Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Nu va este dor e desenele animate care erau mai de mult pe cartoon network de exemplu familia flinston sau bugs bunny?
Jtiti un joc. lumea virtuala? in afara de Imvu :-@
Cum se agata o fata? M-a interbat un prieten de-al meu.nu stiu ce sa-i raspund
Salut lume:D (din TPU) am si o mare intrebare spuneti-mi si mie din ce film este extras clipul asta:D http://www.youtube.com/watch?v=V2eIAzWB6jg
Cum se numeste si cine canta melodia folosita drept coloana sonora a filmului "Don Juan Indragostit"? App ce parere aveti de cum s-a terminat filmul? mersi :*
Mie nu imi merge sa imi fac cont pe desenatori.ro pentru ca nu apare campul cu litere care trebuie copiate in alta casuta de jos. Ce as putea sa fac ca sa imi fac cont? Fundita dau daca ma ajutati.
Care sunt materiile prime in industria siderurgica?
Am si eu o problema. Nu pot sa ma uit pe yutube pentru ca imi cere ceva de la Adobe mai precis Adobe Flash Player. De unde sa il iau free? eu am incercat insa nu am putut. dau funda
Cine imi traduce cat mai CORECT aceste 2 versuri in engleza va rog? dau fundita:), , Dar lasa-ma dracului in pace cu minciunile tale/Eu oricum nu cred nimic din ce spui." apropo as dori o varianta cat...? (mai mult)
Fundita celui mai bun raspuns! Intrebare adresata baietilor. Ce va place la fete?
Buna! La emisiunea "Driftul de noapte" de marti a tot pus Escu o melodie nemteasca care ii placea...stie cineva cum se numeste? Multumesc :)
Stiti niste melodi romanesti aparute recent? Dar sa nu fie manele Dau fundita
Pentru cei care au Sims 3:Adventures World. Dupa parerea voastra e un joc interesant?
Pentru cei care au sims 3:adventures world. Dupa pareraea voastra e un joc interesant?
Stiti cum se numeste melodia din reclama de pe Disney Channel in care spune despre filme( Camp Rock, Felinele, Vraji gemenele,...)? Ceva cu story cred...
Ce va place mai mult :RadioZu sau Kissfm? Am inteles ca vara trecut a fost Summer Zu, anul asta o sa fie Summer Kiss? Si daca da, cum se alege asta? Eu parca tot as vrea sa fie vara Zu :X! A fost super...? (mai mult)
Care dintre voi ati optat pentru Colegiul Economic F. S. Nitti, Timisoara?
Pentru cei din Buzau, la "Cupa cartierelor" cien credeti ca va castiga dintre Micro 14, Simileasca, 23August? Si daca credeti ca cea din 23August care dintre ele?:>(Campionatul se desfasoara pe Metalu')...? (mai mult)
Cum fac ca sa nu-mi mai trimita cei de la TPU pe mail mesaje ca am primit fundita sau ca am un nou prieten? Va rog mult ca nu-mi place!
Ce parere aveti despre zodia SCORPION?
Te poți îndrăgosti de o persoana pe care nu ai văzut-o niciodată? (dar cu care discutați foarte mult)
Ce folositi pentruuu unghiile care se exfoliaza?
De multe ori mi-am pus intrebarea:"oare baietii plang pentru fete?", dar nu am gasit rasp...va rog dati-mi un rasp... fundita:)
Va place enrgizantul? De ce? De care va place? Mie imi place foarte mult:X:)
Ce ziceti nu ar fi bine ca la noi in Romania sa existe Politia Veterinara? Adica cum este si in alte state...sa fie si adaposturi... mie imi este mila cand trec pe strada si vad pisici si caini care? (mai mult)
Ce credeti as putea sa-mi iau un job doar la 11 ani?
Despre ce este vorba in filmul Despre barbati si nu numai...(he`s just not that into you)?
Vreau sa ma despart de iubitul meu, pentru ca el are de gand sa se impace cu fosta. Ce mesaj i-as putea trimite ca sa il raneasca, asa cum m-a ranit el pe mine? Multumesc!
Ce antivirus stiti voi ca e mai bun? link pentru download plss.
Ma plictisesc cu prietenul meu... ce sa facem? in afara sa stam in fata calculatorului si sa ne uitam la vreun film.Multumesc:)
imi puteti spune daca la liceele agricol, economic si industrial din rm sarat sunt uniforme? pls e urgent :X funda
Este adevarat ca Shakira si Beyonce sunt surori?
Prietena mea are o intrebare pentru voi si nu are inca cont pe site. o puteti ajuta cu cateva sfaturi? buna, sunt ana.as vrea sa stiu cum pot sa fac un baiat sa inteleaga ca sunt doar a lui si nu am...? (mai mult)
Daca ati fi pentru o zi cineva important...cine ati fi si ce ati schimba prin puterea voastra?
A fost cineva ieri la cinema sa vada Eclipsa? Cum a foost? :X:)
Credeti ca se vor afisa rezultatele admiterii pana la 15.30 asa cum a scris in cadrul unui site :"Joi, 1 iulie 2010, cu incepere de la ora 15.30, se vor afisa rezultatele pirimei repartizari computerizate...? (mai mult)
Deci, astazi se face repartizarea compiuterizata a elevilor la licee. dupa ce se termina totul, credeti ca voi gasi pe internet rezultatele? Nu mai am rabdare pana maine:D Multumesc:*
ce stiti despre hamsteri? a cumparat mama aseara unul, e tare dragut dar trebuie sa ma obisnuiesc cu el... ce mananca, in ce ar fi indicat sa il tin, chestii din astea:-*multumesc
SKODA. Idei funny despre acest brand? Fiecare litera sa insemne ceva anume. De preferabil cu legatura daca se poate. Imi lipseste creativitatea in aceasta privinta. Ma chinui de cateva zile si nu am gasit...? (mai mult)
Cat este un gram de aur?
Voi ce credeti, o sa vina sfarsitul lumii sau sunt simple zvonuri? Astept comentariile voastre, la acest articol.
Ce parere aveti de meditatiile virtuale, adica pe messenger sau skype? ati incercat sau ati auzit de noua moda a meditatiilor online?
Hey sunt un mare fan Selena gomez si am aflat numarul ei dar nu stiu care este prefixul va rog spuneti. mi Dau Fundita
Ce rasa este cea din poza mea?
Buna! Cum se numeste melodia de la reclama de pe Disney Channel la filmele din weekend? Multumesc! :)
Ce jocuri ( de carti ) pentru 2, imi puteti da? Daca spune-ti un joc (in afara de macao, tabinet, toci ) spune-ti si cum se joaca! P. S: Pentru cel mai tare joc dau funda!
a mai comandat cineva de pe librarie.net? in cat timp a ajuns comanda?
Buna tuturor. vreau sa va cer si eu parerea.ieri m-am despartit de prietenul meu(dupa 2ani jumate de relatie)faza a fost ca el a lucrat de noapte, iar ieri cand m-am intalnit cu el era obosit. i-am zis...? (mai mult)
In ce tara ai vrea sa locuiesti? Sincera sa fie eu in tara minunilor! Undse totul e posibil!
Ce parere aveti despre acest filmuletz? :)) http://www.youtube.com/watch?v=CGM3jlKhGtc&feature=player_embedded
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat