Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Am un forum se vreau ca intr-un New Topic deschis de mine sa pun un cod html al acelei ferestre de vazut TV Online.Mai precis codul Html sau BBcode de la acea fereastra care apare pe site-urile de specilizare...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=La7gxA9u0sM Cu ce program au fost editate pozele din acest videolcip?
Mi-a venit o idee cam nastrusnica :)) m-am despartit acum 5 luni de fostul meu prieten. El dupa 2 saptamani si-a facut alta relatie (desi cica na considerat-o niciodata o relatie, si ca ar fi lasat-o pe...? (mai mult)
As dori si eu o parere asupra oamenilor emo, rapperi, manelisti si "smecheri" :D
Aceasta este o, , manifestare" a unui slujitor a Domnului? http://www.realitatea.net/scandal-sexual-la-mitropolie--preacuviosul-teoctist-a-fost-filmat-in-timp-ce-facea-sex-cu-amantul-sau---atentie--imagini-explicite_655262.html...? (mai mult)
Cum pot sa creez la hi5 un aspect? :) vreau ceva simplu. Vreau ca backgroundul sa aiba o poza micuta in centru. Dar daca dau "creeaza un aspect pentru profil" nu o pot salva si nu apare...? (mai mult)
Am o problema cu iconurile de la PC. Nu se vede clar nici una (plecand de la un simplu folder pana la ultimul icon posibil). Precizez ca nu am virusi. La inceput se vedeau doar iconurile folderelor si cele...? (mai mult)
Ce parere aveti de numele Anisoara?
Buna ziua unde asi mai putea gasi regent era foarte bun pentru gindaci multumesc STANEK FLORICA
Se pot pune orice jocuri pe DVD-ul portabil? Adica si altele infara de cele pe care le primesti in pachet?
Ma nu va-ti saturat de intrebati tampite pe TPU? intrebari din alea de genu m-a parasit prietenul si a cazut cerul pe mine, cum sa trec peste asta (DE PARCA II PASA CUIVA!)? sau ce loc a luat romania la...? (mai mult)
Acum ceva timp am adaugat o intrebare la favorite deoarece eram curioasa sa vad si raspunsurile altora! cand am cautat-o nu mai era:|pana la urma se pot sterge intrebarile? inca ceva... daca vreau sa raspund? (mai mult)
Iertati usor? Acordati a doua sansa? Ce nu iertati?
Cum se sterge un cont Trilulilu?
In vara asta vreau sa ma angajez. vreau sa stiu ce posturi sunt pentru mina daca am 16 ani. voi ati lucrat si daca da ca ce si cat ati castigat? si exista site-uri cu oferte de munca pe timpul vacantei?...? (mai mult)
Mai demult foloseam un program de editat poze insa am uitat cum se numeste, dar mai am o poza pe care am editat-o http://i48.tinypic.com/33lgwgy.jpg. Deci cum se numeste?
Cum fac sa nu imi vada ceilalti adresa de mail pe facebook?
Sunt in a 4-5 a zi de varicela. Veziculele nu mai sunt atat de pronuntate, precum picaturile de roua din prima zi, lichidul din ele este tulbure, de parca ar fi produs puroi.Intrebarea mea este daca...? (mai mult)
Ce alte jocuri tip aqw, conquiztador stiti si sunt gratis?
Stie cineva vreun site de locuri de munca pentru Finlanda si ma poate ajuta?
De fapt nu vroiam sa pun o intrebare, vroiam doar sa va spun: bine v-am regasit! am lipsit si eu cateva saptamani de pe acest site minunat, dar promit sa nu se mai repete:D. oricum din cate observ nu...? (mai mult)
Hei :) Am o dilema :(( Voi ce spuneti, care este mai bun :Samsung Corby sau Lg Cookie? Imi place Corby pentru ca e mai tineresc si dragut, dar pacat ca nu este atat de performant pe cat e de dragut :X...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste filme de groaza, sau emisiuni care sunt difuzate weekend-ul asta va rog. [cum ar fi 'fenomene stranii']. fundita:d
Ce licee de stiinta sociala sunt in Iasi? spuneti-mi va rog
Buna la toti! Deci poveste este cam asa ieri am vorbit cu o coleaga de-a mea Alina care imi spunea niste chesti si ea imi povestea de Andreea si imi zicea ca este prietena cu ea dar nu poate sa o sufere:|...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste filme de familie-comedie. CELE MAI TARI PRIMESC FUNDA(vreau si site de pe care le iau)
Ce telefon aveti? Sunteti multumiti de el sau nu va place?
Cum pot sa imi personalizez interfata la blogul meu?
As vrea sa stiu sa va rog sa imi spuneti si mie cum se numeste melodia aceea pe care intra blondele din emisunea "Te pui cu blondele" de pe Antena1? Multumesc anticipat!
O fata cu inaltimea 1'72 ...vi se pare inalta?:D
Pentru aceasta zi si ora, s-ar putea ca intrebarea mea sa nu aiba ecou, dau eu insist si astept si un raspuns serios. Guvernul a micsorat valoarea punctului de pensie de la 732, 8 lei la 622, 0, adica,...? (mai mult)
Cat crezi ca se va termina honduras-romana eu crd ca 2-0 pentru hnduras
Din serialul "Cameleonii": In episodul de ieri ce a vrut sa-i zica Silvana lui Sebastian despre Valentina?
A mai lucrat cineva la rds ca agent de vanzari, junior sales? As vrea niste pareri.
Mama mea este un pic cam grasa si vara asta o sa mergem la paja.Am incercat sa o conving sa poarte costum de baie intreg dar nu vrea. Dati-mi niste sugestii ca sa isi ascunda formele
Cine ma ajuta cu un discurs sau o poezie pentru profa de engleza pentru final de clasa a 8a? Ms
Ce parere aveti despre noul video al lu' eminem "not afraid"? aici este link-ul http://www.youtube.com/watch?v=XH-sMn-IR5o. mie mi se pare superrrr :X:X:X
Heyy! E cineva din Medias pe aici?
Cand se redeschide clujanmt2 ca vreau sa joc?
Dau Fundita:)Intrebare in special pentru baieti:) Ce fata ati prefera : Una inaltuta sau una scunda? Argumente multumesc...
Salutare...am eu eu o intrebare, dati-mi va rog linkul de la niste poze. inainte de windowsul asta pe care il am acum am avut un windows xp si win avea niste poze de desktop foarte frumoase adica : era? (mai mult)
Se poate pune parola la un folder? Daca da, cum?
{funda}unde pot sa ma uit la tv online pe net? imi cere sa instalez sopcast, l-am instalat si merge. dar problema e ca nu pot da zoom. deci vreau sa ma uit la tv si sa dau zoom pe tot ecranul.ms:*
Buna :). Cand fac jogging ce haine sa port? Adica ma refer mai tare la bluzite, caci eu transpir repede si mi-e rusine sa se vada pata aceea la subrat, e neplacut... altii nu au aceste probleme...? (mai mult)
Sunt in clasa a VII-a si am nevoie de un discurs pentru elevii care vor pleca din scoala anul acesta(a VIII-a). Imi puteti da un site pe care sa gasesc discursuri de genul? Merci anticipat.
Cine ma poate ajuta sa downloadez driver LAN pentru modelul hp pavilion a6734it. Ori sa imi explicati pe ce site sa intru, ori sa imi dati un linck de downloadare. Dau fundita daca este buna. P. S....? (mai mult)
Cum folosesc alea din casutele alea de jos de la metin2 (comptentele, licorile)?
Cum pot sa-mi sterg jegul de pe tastatura laptopului?
Ce faceti vara asta? :)
Am mare nevoie de ajutorul vostru... am antivirusul Avast. Azi cand am deschis calculatorul mi-a aparut ceva rosu si scria : "Folositi o versiune veche VPS (baza de date virusi ). Actualizati-o"...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?