Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Vreau si eu niste status`uri[triste, bucurie, iubire etc]numai noi sa fiee:X:X...->
Am fost la plaja pe la orele 1 2 3...cam asa si mi-au aparut niste bubite rosii care ma mananca doar pe piept si pe abdomen si am fost doar de 4 ori la plaja ...Vi s-a intamplat si voua? stiti vreun remediu?? (mai mult)
vreau sa instalez sims 2 cu magiciso dar cand dau la tools nu-mi apare mount si nici jos la ceas nu-mi apare magiciso.Cu toate astea eu il am instalat. Deci ce ar trebui sa fac? Am nevoie de instructiuni...? (mai mult)
Am uitat la ce foloseste vitamine D3.Ma puteti ajuta?
Care sunt cele mai bune forte speciale din lume? eu spun ca spetsnaz: http://www.youtube.com/watch?v=ow1m39wP6x8 http://www.youtube.com/watch?v=9PKS7Po-4sQ&feature=related
Deunde pot sa copiez aimbot pentru Cs1.6?
Unde pot vedea Shrek the halls cu subtitrare in romana?
Hey! Am gasit o pereche de blugi de`ai mei care s`au rupt. Acestia aveau agatata de ei un fel de posetuta micuta pentru telefon si chei. Am luat posetuta, i-am reparat fermoarul, dar acum nu stiu ce...? (mai mult)
Am snk priginal, cfg aim dar cand vreau sa - l activezi imi da o erroare si ma scoate din cs ...de ce ce cs este compatibil pentru acest cfg. Plz ajutati-ma :D
Ce credeti despre melodia aia noua a lui Lady Gaga- Alejandro? Eu zic ca e oribila si am enerveaza mai ales can spune "Alejandro". iar videoclipul e aiurea, e hidos, nu are nici un sens si e cumva...? (mai mult)
Ce melodie din finala Eurovizion v-a placut cel mai mult?
Citind o postare recenta a unei cunoscute utilizatoare, intreaba si Mandea: ce parere aveti despre cei care isi fac doua conturi, pentru a tine ocupata mana stanga cu votarea dreptei si viceversa? Ce...? (mai mult)
Merge cineva diseara la parazitii?
As dori niste sfaturi.Prietena mea cea buna nu prea vrea sa mai vorbeasca cu mine. Adica vorbeste dar refuza sa mai vina pe la mine si este tot cu o alta prietena si eu am ramas singura. Ea este...? (mai mult)
De ce Biserica intrzice "credinta" in zodiac?
Cine imi poate da si mie programul acela "fish bot" pentru metin2. Programul poate pescui automat fara sa mai fie nevoie ca cineva sa apese vreun buton. Daca aveti va rog lasati id vostru/un site sau dati...? (mai mult)
Stiti emoticoane care nu sunt pe mess? Ceva gen :bz sau :ar!? Vreau cat mai multe!
Buna :-? am un card de memorie si cand il pun in telefon, nu-l citeste nicidecum. :| Care sa fie problema? 8-| Multumesc mult!:(
Cum se instaleaza sims 2 cu Magiciso? si explicati-mi mai detailat va rog.
Hey:D Cum se numeste episodul din "couraje-the cowarldy dog" in care apare o banana si zice "ps.ps...aici! vand secrete de stat:>"
Am vazut un film acum ceva vreme, era cu Adam Sandler si cica era intr-un apartament care ardea si arunca pisicile de la etaj. Cum se numeste filmult? fundita
De ce nu pot să îmi schimb avatarul de pe messenger? L-am reinstalat şi tot nu merge. Ce pot să fac?
Vreau sa aflu cum trimit prin fan curier.Trebuie sa platesc cand il trimit daca persoana plateste tranportul pe mine ma costa ceva a trimit? Daca persoana nu doreste pachetul. mil aduce inapoi? Cand...? (mai mult)
Duminica dimineata voi merge in Turcia si nu mai am rabdare numai la asta ma gandesc. Ce as putea sa fac sa mai uit ca parca mor nu mai am rabdare si nu mai stiu ce sa fac Help!
Hey, Salut, am si eu o problema... Aatazi am observat ca de fiecare data cand dau commuri pe HI5 la ceva pzoe imi apare deasupa fotografiei "Te apropii de limita numărului de comentarii foto permise? (mai mult)
Caut si eu un film de groaza pe care l-am vazut acum cativa ani si nu stiu cum se numeste...este vorba despre o tipa care incearca sa dezlege un mister ce se leaga de o caseta video:oricine vede continutul? (mai mult)
As vrea sa stiu cine are cont pe woozworld sau girlsende si nu-l mai foloseste.Imi doresc inca un cont deci va rog sa-mi spuneti numele si parola de pe wooz ( ochisori de catelus)!
am si eu nevoie sa imi spuna cam ce pot sa fac pe acest site; mi-am facut recent cont si nu inteleg ce e cu funditele alea la ce ajuta, cum pot sa dau una, s. a. m. d? ce altceva mai pot obtine...chestii? (mai mult)
Dupa voi, ce rol are barbatului si femeia in societate de azi? Eu sustin ca barbatul si femeia sunt oameni, au drepturi si obligatii egale. Barbatul poate sa aiba grija de copil si femeia pleaca la servici....? (mai mult)
Ce v-ar rani cel mai tare pe lumea asta? Ce nu ati vrea sa vi se spuna niciodata?
Ce filme imi recomandati?
Ce inseamana cu adevarat sa fi emo?
Aveti idee cum imi pot schimba versiunea cea noua (ma rog, nu e chiar noua) de mail cu cea veche?:| Explicati-mi va rog. Mersi!
Ce film (gen Hitch) mai stiti?
Cand e finala nora pentru mama?
Noi suntem comunitatea TPU, corect? Atunci, de ce nu putem nominaliza si noi experti, cum se facea inainte?
De cate ori este necesar pe zi sa ma spal pe dinti? Eu ma spal dimineata dupa fiecare masa si seara inclusiv. Vreau sa am dintii mai albi si mai frumosi.
Ce e alb cu negru si zboara?
Cat s-a terminat Germania-Serbia fundita? ;)
Cine imi poate zice cum sa fac poze cu camera web a4tech 635 ca nu stiu?
Puteti sa-mi traduceti din engleza in romana urmatoarea faza: "The age of consent in Romania is 15, as specified by the Romanian Criminal Code, Article 218 (Sexual intercourse with a minor), which...? (mai mult)
Bun găsit prieteni e adevărat că atunci cînd te mănîncă palma stîngă iei bani, şi cînd te mănîncă palma dreaptă dai bani? Sau este doar o superstiţie, vouă vi s-a întîmplat? Mulţumesc...? (mai mult)
Vreau si eu mai multe servere de Samp debug san andreas in retea fara parola si sa fie romanesc :) sa pot sa ma angajez si din astea funda :)
Cine imi poate spune cat s-a terminat Germania-Serbia?
Mai stie cineva cum se calcula media de admitere inainte de a se introduce tezele unice si testele astea nationale? (atunci cand era examenul de capacitate.) Spuneti-mi va rog. Multumesc!
Hei cum se joaca jocul "tomapan"? :)) funda la cel mai explicit raspuns mersi
Salutare, e drept ce am auzit, ca pe twitter sunt logati chiar staruri adevarate? Eu as vrea sa vorbesc cu cineva, de ex cu Justin Bieber, dar sa-i scriu ceva interesant, si numaidecit in limba engleza,...? (mai mult)
Ati luat vreo data lecitina? Ce gust are? Are efecte secundare?
Cati romani din afara tarii sunt inscrisi pe acest site? Raluca, cum ai reusit sa ai PR de 7? Vreau si eu!
Imi puteti spune si mie daca a aparut Saw VII sau Saw VIII? Daca a aparut unul dintre ele de unde as putea si eu sa il downloadez? Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?