Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
cine imi poate spune si mie cat costa telefonul samsung s5620 monte black? fara abonament plz fundita;;):*
La ce ora se intuneca in perioada asta?
Puteţi să mă ajutaţi şi pe mine cu un site de unde se pot face cumpărături online? ( cu preţuri mai mici) Mulţumesc!
Spuneti-mi si mie mai multe lucruri despre jocul lady popular.
Am instalat Nfs most wanted mi-a mers apoi a trebuit sa-mi fac windowsu. Dupa ce am facut windowsu nu mi-a mai mers. Am instalat acelasi windows pe care mi-a mers si prima data. Imi zice sa insertez...? (mai mult)
Voi credeti in 2012?
Ati vazut vreo fantoma reala?
Ce parere aveti de persoanele care ies in oras si isi scot telefonul si cheile de la masina pe masa sa vada lumea vezi doamne ce telefon si masina de firma au ei?! Eu nu am facut asa ceva niciodata si nici...? (mai mult)
AJUTOR! Vreau sa slabesc dar nu pot tine o dieta pentru ca mereu mi-e foame. Ce sa fac sa reusesc sa nu mai am asa pofta de mancare.Va rog din suflet sa-mi recomandati ceva ca sunt disperata.Multumesc
Nu mi-as cumpara niciodata Audi, Mercedes, BMW, Ferrari sau Lambourghini pentru ca nu imi place sa ma dau mare sau sa se uite lumea pe strada dupa mine! Asta ce denota despre personalitatea mea?
Bun găsit tuturor ce părere aveţi dvs cine va cîştiga la Campionatul mondial de fotbal, eu cred că Brazilia.
Care sunt melodiile la care plangeti cand le auziti? sau videoclipurile?
Cine sunt francmasonii? erau sau sunt buni sau rai?-vreau sa-mi raspunda cineva care stie
sunt o fata de 15 ani, iar iubitul meu 16.Totul a fost bine pana acum 2 saptamani, cand nu a mai petrecut asa mult timp cu mine, in afara de 'buna! ce faci?' nimic.Isi petrece timpul cu colegi...? (mai mult)
Am citit pe mai multe site-uri bancul "O gaina avea 2 picioare, in special stangul." si chiar daca stiu ca se zice ca e sec mie nu mi se pare a fi banc. Voi ce intelegeti din aceasta propozitie?
Hey.este cineva de pe stardoll aici? xD Scrieti nickul aici al meu este botsy_pink
A mai facut cineva endoscopie? Cum e?
! funda! unde pot vedea tv online dar sa mearga! toate posturile!
Nu inteleg... de ce mi-a fost refuzata intrebarea asta? X( http://www.TPU.ro/site-users/questions/
Ce parere aveti sau ce credeti voi ca inseamna a fi supus/a? Eu cred ca ori ai ceva de ascuns ori esti prost...parerea mea =)) astept parerile voastre
Stiti daca exista cumva vreo modalitate sa aflati parola unui id de mess?
Ce artist de muzica va place mie puya voua?
Cineva mi-a spus ca "melodia" asta(http://www.zedge.net/ringtones/811964/fiu-fiu-fiu-fiu-ringtone/) ii dintr-un fim horror. Este adevarat? Si daca da, din care film? Dau fundita, normal.
Hey guys:) am 13 ani si imi place engleza ffff mult:X:X:X:X:x deci sunt cateva expresii pe care nu le inteleg si le aud des ( nu va iau pe post de dex :)) nu imi da traducerea exacta ), so... va intreb? (mai mult)
Cine stie cand sunt tragerile la sorti pentru europa league in grupe adica sa stiu cu cine e steaua in grupa ziceti si ziu exemplu (28 mai 30 iunie)
De ce aproape toata lumea e innebunita de funde?! de ce vreti sa aveti funde? sunt folositoare la ceva? unii din voi ajutati lumea (raspundeti la intrebari) doar pentru ele? sper sa nu se supere nimeni...? (mai mult)
Astazi e ziua mea; implinesc 22 de ani si beau sampania in scarba pentru ca nu suport alcoolul! Ce solutii am?
Am avut un vis destul de ciudat zilele trecute.Am visat ca eram la un prieten, si l-am intrebat care este cel mai lung cuvant romanesc. Mi-a raspuns Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioză. Acesta...? (mai mult)
Hey! Sora mea are cont pe I Can Be.barbie.com si nu ne dam seama cum se poate introduce un cod, ca sa se poata juca libera! Scrie undeva jos Got a code, dam acolo apoi spune Look for codes inside I can...? (mai mult)
Constantinopol e in turcia?
Exista un cuvant romanesc, ma rog cel mai lung de 43 de litere?
La ce ora credeti ca se va innopta astazi?
Ateii isi boteaza copiii?
Care este cel mai lung cuvant romanesc?
cine stie cum se numeste melodia aia din Saracii tineri Bogati... ceva de genu, SAy hooooooooooooo, say hooooooooo, say hooooooooooooooo? stiti?
Nu stiu ce se intampla cu contul meu.De vreo 3-4 zile nu mi se mai adauga nici un raspuns dar eu raspund zilnic la minim 5 intrebari.Adica pe pagina contului meu nu mai urca de la 101 raspunsuri cate am...? (mai mult)
Ce parere aveti despre rromi? Vi se pare corecta discriminarea? De ce?
Sal.pentru cunascatorii de caini, ca rasa credeti ca este acest caine? are 4 luni http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5058498305& albumId=-7777& ownerId=201451386& showtagged=1. mersi...? (mai mult)
Stie cineva de ce rolul Victorie in Eclipsa a fost jucat de alta actrita?
Hiii...stiti cumva filme noi aparute? spuneti-mi si mie cateva orice in afara de actiune:D.
Fundita.Auziti? de ce pe hi5.cand vreau sa ma duc sa editez la muzica preferata, filme preferate etc.nu merge? vreau sa schimb anumite melodii sau anumite filme si nu se salveaza cum pun eu.raman aceleasi...? (mai mult)
Buuna. auziti, cam cat costa intrarea pe strandul tineretului si crangasi? Si ce strand este mai curat, mai furmos.si mai ieftin? Ms :*
"scump" din 4 litere? sau -"cal brun sau roscat" din 4 litere? funda:X
Imi dati si mie un cont pe stardoll vedeta? va rog sau gift code nu gift card!
Imi explica si mie ce reprezinta site-ul asta? hi5.com
Care joaca fifa 07 in retea sa bage id kayak_boys13.
Vreau sa mai in fac un id de messenger dar nu am nicio idee plz ajutor cel mai tare primeste fundita PS: nu vreau sa contina numele
Ce se intampla cu TPU? Zilele astea am pus 2 intrebari care mi-au fost refuzate!"Ati compus vreodata cantece? Daca da, ce titluri au?", continut obscen/ilegal; "Ce ati mancat azi toata ziua?[mancare,...? (mai mult)
As vrea si eu un top 5 cu melodiile voastre preferate
Ce parere aveti despre Bridgit Mendler? Cea care joaca in Bafta Charlie de pe Disney Ati auzit ca vrea sa le intreaca pe Demi Selena si Miley si ca a concurat la rolul lui Sonny dar pe care la luat Demi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!