Stie cineva cine canta melodia lui Santiago si Diego din saracii tineri bogati? http://www.youtube.com/watch?v=9PaZeAAKUb0& feature=relat ed. stie cineva macar cum se cheama tipa care canta melodia? plz ...? (mai mult)
Care sunt consecintele fumatului de joint-uri?
Stie cineva porecle pentru numele Camelia? sau ceva idei pentru id? plz
Are cineva melodia aia din reclama d la tv..."Zimi alo, De ce nu raspunzi, Eu te sun intruna, Tu mereu te ascunzi. " asa ceva... o are cineva sa mi-a dea p mess la idu: ursualex_straja, sau un link? (mai mult)
A fost cineva in constanta la cinema 7D? Cum e? Merita? Si cam cat costa?
Tu cum iti icarci bateriile dupa o zi obositoare?
Dupa parerea voastra, care credeti ac ar fi cel mai frumos nume pentru. o fata? Dar pentru. un baiat?
Hei am si eu o intrebare...cu marimile de la imbracainte...in general port S la bluze, tricouri si alte articole, iar la pantaloni marimea 28 insa am vrut sa comand de pe internet si am gasit la pantaloni? (mai mult)
Ghicitoare: Ce apa este in lume Fara nisip? primul raspuns corect primeste
Salutare. spuneti-mi niste jocuri de mobil (nokia 6300) interesante... Dau Funda :*
Vreau si eu niste mel. ritamate in genu' la "Press it up" P. S. : Cele mai multe primesc
As dori si eu cateva porecle de la numele Delia, de preferat sa nu contina jigniri. Multumesc anticipat! :D
Este sau nu in Suceava cinematograf?
Stiti siteuri de dress up si make up gen wambie?
imi spune si mie cineva un telefon care sa aiba 3G/3G+ (sa mearga wap-ul repede pe el) si daca se poate cu touchscreen si sau cu tastatura qwerty?(gen LG ku990) care stieee:* astept raspuns
Cine e din Bacau?
stiti ceva porecle pentru katallyna?
Stie cineva daca se da mai devreme pe internet repartizarea la licee? :-s. am medie mare insa din cate am aflat sunt multe persoane care vor la acelasi profil si nu mai am rabdare :)):D
Crema oxyance e buna pentru eliminarea acneeni? Dau fundita...
Uitati-va la Poza de la secunda 14. Nu vi se pare ca miley acolo seamana cu bianca dragusan(lu' bote)? http://www.youtube.com/watch?v=Cn1aDcbMSjM
Care este melodia voastra preferata? Cea mai frumoasa primeste fundita:D
Cine vrea sa se inscrie la un concurs pe hi5 cu diferite teme? daca vreti dati add cd.concurs2yahoo.com...multumesc;)
Ce programe in care se pot creea slideshow-uri cunoasteti(in afara de power point)? Stiti programe in care se pot adauga melodii pe fundal? Da-ti-mi ideei...
Poti slabi cu exercitiile aerobic?
Care este diferenta intre 1000 ursi albi si un urs alb? primul raspuns corect primeste fundita
Ce înălţime au vedetele?
BUNA!:DX( nu stiti de ce tot mi se deconecteaza internetul?:((:((cinee stieee pls spuneti-mi`! i need help!@:@:@X(X(FUNDAAA
Sall. ma numsc roxana-paula sh vreau un nou id mi dragut sh cool. imi oferiti cateva sglestii pleaseeee. poooooop
Hey, am o punga de popcorn si nu stiu la ce film sau emisiune sa o mananc diseara(de la 10 incolo). Ce canal sugerati? Funda;)
cine are cont pe ladypopular si roiworld?
Cine vrea sa vb pe mess: steriana_mee_girl
Taxa pe valoare adaugata 24%! Emigrez. Voi?
Ma puteti ajuta cu un link bun de unde pot downloada photoshop 7.0? Va rog dau funda!
Help! vreau si eu s slabesc mai repede dar nu reusesc:(...cine poate s imi dea si mie un sfat?:-s.nu sunt adepta unde-i diete pentru ca nu pot s o tin in totalitate. fac si exercitii fizice regulat dar? (mai mult)
Cine imi zice niste jocuri cu masini online?
Pana unde poate ajunge o prietenie? Mai poate exista ceva dincolo de ea?
As dori cateva jocuri pentr urmatorul laptop Acer Aspire 5740G. Tin sa precizez ca are urmatoarele dotari: Tip procesor: Intel® CoreTM i3 Tehnologie procesor: 32 nm Model procesor: 330M Frecventa...? (mai mult)
E vorba despre un film. Un om a fost inghetat mai multi ani. L-au dezghetat iar el traia printe civilizatie dar se comporta foarte ciudat, ca in vremurile lui.In cele din urma a fost invatat sa fie ca...? (mai mult)
Help! simt ca am un par in gat si tot scuip si nu iese ce as putea face? nu vreau sa ma mai duc la doctor ca am oricum prea multe probleme acum cu apele se intampla ceva daca inghiti vreun par de animal...? (mai mult)
Ma framanta de un timp o chestie: numele american Nancy este o prescurtare sau pur si simplu acesta e numele? Scuze daca vi se pare tampita intrebarea. Ms:):*
Ce faceti vara, pe un timp mohorat ca acesta, cand nu puteti merge niciunde? Pe mine ideea ca acum ar trebui sa fie soare, cald, ma deprima:)).
Stie cineva cum se numeste melodia din reclama aia cu 2 catei? Cu fata aia blonda care isi trimite cateaua sa opreasta cainele ala?
Cine stie un program unde pot crea jocuri dress-up?
Buna Este adevarat ca de acum daca sunam de pe romtelecom pe cosmote este gratis? Adica sunam de pe fix pe mobil-cosmote gratis?:)
O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos?
In ce luna sarbatoresc rusii revolutia din octombrie? raspunsul corect primeste funda
De ce cand trimitem cate un raspuns suntem automat expediati la prima pagina, daca aceasta nu ne intereseaza?
Spuneti mi mai multe melodii de a lui stromae stiu cateva dar cred ca are mai multe de atat
Bună, as vrea si eu niste idei pentru id, numele meu este Cami dar am si porecle precum lya, ammy, kamytzzy ce sa mai spun imi place viata si sunt uneori "traznita, , astept...? (mai mult)
De cate funde ii trebuie pentru a fi "Expert TPU"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!