|

Buna! De ce sunt asa de seci si reci relatiile intre colegii de munca, in mediul corporate?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de companie.

Din cate am vazut eu depinde de media de varsta a angajatilor. Daca e ceva firma in care oamenii sunt mai tineri atunci relatiile vor fi mai apropiate. Daca sunt multi oameni in varsta, posibil sa va intelegeti bine dar nu o sa prea iesiti la bere dupa lucru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pnetru ca sunt profesionisti seriosi, care merg la munca sa munceasca, nu sa socializeze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu sunt așa peste tot. Dta generalizezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt mai multe tipuri de corporatii si de comunitati din interiorul lor

daca personalul se ruleaza, asa cum cred ca ai avut tu experienta atunci intr-adevar asa e, oamenii sunt reci intre ei si ii doare in pix... am vazut si eu asta la RDS

daca oamenii care lucreaza acolo sunt pregatiti de top, nu se concureaza unul pe altul si angajatorului ii e foarte greu sa gaseasca alti oameni la fel de buni si mai ales specializati, atunci sunt angajati sociologi si alti experti ca sa faca atmosfera in firma cat mai placuta posibil

insa cel mai dur e in corporatii in care se concureaza, cum ar fi brokeri... in general acolo e mult mai rau, s-ar putea sa zambeasca si sa vorbeasca frumos, iar pe la spate sa ti-o traga cat mai rau posibil!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E prea stricta treaba in aceste corporatii, au facut din noi niste roboti.Tot timpul sta unul cu gura pe tine, eu unu nu ii mai suport, cum stai un pic cu un coleg de vorba vine unul cu gura.Asta am ajuns din pacate slugile lor.Mai e si invidia ca ii iei locul, mai ale cand ai o facultate si mai stii si meserie, atunci e si mai groasa treaba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de fiecare cum vrea sa trateze locul de munca. Pentru mine personal munca e un chin si-o plictiseala, e o modalitate de a face bani ca sa ma pot distra, simti bine, si bineinteles sa nu mor de foame. Mie imi place sa-mi aleg prietenii, nu sa-i imprietenesc pe aia pe care mi-i ofera viata accidental la scoala, la lucru, sau la sala.

Singurele lucruri la care ma gandesc cand sunt la munca sunt ora cand ajung acasa la iubita si PC, si ce chestie faina sa mai imi cumpar sa ma faca fericit. Pana la ora 12 sunt concentrat sa imi fac treaba, si de la 12 pana plec sunt total pe autopilot atat in ceea ce fac cat si in relatiile cu colegii, asteptand doar sa plec. Deja am prieteni, si abia am timp sa intretin prieteniile alea, altele nu-mi mai trebuie. Am colegi care ies la bere dupa lucru, eu prefer sa merg acasa sa termin Mass Effect cu gagicamea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de o și la mine la munca femeile și bărbații nu prea se baga in seama și nu vb mult uni cu alți poate nu vor poate au probleme fiecare acum asta e viața nu e perfectă dar trebuie sa zambim cat putem că să trăim relativ frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează