|

As vrea sa ma apuc de Youtube pentru bani, insa nu am idei despre ce anume..Imi puteti sugera mai multe teme?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă nu ești în stare să găsești o temă pentru Youtube, nu ești suficient de creativă încât să câștigi bani din asta.

| a răspuns:

-Daca te apuci pentru bani, in scurt timp o sa te lasi. Dureaza luni de zile sau chiar ani pana cand poti sa castigi ceva decent.
-La inceput trebuie sa si investesti in ceva precum aparatura.
-Pe Youtube conteaza foarte mult numarul de vizionari. Asadar, ca sa strangi cat mai multe vizionari trebuie : Neaparat continut in engleza. De ce engleza si nu romana? Pentru ca, daca continutul este in engleza, automat o sa ai mai multi urmaritori si cel mai important, este ca sunt din alte tari. Daca ai face content in romana, ai avea vizionari doar de la romani. Acum compara tu numarul de vorbitor de limba romana cu cel de engleza.winking.
Titluri click bait.
Trebuie sa inveti cum functioneaza search engine-ul si trebuie sa stii de ce anume este interesata lumea. Daca tu pui un video despre nu stiu ce specie de animal de care nu e interesat nici naiba, evident ca nu o sa strangi multe vizionari, insa daca pui un video legat de coronavirus, care e in trend in perioada asta si lumea e interesata, o sa strangi mai multe.

Temele principale sunt : vlog-ul, gaming-ul, muzica.

| a răspuns:

Proasta alegere.
1. E nevoie de timp si rabdare pana poti sa scoti primii banuti.
2. Ai nevoie de creativitate, carisma, echipament ok si o intelegere buna a SEO-ului. Sau sa fi extrem de retardat incat lumea sa se uite la tine si sa rada la cat de prost esti. Una din doua, ambele au rezultate extrem de bune.
3. Platforma nu e chiar asa de stabila pentru venit de la un timp. Au avut loc cateva lucruri de curand care au afectat mult profitabilitatea.

| a răspuns:

Pai daca nu ai nici o idee, cum vei face bani pe Youtube?

Este ca si cum ai spune "Vreau sa scriu un bestseller international, dar nu am nici o idee despre ce si nici nu ma pricep la scris"

| a răspuns:

Jocuri video si abordeaza din cand in cand teme de interes cum ar fi: incalzirea globala, subiecte de interes national, AI, taierea padurile, rahaturi de genul asta.

| a răspuns:

Din start daca te apuci de Youtube pentru bani o sa te dai de gol la un momentdat sau o sa pari un disperat. Cu toate astea sunt copii pe care poti sa ii pacalesti foarte usor cu o atitudine falsa, ce sa zic, succes la fraierit copii.