Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Spuneti-mi va rog cum pot pune muzica pe blog! Multumesc frumos
As dori sa va cer parerea in legatura cu o fata. As vrea sa stiu daca am sanse sa fiu impreuna cu ea. Vorbim in fiecare zi pe messenger si la telefon ore in sir(2-4 ore). Pana de Pasti ea a fost cu...? (mai mult)
Care este cel mai nedureros loc unde poot sa-mi fac un tattoo? Daca il fac pe spate aproape de umar? cat de dureros este? [ cum este a 2 poza de aici http://www.best-tattoo.net/poze-modele-tatuaje-3d/ ]...? (mai mult)
Voi ce credeti despre copilele de 12 ani care fac copii?
Vreau si eu niste nume de filme cu dans...[ in afara de step up 2, 1, you got served ]. Unele care sa ma faca sa rad muult... Si care sa plang :))! Daca se poate mai multe nume ca unele le-am vazut :D!? (mai mult)
Ce intreabare de pe TPU va amuzat cel mai mult? :*
Cum fac sa joc power soccer 2 dau fundita?
Cui ii palce wrestling sa imi spuna si mie cand e over the limit plz
Ziceti 3 lucruri pe care le urati cel mai tare;))
Sounetim si mie Top 10 wrstleri care va plac. Daca va plac la fel ca ai mei va
As vrea si eu microsoft word 2007. ma ajuta si pe mine cineva? pls :*
Ce rol au relatiile interpersonale?
Ce se castiga prin asa zisele. " funde "?
Sall, cine imi da un link cu un program care sa micsoreze dimensiunea unei melodi (fara sa o scurteze din timp). mersi mult
Daca am facut id-uri la LOCKERZ sa intru in Z-list, ce se intampla? imi sterge acontul? imi ia PTZ-ul? E ilegal nu?
Dati-mi va rog niste intrebari pentru oraclu plizz
Cum va controlati furia? eu, uneori, nu prea reusesc:D...niste sfaturi?
Credeti ca va-ti nascut pentru nu scop anume?
Din lumea ludicului: fiecare dintre voi sa-si aleaga niste useri, pe care-i simpatizeaza sau antipatizeaza, si sa le alature cate un cuvant care, considera ei, ii caracterizeaza. Cuvintele pot fi de...? (mai mult)
Daca vreau sa sterg anumite intrebari pe care le-am pus, pot? Ca am multe in cont si pana caut o intrebare pe care am pus-o mai demult si sa gasesc raspunsurile la ea, dureaza! POT?
Mi se pare ciudat sa zic "imi place nimic" dar "nu-mi place nimic" nu-i corect nu? Care varianta este corecta din punct de vedere gramatical?
Mi-as dori foarte mult un catel de rasa talie mica:(. problema e ca nu am bani adica 7-8 mil sa dau pe el:(... m-ai am un catel un cocar spaniol ar nu asculta niciodata trage ca un pitbull si ma enerveaza.intrebarea:Are? (mai mult)
Deci avem: 1 laptop, 2 id-uri. Cum fac sa trimit lista din id nr. 1, in id nr. 2 (care e gol)?
1 intrebare la care nu ai gasit niciodata raspunsul?
Pentru cei care ati vazut filmul Jane Eyre (ecranizare duoa romanul lui Charlotte Bronte), care vi s-a parut cea mai buna ecranizare? Din ce an? 2006, 1996, 1997, 1944?
Cum strangi puncte pe TPU?
Cum sa fac invatatul o placere?
Stie cineva ceva site`uri de unde pot invata japoneza online? dau fundita:*
Hey! Da-ti niste modele de bilete/cerere de motivarea a absentelor :d plss >:d
Dau Fundita! Vreau sa stiu si eu cum pot sa imi pun animatii din alea la numele de la id mess sau la statusuri sau pe hi5! Va rog! Fundita pentru cel imi rapid si bun raspuns!
Miley Cyrus chiar se drogheaza? Asa am auzit.
Va jucati metin2? Sunteti pe severul virgo?;;)
Cum pot transforma un track in mp3?:) Am nevoie sa tai o melodie, care e track, pentru un concurs national, ce va avea loc sambata!
Va puteti descrie cel mai bun prieten?
Care imi zice si mie de unde pot descarca filme cu subtitrare pentru telefon...
Hello! I've got a friend care vrea sa isi faca noi prieteni; )). E sociabila, deschisa si cu un caracter simpatic. Da'ti msg pentru a primi id daca: . Nu ascultati manele (de preferat rock) . Daca considerati...? (mai mult)
Sunt noua pe aici care e faza cu dau fundita? mersi
Merita sa imi iau role? fundita! P. S.: Am 13 ani si sunt incepatoare.Ma gandeam sa incerc sa merg pe role...Se invata usor sa mergi pe role? in cat timp se invata? si cum se invata?
Va rog ajutati-ma am si eu nevoie de un subiect pentru portofoliu' la civica! Va rog cat mai repede daca a-ti putea.
Mi-am instalat Bit Comet si dupa aceaa am vrut sa-l sterg. Acum cand aprind calculatorul tot imi apare o iconita de la Bit comet. Cum fac sa nu-mi mai apara?
Salut.Am 13 ani si beau energizante ce contin 32 mg cofeina/100 ml.Eu beau unul in fiecare zi, dar doar in zielel cu scoala.Rienergy si Hell sunt singurele marci de energizant pe care le consum.Am urmatoarele...? (mai mult)
Ce musical-uri imi recomandati? sau filme pentru adolescenti, in afara de Another cinderella story, HSM, etc. dau funda:)
Pentru cei care au cont pe clopotel.ro cine imi transfera si mie niste clopotei? va rog. dau fundita.
Dau fundita pentru cine raspunde primul. Ce melodie e la vidu ala cu paul : http://www.street-dance.ro/cms/acasa.html?9.nume=Acasa. Multumesc!
Dati-mi exemple de torturi din evul mediu(imi trebuie la isto) nu
Ati putea trai fara iubire? Ce parere aveti despre iubire? ( am cautat intrebarea pe TPU dar nu am gasit-o daca era si am omiso imi cer mii de scuze).
Dati-mi va rog niste sfaturi :ce sa fac in vacanta de vara
Dati-mi va rog niste intrebari pentru oraclu plizz.
In ce clasa sunteti?
Hey! am eu sentimentulc a oameni de pe aici sunt nesimtiti? da am m-am uitat astazi la mii de intrebari si am vazut numai cersetori ce raspundeai la intrebare si dupa scriau fundittsa? ei nu inteleg ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!