Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Cine stie cand apare filmul " Eclipse "? :|
Am si eu nevoie de ajutor neaparat, dau funda! spuneti-mi si mie ce sa fac ca sa imi functioneze movie maker pentru ca l-am instalat si imi apare tot programul in afara de aceea iconita de launch, l-am...? (mai mult)
Ce melodii v-ati pus ca ton de apel pe telefon :D? Vreau si eu cateva sugestii, ca sunt in pana de idei. Multumesc anticipat.
Sall.imi ziceti si mie va rog cum e liceul teoretic ion barbu bucursti. s-ar putea sa ma mut acolo din a 8-a si vreau sa stiu cum este...mersi
O fata mi-a aflat parola de la id:(( si mi-a schimbat'o X(:(( vreau sa blochez id sa nu mai poata intra pe el cum sa fac?:((:((( dau funda :((
Cum pot sa pun fundaluri la albumele mele SunPhoto? exemplu: http://mileycyrusmegafan.sunphoto.ro/Copies_of_Breakout_in_the_UK
Pot sa vad cine mi-a bifat raspunsu'[folositor, nefolositor, amuzant...etc]? daca da... cum fac?
Filme: 1.Transformers sau Iron Man 2.Transformers 2(Revence of the Fallen) sau Iron Man 2
Vreau sa-mi fac un id nou, dar nu am idei.Ma cheama Alex si astept niste sfaturi ce id as putea sa fac... cine zice cele mai interesante iduri primesc fundita PS. Nu accept iduri de genu alex_nustiu ce...? (mai mult)
? Funda? Cum dau nota sau pun comentari pe www.desenatori.ro?
As vrea site-uri de modificat poze Cine da cele mai multe site-uri primeste fundita.:D
Un coleg a activat o optiune cu 7 zile gratuit la internet pe telefon, doar odata pe luna. Oare plateste dupa? Daca nu, cum sa mi-o activez si eu? Nu sunt in perioada de gratie si am nokia 6085.Sunt...? (mai mult)
Cum a reuşit utilizatorul care a dat al doilea răspuns să scrie aşa şi dacă dăm click pe scris să ajungem la profilul lui? http://www.tpu.ro/adolescenti/am-o-intrebare-daca-sunt-in-clasa-a-v-a-si-am-2-medii-de-9-50-si-inca-o-colega-tot-la-fel-si-o-alta-fata-are-toate/ http://www.tpu.ro/utilizator/
Cum pot face rost de id-ul unui bait, fara sa il cer in fata?
Cum se poate sa fiu din nou insarcinata, in timp ce am luat novinette? Am ramas insarcinata cu rigevidon, am facut intrerupere de sarcina, atunci medicul mi-a recomandat novynette, am luat prima folie,...? (mai mult)
Am o mica problema si anume, dupa o intrerupere de sarcina am luat prima data novynette si am terminat pauza de 7 zile si ciclul nu mi-a venit.Acum nu stiu ce sa fac, sa incep cea de-a doua...? (mai mult)
"Dansul Pinguinului" e un dans romanesc? Am vazut intr-un film american in care ei dansau "Dansul Pinguinului" pe alta melodie. Multumesc!
Buna am si eu o problema. profa mea de biologie mi-a dat 2 ca nu mi-am conspectat o lectie, o colega de-a mea nu prea vine pe la scoala si nu avea decat o lectie si ei i-a dat 4. Credeti ca e corect asa...? (mai mult)
Cate decenii va mai dura pana efectiv China va depasi SUA la produsul intern brut? vreo parere?
La Barn Buddy hi5 poti avea doar 19 vecini?
am si eu o problema. Profa mea de bio mi-a dat 2 ca nu am conspetat o lectie iar o alta colega de-a mea care nu a fost mai deloc la bio a luat 4.Cand am vb cu profa mi-a zis ca ea trebuie sa fie? (mai mult)
Cum se traduce expresia :"You can bet your belly button"?
:D ca sa iti fie ondulat cu ondulatorul parul foarte tare de sus pana jos cam cate minute trebuie sal ti?
Credeti ca ar trebui sa se (re)deschida casele de toleranta? Care ar fi aspectul pozitiv si negativ dupa voi in legatura cu acestea.
Care sunteti de acord cu citatul: "profesorii ne deschid usa spre cunoastere, dar noi trebuie sa trecem singuri de ea, insa de cele mai multe ori ramanem in pragul usii din cauza ca suntem prea leni sa...? (mai mult)
Stie cineva un program ca sa pot entra in calculator la o persoana, esigur cu acordul ei, altul nu TEAMVIEWER, sau unul bun eu am da nu merge, va rog mult!
Salutare, as vrea sa-mi spuneti niste jocuri de copilarie cum ar fi elasticul, flori fete sau baieti, frunza, adevar sau provocare, cam in genul asta.
Ce faci cand esti trist? :(( :(?
Ce porecle mai stiti pentru numele Georgiana?:D Da porecle frumoase:X:D
Buna!:-? Incerc de ceva timp sa descarc niste poze de pe telefon si PC-ul nu citeste cablu de date. :| Ce e de facut?
Azi mai mult ca alta data am remarcat lucruri care m-au dezamagit atat de mult incat nu m-am putut abtine sa nu va zic si voua. Veneam spre casa de la liceu si in fata mea a aparut o gasca de copii majoritatea...? (mai mult)
La ora de sport copiii ma enerveaza pentru ca ma imping si imi zic sa alerg mai repede.Incerc sa alerg mai repede dar tot ma imping. I-am zis sa nu ma mai impinga si ei tot ma imping si se baga in fata...? (mai mult)
Cum instalez camera webb la calculator cu casti cu microfon. Vreau sa-mi explicati detaliat dau fundita normal:*
am tot auzit si vazut discutii impotriva homosexualilor, voi ce parere aveti, sunteti pro sau contra. cel mai bun raspuns primeste fundita.(eu una nu am nimic cu ei personal, fiecare cu orientarea...? (mai mult)
Asi vrea sa va spuneti parerea la cea ce vreau sa va zic.acum 3 luni am fost la o ghicitoare. mi-a zis ca am ceva farmece facute(nu ma socat spusele ei ptk toate imi meregeau ca p dos) a zis ca sunt legata...? (mai mult)
Voua nu vi se pare amuzant?:))ca eu am murit de ras:)) http://www.youtube.com/watch?v=i6_3CdKM4Nc
După 20 de ani Timişoara învinge, legea lustraţiei a fost votată. Felicitări pentru cei care au susţinut-o, inclusiv PNL-ului. Credeţi că începem încet, încet, să scăpăm de cei care...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste emisiuni misto:D...Gen - Fenomene stranii de pe Discovery", State Protv etc. Dau fundita pentru cele mai interesante:).
Cu ce as putea sa ma imbrac in banchet? Vreau ceva elegant si simplu dar nu stiu ce sa aleg! Daca aveti sugestii va rog sa-mi spuneti daca ar fi sa aleg costum din ce sa fie compus si ce culori sau daca...? (mai mult)
Stie cineva cum pot juca si eu world of warcraft online, si de unde iau jocul?
am o prietena buna si m-am certat cu ea din simplu fapt ca am observat ca e mai apropiata de alta fata si ca cumine a devenit cam secretoasa sau asa ma face sa cred cum sa fac sa? (mai mult)
as vrea sa va spuneti cu parerea de ce in comunicare este necesar de a utiliza neologisme si expresii neologice?( mersi anticipat)
Sunteti si voi de parere ca TPU a pierdut foarte mult in ultimul timp din calitate? Daca da, oare de ce este asa?
stiti niste locuri unde poti sa iti serbezi ziua de nastere. in arad :x vaa rog pentru. o prietena are 13 ani :D
Cele mai haioase/amuzante porecle pe care le stiti? La noi in clasa sunt trei porecle care cred ca o sa va dea pe spate:)). Ele sunt: 1.Nelu de la gaze 2. Mitica Madafacar 3.Frusinella Voi stiti...? (mai mult)
Eu am ajuns la concluzia ca internetul este un sistem de indobitocire in masa. De exemplu, daca eu dau un mass cum ca : Dati acest mass mai departe daca nu veti muri sau nu stiu ce draci uscati se mai...? (mai mult)
Salutare tuturor.Imi dati si mie un link de unde pot downloada driverul pentru internet Marvell Yukon 88E8039 PCi-E Fast Ethernet Controller? [urgent, dau fundita]
William levy:D ce noutati mai stiti despre el? va place e o bombonik... apropo telenovela predestinati e super:D.
Care sunt cele mai bune metode de a ingrasa? Multumesc!
Care sunt cele mai bune metode de a slabi? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!