| ViseColorate_4467 a întrebat:

Am 1, 76 si 66 de kg.Sunt putin cam plinuta si as vrea sa slabesc putin.Cate kg credeti ca ar trebui sa am pentru inaltimea mea ca sa arat bine, sa am un corp frumos fara sunculite? Cate kg ar trebui sa slabesc sa am un corp de invidiat?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu ai o greutate impresionanta. Ai putea sa mai slabesti 6 kilograme si ar fi super cred. Incearca sa faci mai mult sport si sa ai o dieta echilibrata.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ai greutatea normala pentru inaltimea ta. 76 - 10 = 66 kg.

| monyk a răspuns:

BUna, din cate observ, ai greutatea normala la inaltimea ta, sincer ca in mod normal trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea, adica in afara de 1 m, iei 76 -10-=66, deci esti perfect normala la greutate, nu iti face griji, poate ti se pare tie ca eti grasa, dar nu cred ca e asa, depinde si de varsta ta, totusi daca tu crezi ca e cazul sa mai slabesti, atunci fi putina miscare, nu manca dupa ora 19:00, respecta mesele principale ale zilei, evita grasimile si dulciurile, cat mai multe fructe si legume sa mananci si sa bei cel putin 2 l de apa plata, bafta!

| viatadecacatt a răspuns:

55-56, poate 57 zic eu ca ai arata bine, eu am 60. oricum nu ai mult de slabit ca sa iti faci griji, poti da kg jos destul de usor, mai ales ca sunt putine. dar cel mai important este sa ai vointa si sa te abtii din mancat, mai ales seara dupa 3 de preferat sa nu mananci nimic.

| lary_4399 a răspuns:

8 kg daca slabesti o sa arati foarte bine.