Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Imi mai poate spune cineva codurile de trecere de la jocurile cu Rexio :D. As dori la toate [ sau la cate stiti ] in afara de Rexio si magicienii :D! Mrs dau fundita :X!
Ce anticonceptionale pot folosi daca am 17 ani?
Cu ce program descarcati?(muzica, jocuri.)
Vi s-a spus vreodata ca ati fi narcisist/a? de ce?:))
Ce anticonceptionale as putea lua daca am 17 ani jumate?
Imi puteti da siteuri cu jocul naruto mugen dar care sa mearga?
Stiti ce e ala baseball?
Ce citate despre prietenie cunoasteţi?
Cum se cheama sprotul ala pe schiuri cand se intreg si mai trag la tint a cu pusca lor aia :D? este un joc pe calc si i-am uitat numele:-|
Am mare nevoie de ajutor...imi spune si mie cineva trasaturile si definitiile operei epice si descrierii ca le-am uitat si am nevoie de ele. va multumesc
Ce filme v-au placut pana acum aparute in 2010?
Hei.am nevoie de o prezentare power point cu 23 de slide-uri despre sumerieni.care imi puteti da niste linkuri de unde as putea sa le downloadez? raman datoare;;)
Cine vrea invitatie pe LOCKERZ? E un sit unde poti castiga lucruri super faine. Nu e minciuna e sit american (dovezi ca nu e fals http://www.youtube.com/watch?v=mjNMgYRpuWg si mai sunt cautati pe youtube.com...? (mai mult)
Vreau si eu un site unde sunt jocuri mario vechi. Poate si un site de downloadat! Please! Bye :-*
am o rugaminte vreau sa comand o rochita pentru o nunta (nu foarte eleganta) si as vrea sa o comand online.
Un tutorial bun e linux(fedora) aveti? multumesc mult cel mai bun tutorial funtitza
Salut as dori si eu un program de vazut canale tv pe calculator in care sa fie si hbo comedy romania daca stiti dati-mi steu de unde il iau si o sa primiti fundita cat mai repede ca incepe un film la care...? (mai mult)
Imi poate spune cineva unde gasesc episoadele "The Simpsons" cu subtitrari in romana? Sau macar in engleza. Va rog nu raspundeti daca nu stiti ca vreau un raspuns care sa ma ajute. *nu-mi ziceti sa caut...? (mai mult)
Puteti sa ma ajutati cu niste ideii pentru un eseu despre natura...va rog dau fundita! meri mult
Cum asi putea sa vad cine mi-a dat : amuzant, stupid, nefolositor, folositor si inteligent? si la ce intrebare? :D funda, multumesc :)
Cum pot sa imi schimb parola de la hi5?!? detaliat va rog! hi5 meu e in romana!
Aceasta intrebare este a unui prieten de al meu Daca lui ia intrat un cutit in dos(nu gaseam un cuvant mai bun)se poate sa nu mai poata sa isi faca trebuirile?
Ce inseamna pentru voi "a fi diferit"? Cum sa fii diferit?
Ce parere aveti de acest blog : http://ganduri-pentru-viitor.blogspot.com/?
De unde pot lua Antivirus Gratis de pe net? Imi puteti da un link unde sa mearga si sa fie gratis stiu ca sunt pe google ideea e ca nu imi intra la multe pe pagina unde sa il downloandez plzz ajutor dau...? (mai mult)
Vreau şi eu nişte site-uri asemănătoare cu noifetele.ro sau ceva în genul ăla.Adică site-uri pentru fete, distractive! Mersi! Fundiţăă!
Va rog stie cineva cum se numeste o melodie si cine o canta? E ceva cu "You can say what your heart want" si canta o femeie si canta cu un ton mai sus, nu e chiar melodie de opera, ... e foarte frumoasa? (mai mult)
Am 12 ani si miopie de 1, 75 si 1, 50.Am niste ochelari finuti insa eu nu ma pot obisnui cu ideea ca trebuie sa i port.Doctorul mi-a spus sa i port permanent insa eu i port doar acasa.Nu la scoala,...? (mai mult)
Stie cineva ce program are janine magazinul ala cu bijuterii dupa exercitie pitesti? Sa fie din pitesti pe strada exercitiului;;)
Am o intrebare:Ma joc honeyzweb.com si nu stiu de ce nu pot sa cumpar si eu din magazinul Boutique uita-ti http://www. honeyzweb.com/shop_boutique. php ce pot face ca sa cumpar si eu? fundita
Cine stie vreun site de unde sa descarc metro 2033?
Unde pot gasi si eu un site in care pot scrie si eu asa:ρяєƒα`тє ¢α ηυ м`αι σвѕєяναт? PLS! URGENttt
Http://www.youtube.com/watch?v=mm-ZRXo_z8k http://www.youtube.com/watch?v=m5iIA0yfoNM Mi se pare mie sau Disney-ul nu mai are ce face?
Imi ziceti si mie va rog frumos niste magazine online cu haine, dar care sa nu aiba preturi exagerate:D In special cu tricouri si pantaloni:D Merci;)
Stiu ca e o intrebare stupida dar nu stiu ce sa fac...Sunt foarte stresata de ora de chimie si imi e foarte frica de prof., iar atunci cand ma trece la tabla ma emotionez si nu mai stiu nimic. Dati-mi? (mai mult)
Vreau sa ma joc si eu jocul asta http://www.gpotato.com/ si nu stiu daca pentru a ma inregistra trebuie sa platesc bani sau este gratis? Este gratis sau cu bani
Ce exercitii aerobice as putea face pentru ingrosarea piciorului?
Am primit mesajul asta pe mess de la o persoana necunoscuta, ce parere aveti? Te rog... ajuta-ma! Nu il sterge, te rog frumos citeste-l mai intai; Numele meu este adelyna nicola si sunt din craiova,? (mai mult)
Stiti cum pot sterge id meu de pe net? mi l-a pus un om prost. v rogg:x
Pe ce site pot vedea filmul Asoka tradus in limba romana?
Unde pot găsii şabloane pentru blogul meu :D? [Dau fundiţă :P]
Imi place un baiat care sta aproape de mine si el cred ca ma place adica atunci cand ne mai intalnim imi zambeste dar inca nu am vorbit.As vrea sa intru in vorba cu el dar nu stiu cum sa fac pentru ca sunt...? (mai mult)
Deci, eu sunt cu un baiat pe care il iubesc enorm, doar ca... noapte visez un prieten, (un baiat care, il simpatizez, nici vb de "iubire")in vis, acel baiat ma place f.tare...visez cum ma sarut cu? (mai mult)
Ce stiti despre legislatia transportului de produse alimentare(carne, branza, slanina, etc)dintr-o tara in alta cu masina, astfel incat sa nu iti fie confiscate si sa platesti si amenda?
Ce lucru vi se pare cel mai greu în viaţă? De ce?
Am un blog. Nu vreau sa va retin doar vreau sa va dati cu parerea macar despre o poezie. Unii spun ca as avea sanse sa le public undeva. Vreau doar sa fiti sinceri.Si nu ma criticati aspru.Sunt incepatoare:D http://kiduuu.blogspot.com/ Ms...? (mai mult)
Stie careva site-uri cu tunsori, coafuri?
Ce parere aveti de: http://www.youtube.com/watch?v=i4H_5yB2CAA de ce nu gandeste ca va fi electrocutat?
Unde gasesc si eu un film/clip despre viata amfibienilor? va rog mult:* sa m ajutati, am un proiect de facu la biologie si imi trebuie ca sa il pun pe stic.si as vrea si eu un filmulet dar sa dureze mai...? (mai mult)
Sunt clasa a-8-a si vreau sa merg pe profilu' econimic care ar fi un liceu bun pentru acest profil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!