| Vreausapot a întrebat:

Azi am ramas masca la vorbele unui coleg.
Am fost intrebati la ora de dirigentie, fiecare baiat in parte daca tinem cont de aspectul fetelor cel mai mult.
Si el, nu stiu poate are ceva defect la creier a spus ca pentru el conteaza sa fie sincera. Mi-a cazut fata. Cum sa spui ca o fata este sincera.Toate isi fac secrete fata de tine la un moment dat.
M-a miscat foarte mult deoarece noi suntem in clasa a 8 a si la varsta asta ce fata este sincera la 14 ani?
Si cum sa nu-ti pese de aspect macar putin? Fetelor voi ati lua un baiat urat din cale-afara fiindca asta e sunt oameni urati si oameni frumosi in lumea asta? Va intreb si din perspectiva voastra deoarece vreau sa astept pareri atat de la baieti, cat si de la fete. (adica daca voua vi s-ar fi pus intrebarea ati fi spus ca trebuie sa fie doar sincer, aspectul necontand)

Răspuns Câştigător
| OrdanKarris a răspuns:

Eu subscriu la ce ai zis tu, ai o gandire foarte buna si corecta, o gandire care reflecta realitatea si nu povesti, nu basme. Aspectul fizic la o femeie este 60% importanta iar felul cum te multumeste pe tine ca barbat 40%. Lasam povestile alea nemuritoare cu "indragosteala", "iubire", 'romantisme" "telenovelisme" pentru ele, fetele. Bravo, la varsta ta ai o gandire buna si care te va tine sanatos. Nu pune botul la ce mai zic unii pe aici, multi sunt emasculati ca sa aiba respect de sine.

Răspuns Apreciat de Editori
| katekd02 a răspuns:

Încă de mult timp se vorbește despre sinceritate în contradicție cu aspectul femeii și faptul că ea înșeală sau minte mai mereu. În primul rând, nu aspectul contează. Este normal să fii atent prima oară la aspect și după să cunoști persoana, însă, dacă acea persoană te înșeală tot timpul, te minte și te joacă cum vrea ea, oricât de frumoasă ar fi, nu cred că ți-ar conveni. Nu cred că tu ai lua o persoană doar pentru fizicul ei și atât. Să nu aveți despre ce să vorbiți, să nu știi ce-i place sau nu, să nu o cunoști deloc pentru că ea te minte. Colegul tău e o persoană foarte rară. Nu trebuia să te uimească. După cum ai spus și tu, nu mulți mai apreciază sinceritatea însă, cei care o fac, au parte de relații de lungă durată. Eu sincer, apreciez mai mult o persoană loială și care spune mereu adevărul, desigur că și aspectul contează, pentru că atunci când vezi persoana respectivă, stabilești dacă te-ai potrivi sau nu cu el/ea, însă nu aspectul face tot. Caracterul unei persoane este cheia. Te îndrăgostești de suflet, nu de fizic.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sinceritatea nu se pune în contradcție cu secretele.
Și nici sinceritatea- caracter în raport cu înfățișarea.
Să conteze pentru ce?
Pentru alegerea unui partener de viață.
La nivel teoretic, care contează mai mult așa gândești dta.
Hai să-i dăm o notă la fizic.
Hai să îi dăm o notă la sinceritate ( După ce criteriu, cum verifici?).
Hai să facem totalul să vedem ce iese? La ce a luat notă de trecere? La care a căzut examenul?
Ce faci când cauți un băiat? ( Sau invers, un băiat se uită la o fată). Te uiți la ea ( la el). Ce constați, la ce te uiți, la aspectul fizic. Nu trebuie să faci studiu savant și teorii pentru asta, poți spune în maximum un minut, dar poate că în 5 secunde dacă îți place sau nu, nu este nevoie de dezbatere filozofică pentru asta.
Apoi o să caște gura și o să vorbească. O să vezi dacă e sincer sau nu.

| RainmakerX a răspuns:

Tu si colegul tau aveti perceptii diferite cu privire la viata.
In principiu sa tii minte ca toate persoanele au secrete insa daca ai un anumit tip de relatie cu respectiva atunci cu timpul se poate deschide.

Ce ma intristeaza totusi este ca ai spus "are un defect la creier".
Cam asa ma vedeau si pe mine unii mai demult, iar acum ei au un trai mediocru daca nu sub, iar eu am multe dintre lucrurile si experientele la care ei pot numai sa tanjeasca.

Nu exista oameni urati, exista doar oameni saraci si oameni prosti.

| Plato a răspuns:

Este regretabil ca ai asemenea gandire la 14 ani. Daca la 14 ani ti-ai pierdut increderea in oameni... e grav cu tine.
Colegul tau a dat un raspuns exceptional, luati-l drept exemplu!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai o gândire foarte toxica și bolnava, atâta zic

Întrebări similare