele real a lui Tracy din Hannah Montana?
As dori sa stiu si eu din partea celor care s-au apucat de heroina daca stiau ceva despre acest drog atunci cand au tras prima data? Si daca stiau cate ceva despre acest drog (heroina)de ce au facut-o?...? (mai mult)
m-a ajutat o fata pe nume elena tot de pe TPU si mi-a dat un cod de gems pentru ourworld dar cand bag codul imi da o eroare si spune ca trebuie sa fac ceva sa ma duc la go play si sa apas pe nu stiu...? (mai mult)
Intrebare:cand mai incep piratii din caraibe si pe ce canal? or fii luna asta?
Exemplu va rog de o programa ca sa faci mixuri. MS atincipat
Cum fac misiunea la gta san andreas fish in a barrel
Nu vi se pare o prostie faptul ca daca faci in alta tara scoala de exemplu in Anglia si vi dupa aia in Romania nu ti se recunoaste scoala? chiar daca acol ai facut la o scoala destul de buna...adica sa? (mai mult)
Am o problema sper ca puteti sa ma ajutati. Astazi, sora mea de 25 de ani a venit acasa cu o plasa cu haine pentru mine. Chestia e ca desi eu am 13 ani, nu imi vine mai nimic! Nu ma mai suport cu...? (mai mult)
Buna! Va cer o parere. Trec a7a.si ma gandesc serios.sa urmez un liceu militar.Doar ca nu sunt prea inalta.bine nu asta ar fi o problema mare.in 2 ani pot sa ma mai inalt.doar ca stie cineva la ce materii...? (mai mult)
:) Pentru jucatorii de METIN : Am ajuns la nivelul 25 si m`am dus la grajdar pentru ca vreau sa calaresc. In fine, i-am adus si medalia si mi-a dat o sarcina 'sa ucid 20 de arcasi salbatici...? (mai mult)
Bună Am şi eu o întrebare: De ce nu merge jocul " Barn Buddy"de pe hi5? Vă rog, ofer fundă. Răspuns rapid!
! funda! cei care aveti karafun imi spuneti si mie cum se foloseste
De unde pot sa downloadez un album intreg? fara sa fiu nevoita sa iau piesa cu piesa asa pe rand
Tocmai mi-am facut si eu cont, vazand ca sunt multe persoane care au dilema mea. Refuz deocamdata sa consult un psiholog, psihiatru, nu pentru ca as avea idei preconcepute, ci doar tin sa cred ca nu...? (mai mult)
Va socat stirea ca Madalina Manole a murit? Ce credeti chiar sa sinucis? eu nu as crede ca sa sinucis...
Cum se numeste programul ala in care iti pui o poza si iti va arata cum arati batrana? :)
Cand nu exista intrebări, lucrurile sunt foarte clare, bine înţelese sau dimpotrivă, lipsa intrebărilor este semn de profundă neîntelegere a ceea ce ai expus sau a ceea ce se întâmplă?
voi credeti in coincidente? coincidente acelea prea mari, ca si cum ar fi fost planificate. dar sunt simple coincidente.
Sall! Am un text pe o foaie scris in greaca si vreau sa-l traduc in romana, eu nu stiu literele grecesti.Cum traduc?:|
Ati facut vreodata o farsa mai dificila cuiva? Daca da, ce ati facut?
Rrom sau [tzigan]? De ce daca numesti o persoana "[tzigan]" reactioneaza foarte urat dar daca ii spui "rrom" nu are nimic? Majoritatea "vedetelor" de etnie rroma se mandresc cu faptul ca sunt "[tzigani]". In...? (mai mult)
Fetelor care purtati ochelari de vedere, pe voi ce coafura va avantajeaza? Multumesc:)
Vă pare rău că a murit Mădălina Manole? Condoleanţe!
Care este jucatorul tau preferat de fotbal?
Dupa cum stiti Madalina Manole s-a sinucis in dimineata aceasta:(Implinea azi 43 de ani:(Mie sincer imi pare foarte rau dupa ea, am pierdut un adevarat talent si o persoana minunata:(Ce credeti ce a determinat-o...? (mai mult)
Ce inseamna pentru voi iubirea adevarata?
Cum pot sa-mi pun o imagine cu mine pe hi5? Adica vreau sa editez ceva despre mine si vreau sa adaug o poza acolo ...pls ajutor dau fundizsaa
Cum adica, fetele cu strungareata sunt "ale dracului"?
Vinde cineva jocuri de xbox360 sau ps3? P. S: xbox360 il am modat dar din pacate din 5 dvd-uri arse mi-a mers decat unul asa ca eu nu mai risc :)
Am o pisica dar ii cade mereu parul si nu stiu dc imi spuneti cateva tratamente de scaparea a parului dar naturale va rogg
Sunt fana The Twilight Saga si vreau sa stiu daca Stephenie Meyer mai lucreaza la vreo carte dupa ce a scris Amurgul, Luna noua, Eclipsa si Zori de zi.:Xdau fundita:* PS.:cartile sa faca parte...? (mai mult)
Ce "nebunii", lucruri iesite din comun, ati facut impreuna cu persoana iubita? Iesiri in spatii interzise, sex in locuri publice, cadouri stranii, poezii fara rima etc. As vrea sa ii pregatesc iubitului...? (mai mult)
Ce poze sa imi trag in telefon(in afara de zedge.com)? Eventual linq-uri cu poze. Funda:*
imi poate zice si mie cineva un site unde pot gasi Dragonul American? Seria 1 si 2... dau funda! De pe Disney Chanal
Buna:) A murit Madalina Manole?:O Nu`mi vine sa cred!`.:( RIP.
Hi TpU!:* Imi Spuneti Pls Si Mie cateva site-uri sau programe pentru makeup!;)) Ca De EXeplu:http://www.taaz.com/
Ce faceti astazi interesant?
Sal. stie cinvea cand va aparea zori de zi(filmul)?:X
Sal.acum 1 zi mi-am pus si eu HyperCam`ul pentru prima oara.imi merge sa filmez.doar ca nu stiu unde sa dau ca sa pot sa am si muzica in timp ce filmezstraight face de exemplu ca sa fac emoticoncert. stie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!