Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Salut.Care stiti cum se face un radio online dar sa mearga si pe windows 7.Eu stiam o varianta dar nu merge pe windows 7 ci numai pe Xp. Presupun ca e vreun program daca siti sa ma ajutati cu programu...? (mai mult)
Ce parere aveti voi despre obiceiurile noastre, asa ca si popor? Sunteti mandri de ele? Sa detaliez: multor "domni" romani dar si anumitor "doamne" le place sa mearga pe stadion, sa si sustina echipa...? (mai mult)
Saptamana trecuta mi-am cumparat Steam pentru a juca Counter-Strike pe Servere Steam ON, dar cand dau TAB nu imi arata poza de la profilul jucatorilor cu steam. stie cineva ce trebuie sa fac? multumesc...? (mai mult)
puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste mesaje pentru poze pentru hi5, adica cand pun poza pe hi5 sa scriu un mesaj, stiti voi mai bine dau fundita...
Pro sau CONTRA manele? argumentatzi:X
De unde pot cumpara bicarbonat de sodiu si peroxid de hidrogen pentru un tratament?
Idei de ce as putea desena? Am desenat: Muuulte portrete Flori Vedete Desene animate Prietenii mei Eu Apa Marilyn Monroe Fete Creati - Rochii Animale Masti Ce as mai putea face?:D Fundaaa...? (mai mult)
Sunteti pro sau contra tatuajelor?
Voua v-a placut Germania la Eurovision?
De ce mi-au refuzat ambele intrebari cu referatele? N-am folosit caracter irelevant.
Lume are mai nou o problema ca atei. toti ne ataca ca suntem necredinciosi etc etc etc. totusi in romania 0.03% din populatie este ateica. desi crestini si catolici sunt peste tot! si ultima data cand am...? (mai mult)
Nu inteleg parintiiastia am parul de la umar inca doua palme filat si cu breton pe o parte vine vara si maicamea ma omoara, , tunde-te, tunde-te!, , da eu nu vreau da daca stiti niste stiluri noi nu...? (mai mult)
Salut. Ce jocuri stiti in genul Farmville, Farm Frenzy, Hotel Mogul? mI-au placut mult si mai vreau si altele dar nu mai stiu ce sa caut...
Dati`mi si mie niste statusuri mai frumos;;) Plzzzz;;)
Cum devin expert TPU? la cate puncte si ce rank?
Cine de pe TPU are interes sa nu ajut cu sfaturi pe cei care vor sa se lase de fumat? Intreb asta fiindca mi s-a sters in mod repetat intrebarea: "Vreti sa va lasati de fumat fara nici un efort? Atunci...? (mai mult)
Cum pot pune un videoclip pe blogul meu? Stiu ca trebuie sa il pun intr-un fisier dar nu stiu cum sa il pastrez! Urgent!
Ce nume sunt cele mai frumoase?
Cum fac bani? am 16 ani note bune ma pricep la calculatore binisor vreau sa fac bani ceva destul de serios cu gdi nu prea mi-a reusit vreau sa incerc alceva! vreo recomandare
In curand urmeaza sa merg la ziua unui coleg. Ce jocuri am putea juca?
spuneti-mi si mie in ce ureche sa imi dau gaura?:-? La ce distanta sa o dau fata de gaura pe care o am din copilarie? Multumesc! :-*
Ce parere aveti despre aceasta: "Adevaratul studiu al omenirii se regaseste in carti."?
imi place ff mult s avad film... dar nu mai am ideeeiiii imi plac cele de comedie, romantice, actiune aventura si cele gen transformars, fast and furiuos ...mai multe dati idei daca vreti? (mai mult)
Care este cel mai nou joc shutter?
Are cineva o idee pentru o invitatie de logodna. Precizez ca e doar logodna nu nunta, adica doar prima parte a slujbei religioase. Pe net nu am gasit decat pentru nunta si chiar nu am idei.
Cum pot sa ma joc counter strike am instalat jocul si nu merge(nu apar decat eu ca player)trebuie instalati de pe net ceva boti ca sa pot? stie cineva? mentionez ca sunt incepatoare in jocul asta
Oke. postarea mea a fost refuzata pe motiv de, caracter irelevant.De ce sau, cine o fi fost atit de stupid si ignorant nu stiu, in fine. O sa imi pun totusi ceea ce am dorit sa postez alaturi de intrebari...? (mai mult)
De ce toete fetele de 15-16 ani isi cauta iubiti de 21-22 de ani? cel mai bun raspuns are [fundita]
Cu ce scop s-a inventat piercingul?
Dati-mi si mie niste fete de la mesenger ca de ex asta:) sau asta :P, dar vreau fete care nu sunt pe mesenger aparute.Mersi.
Intro parte a capului mi-a aparut ceva ca un cos mare.sau ca o biluta si cand ating partea acea ma doare.stiti ce este?
Un vis pe care ai vrea să-l vezi devenit realitate este?
Care este sinonimul cuvantului " sinonim"?
cine imi poate spune si mie ce s-a intamplat cu cei dl codul penal, dc s-au desparit? mersiiiiiii:-*
Ce parere aveti daca s-ar face o categoriie a filmelor/seriale/telenovele, pe TPU?
am si eu o intrebare.am auzit la multeee persoane ca au reusit sa slabeasca cu picaturile ECOFIT. a folosit cineva? am auzit ca se pot slabi si 15 kg si pe langa asta iti taie pofta de mancare.am vrea...? (mai mult)
Ce ati reusit sa faceti pentru Omenire?
Am de facut o compunere la engleza cu numele de:My favourite place. trebuie sa fie un loc imaginar. Cine imi poate da o idee? Dau fundita la cel mai inspirata idee.
Credeti ca, copii vor aceleasi slujbe la fel ca parintii,
Cine l-a creat pe Dumnezeu?
Ce profiluri are liceul Pedagogic-Carmen Sylva din Timisoara? Va rog
Salut la tomb raider legent cum se distruge monstrul ala din kazahstan unde este tipa aia blonda
Ce acte am nevoie pentru a fii coasigurat de sanatate pe adeverinta sotului de la serviciu? am inteles ca nu este suficient doar adeverinta de la serviciu a sotului, mai trebuie si alte acte ceva de...? (mai mult)
Cum pot sa maresc fontul subtitrarii la DVD Player ( si daca se poate schimba si culoarea )? Subtitrarea imi apare foarte mica si o culoare inspre gri deschis, nu se intelege nimic.
Aveti multi prieteni? Cat ii iubiti?
Ai vrea sa fii in locul unui star? Care ar fi acela?
Vreau sa stiu care ar fi din punctul vostru de vedere, principalele trasaturi ale omului, ca locuitor al acestei planete in secolul 21. Mai concret care ar fi cele mai importante idei care...? (mai mult)
care ma ajuta, anul acesta imi fac casa si eu si iubitul meu anca nu ne-am gandit ce fel de casa, care puteti sa-mi trimiteti ceva poze sau unde pot gasi un site cu multe case frumoase si noi (la...? (mai mult)
Care este mottou vostru preferat:? ^.^
Care este genul de întrebări pe care nu le puteți suporta să le citiți pe TPU?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.