Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Fratilor spuneti voi ce gust va lasa cand vedeti batranii nostri si copilasii ca picheteaza in strada? ce sentimente aveti?
Sunt la sfarsit de cls a VIII-a si nu am idee ce sa scriu in album.am cativa colegi cu care nu ma prea inteleg si ma cam enerveaza:-s. am cautat pe google tot felul de poezii de prietenie:-@. dar nu am...? (mai mult)
Care rimel este mai bun / pe care il preferati?:D Mascara SuperExtend sau Mascara SuperCurlacious? [ amandoua sunt de la avon]
Buna am si eu o intrebare daca am inceput scoala de soferi pe data de 15 iunie 2009 si am terminato pe 3 noiembrie 2009 cat imi este valabil dosarul de cand am inceput sau de cand am terminat?
Care sunt parfumurile voastre favorite?
Am si eu o problema cu movie maker, prima data cand l-am instalat nu imi functiona bine adica imi iesea din program dintr-o data si l-am sters si dezinstalat iar apoi l-am descarcat din nou insa nu imi...? (mai mult)
Se poate sa fac sport fara sa slabesc? Eu nu vreau sa slabesc, doar sa fiu intr-o forma buna, nu vreau decat sa fac spagatul in aer si alte chestii super. Apropo stiti cumva cum sa am mainile mai puternice...? (mai mult)
Start hacking tutorial pe linux (bt4) in afara de wii?
Este vreo profa de romana pe aici?:D am mare nevoie de ajutor:D
Va rog stie cineva cum se numeste o melodie si cine o canta? E ceva cu "You can say what your heart want" si canta o femeie si canta cu un ton mai sus, nu e chiar melodie de opera, ... e foarte frumoasa? (mai mult)
Hey:). mai demult pe minimax. nu stiu daca va uitati. era un desen. car semana cu "arthur" daca il stiti. si nu stiu cum se numea. dar ii placea de o fata blonda. cu parul gen scurt. si o chema: patti maionez....? (mai mult)
Voi pe care o preferati? Pe Demi Lovato sau pe Selena Gomez?:)
Ma numesc Bogdan si mi-am deschis si eu un blog.Nu vreau sa fac reclama sau altceva da nu am decat 198 de vizitatori pe luna aprilie si 250 pe mai. Dar nici unul nu mi-a spus ca e tare sau ca e naspa.Ma...? (mai mult)
Bună seara a-m şi eu o întrebare la dumneavoastră, sînt interesat să cumpăr un pikup zihona turkis 524/1 rft, făcut în D.D.R în 1981, cine are dintre dumneavoastră acest aparat şi îl vinde?...? (mai mult)
Am un navigator a functionat bine l-am incarcat de vreo citeva ori la calculator si a functionat, apoi cand l-am deschis nu imi mai apare nimic doar scrie (update done) ce poate sa fie?
Sall! Ce se povesteste in filmul The Da Vinci Code?
Dati-mi si mie link-ul de site-uri cu concursuri gratis. De exemplu de facu compunerii si trimis prin posta la o adresa data pe site si daca e buna sa castigi. Please. Sau concursuri online, dar unde sa...? (mai mult)
Caut si eu un loc de munca in Buzau, ORICE nu conteza domeniul. Daca stiti ceva spuneti-mi si mie.mersi
Spuneti-mi niste "nume" pentru un hi5! Dar sa nu aiba legatura cu numele meu. Dau fundita. Ms
As vrea sa imi raspunda si mie cineva la intrebarea mea... mi-a scris cineva pe pamblica "adevarul este lumina dragostei" ce vrea sa insemne asta? va rog frumos sa imi raspunseti... va pooop. astept raspuns? (mai mult)
Am niste probleme cu calculatorul. Tatal meu a umblat la el si acum daca instalez un program, dupa ce sting calculatorul, iar apoi il aprind acel program nu mai este instalat, trebuie sa iau totul...? (mai mult)
Care credeti ca sunt calitatile romanilor? Cat mai multe, va rog.
La ce foloseste programul Nvidia Geforce?:| Ms.
am si eu o intrebare pentru cei care sunt la facultate la distanta (sau cei care au informatii). eu stiam ca la facultatea la distanta trebuie sa tii legatura cu fac prin internet si sa te duci de...? (mai mult)
Am sinii mici si nu stiu ce sa fac sai maresc ajutati-ma plizzz cu un sfat... :-(
Cine stie un program de modificat vide-uri? adica sa scriu un nume pe el, de ex as vrea sa pun un video pe youtube si sa scriu user-ul meu sa vad cine mi le fura. apropo sa se salveze si full screen, ...? (mai mult)
as vrea si eu un program de modificat video-urile, deci sa scriu un nume pe ele si sa se salveze full screen.am incercat sony vegas scriam numele dar nu se salva full screen, va rog daca ma puteti...? (mai mult)
Cum se numeste melodia aia la genericul filmului dragoste nebuna de pe acasatv era un film tot despre adolescenti si un camin de fete gen rebelde era una indragostita de proful ei
Am si eu o intrebare stupida:Cand intram pe net dupa telefon, putem intra pe ce site vrem? De exemplu: Hi5 sau TPU? Dau fundita:*
Am nevoie de puţin ajutor... Mâine este ziua unei prietene dar nu este din România, este din Grecia. Vreau să-i trimit un e-mail cu o fotografie ceva legată de prietenie sau texte despre prietenie.? (mai mult)
Va place Miley Cyrus? De ce?
Va rog imi spuneti si mie orarul (adica ce si cate ore se fac ) la liceele economice?:D Xenopol, caretzulescu, Hermes, Madgearu. La profil economic.
Cine stie daca producatorii sunt organisme fotoautotrofe chemoautotrofe sau heterotrofe?
Ce e aia o curva? (Sa ma scuze Raluca pentru limbaj, dar sunt chiar curioasa pe tema asta) Am auzit mii de variante: femeia care ofera placere in schimbul placerii carnale, fara sa iubeasca, femeia care...? (mai mult)
Sal.cine ma ajuta si pe mine cu un video cu impletit bratari din acelea din ata? am gasit doar in engleza si vreau ceva in romana:(sau spuneti-mi cum se fac ca mie nu mi-au iesit. va rog. fundita. mersi...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu un program de editat video.adica sa scriu un nume pe el, de exemplu vreau sa pun un video pe youtube si vreau sa scriu numele meu pe el sa vad cine mi-l fura, am incercat sony vegas...? (mai mult)
Am pus o întrebare, am intrat pe ea, am ales răspuns câştigător şi întrebarea apoi mi-a fost raportată de un om care nu avea ce face. De ce? Am avut 2 răspunsuri şi s-a trezit cineva să mi-o...? (mai mult)
Cineva mi-a zis un site"peter answer" spune ca e online tarot, si mi-a aratat ca raspunde la intrebarile pe care i le pune si raspunde aproape de adevar, cine poate sa-mi dea detalii despre asta? Va multumesc....? (mai mult)
Ma plictisesc! nu-s ce sa mai fac:):( 5 sau hai 3 ideei mx:*:*:*
Vreau si eu melodii de Justin Bieber! Inafara de one time si one less lonely girl! please!
Ati ajuns vreodata la concluzia ca facerea de bine este "stiti voi ce"? Cum ar trebui tratati cei care isi bat joc de ajutorul dat?
stiti vreun program d mixat?:D.ca d ex virtual dj?
Heyo! Am mess 10. Stiti cumva o metoda prin care sa nu mai am limita de caractere la status? AM incercat multe dar nu mi-am dat seama si am obs. ca merg doar la versiuni mai mici de 9 REPET: am mess 10....? (mai mult)
Am si eu o intrebare-Ati auzit de cartea numita "secretul cresterii in inaltime"? A citit-o cineva? Da rezultate? Eu am comandat-o saptamana trecuta dar nu a venit. O fi teapa? Bine ca nu am platit...? (mai mult)
De ce uram atat de mult soarecii si sobolanii? Mergeam intr-o zi pe trotuar si am dat peste un sobolan mort in fata mea. Nu era cu intestinele pe afara sau facut una cu pamantul, ci in relief, cat de...? (mai mult)
Cum pot pune emoticoane [preferabil cele de pe mess] pe blogul meu? :) ( atunci cand postez ceva sa le pot folosii ) P. s: dau fundiţă :))
Imi spuneti ceva site-uri cu jocuri care se pot descarca?
Cum te racoresti vara?
Ce parere aveti despre Samsung corby?
Imi mai poate spune cineva codurile de trecere de la jocurile cu Rexio :D. As dori la toate [ sau la cate stiti ] in afara de Rexio si magicienii :D! Mrs dau fundita :X!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?