Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cum pot sa imi cumpar alta casa in sims 2?
BUNA! am si eu o intrebare cum poti ajunge sa iti urasti propria mama din tot sufletul tau sa faci orice numai ca sa stai departe de ea de privirea ei nici vocea nu suport sa eu ma aud nu conteaza in ce...? (mai mult)
Hei ce parere aveti depsre aceasta stire? http://www.cancan.ro/actualitate/international/o-chelnerita-a-nascut-la-toaleta-nestiind-ca-e-insarcinata-in-opt-luni-109718.html Mie mi se pare inposibil.
Cum ii pot comvinge pe parintii mei sa imi cumpere un Iphone 3gs roz? Am incercat in toate felurile dar ei tot nu mi-l cumpara.
Cine imi da un cont imvu?:D dau fundita. [eu nu reusesc sa-mi fac:(] l-am descarcat si se incarca doar 20%. multumesc!
Daca recunoaste cineva melodia dau fundita :X http://www.youtube.com/watch?v=g_daGSCy30Q&feature=related
de unde pot downloada sims 3 sau 2free si cum se instaleaza codurile sau are cineva jocul si vrea sa mi-l dea si mie va rog? plz.
Ce parere aveti? http://alvinsimontheodore10.deviantart.com/#/d2quymx
Al catelea esti pe bucuresti la ierarhia medilor (clasa a8-a)?
Cum pot sa-mi activez roaming-ul odata ce am ajuns in alta tara?
Dati-mi si mie subiecte de dezbatut cu un prieten / prietena ca sa nu ne plictisim :) [Funda pentru cele mai multe si interesante subiecte]
Ce dar aveti voi mai special? de ex eu inainte sa ma kulk vad o imagine in minte, iar peste cateva zile o vad intr-un context...
Cei din Mangalia stie cineva pe unde mai pot casi tigari Black devil?
Cine stie povesti de groaza? Sa mi le spuna si mie! :)
Care credeti voi ca este cel mai tare server privat de metin2(DAU fundita!) dar sincer si dupa statistici va rog sa-mi spuneti am jucat cateva dar m-au dezamagit longju3 loc... Ziceti-mi care este cel mai? (mai mult)
fum fac ca sa setez un anumit tip de scris pe mes? ex(comic sans mersi, de 13, negru)? de fiecare data cand vb pe mes, sa-mi apara scrisul asa?
Ce inseamana SPAM?
Vreau si eu o niste melodii pe care pot dansa si inventa niste coregrafii. Pt. un festival impreuna cu colegele mele. Ceva ritmatic si simplu de inventat niste miscari. Fara manele sau populara
De ce se cearta lumea pe TPU? hai...caracter irelevant?
Ce inseamna You can't hear me because I'm not here.
Ce ciudat. eu in general nu visez da de 4 nopti tott visez. in prima noapte am visat cu baiatul de care imi place cu prietena mea cea mai buna, cu fosta invatatoare si fantome apoi 2 nopti la rand visam...? (mai mult)
Hey! Am si eu nevoie de niste blugi pe care mama tocmai acum i`a spalat si nu stiu cum sa fac sa se usuce mai repede. Pana la 6 am nevoie de ei. Eu am dat putin cu fieru` de calcat pe ei si i`m scos afara. Mai...? (mai mult)
Caut si eu un program de modificat poze da' nu gasesc... Spre exemplu daca am o poza cu un camp de flori, vreau sa fac poza alb negru si doar o floare sa ramana colorata... sper ca ati inteles.Ma? (mai mult)
Spuneti-mi si mie filme de groaza. cele mai de groaza care le-ati vazut. le ador :X
Am o intrebare despre admiterea la liceu. Daca am pus la prima optiune liceul x, iar la optiunea a doua liceul y si daca nu intru la liceul x, atunci exista posibilitatea sa nu intru la liceul y pentru...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste siteuri de jocuri nu e important cel fel decategorie sunt
Vreau sa cumpar un aparat foto cam la 14 milioane rol dar nu stiu daca sa fie canon sau nikon?
Puteti sa-mi spuneti muzica mexicana dar nu cu mariachi. Vreau muzica mexicana din aia din telenovele...Care imi spune cele mai multe melodii
cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=8oRtRutLxU8
Canon sau Nikon? Ce sa aleg, la ce pret si ce model?
Eu am 25 de ani si muncesc afara si sincer numi trebuie jumatatea de pe internet? in spatele unui monitor se pot spune multe, credeti ca o relatie la distanta rezista mult timp?
Peste cateva zile este ziua surorii mele. Implineste 17 ani. Trebuie sa ii iau un cadou, dar am cam ramas in pana de bani. Ce as putea sa ii cumpar? Vreau sa fie ceva dragut, dar nu prea scump.
Ce este acela un status? Nu ma intelegeti gresit, eu stiu ce-i ala, insa am nevoie de o definitie mai concreta, ma cocheta, mai cool, ceva de genul asta. Mersiiy anticipat. Sper sa ma ajutati.
Stati cateva minute si va uitati la asta.Si dupa aia uitati-va in pamant.Sa imi spuneti ce v-i se intampla.http://www.psikopat.com/html/spirale.htm
iubitul meu viseaza de vreo 3 zile ca suntem impreuna, ma tine de mina, si cind intoarce capul eu nu mai sunt, dar ma aude tipand! sintem foarte ingrijorati, ce-o fi insemnind asta? ajutati-ma...? (mai mult)
Sal, in timp ce ma jucam la gta vice city deluxe am auzit pe "radio espantosa" o melodie misto in spaniola, si cred ca am mai auzit-o pe kiss tv la christina aguilera, ma puteti ajuta? e mai veche melodia....? (mai mult)
Ce ati putea face pentru a redresa economia Romaniei? Raspunsul meu : agricultura ecologica (sere pentru cultivarea legumelor ecologice, in vest sunt scumpe aceste produse)
Care sunt culorile voastre preferate? De ce? Ce va inspira?
Vreau un program cu care sa modific poze, dar bun.De exemplu sa imi pun aripi la corp, sau sa schimb hainele.
Abia a inceput vacanta si deja m-am plictisit... Ce imi recomandati sa fac in vara asta?
Ce parere aveti despre jocul lady popular de pe site-ul www.ladypopular.ro? Este cu bani sau virusi ceva?
Cum poate un barbat sa iubeasca doua femei, multumesc!
Exista multi Imvu? fundita
deci vreau sa merg in italia si am fost sa imi fac pasaportul cu maicamea ca mi-a expirat da nu stiu ce domn de acolo o zis ca nu se poate face doar cu ambi parinti dar daca mas duce sa il fac acum? (mai mult)
Dau fundita! Cum pot sa fac un colaj cu melodii.AM descarcat 'goldwave'. asta e pentru taiat melodiile nu? Dar ce program imi trebuie ca sa le lipessc? va rog ajutati-
Dau bulina repede celui care imi zice un program care sa pot taia din filmulete sau sa le unesc ceva de genu.
Cateva mesaje optimiste stiti?:)
am o intrebare.Nu stiti cum se numeste melodia care o canta la sfarsitul filmului Rabunarea lui jacquou(jacquou le croquant)va roog! stiti? am cautat pe net dar nu imi da cum se cheama. daca ati...? (mai mult)
Cum e corect: Cucurbitacee sau Curcubitacee?
Sall, stie cineva vreun joc gen gta san andreas? l-am avut pe pc dar l-am sters, am facut vreo 15 misiuni si m-am blocat, n-am reusit sa trec mai departe.stie cineva niste jocuri similare, dar ceva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!