| Kraken22 a întrebat:

Buna. Imi place de o fata de clasa a 8a (eu fiind tot a 8a dar in alta clasa) si nu am avut tupeu sa ii zic nimic tot anul, nu am vorbit absolut deloc. As vrea sa ii scriu ceva acum avand in vedere ca nu cred ca o sa o mai vad vreodata pentru ca s-a terminat scoala si nu cred ca sunt sanse sa ajung in acelasi liceu cu ea. As vrea niste idei de mesaj pe care sa il trimit. Multumesc! laughing)

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să nu te mai chinui să îi scrii dacă nu o să vă mai vedeți.
Oricum la toamnă intri la liceu și acolo o să fie multe fete.

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Pai, poate ar fi bine sa ii spui ca o placi. Gandeste-te la o formula cat de cat draguta, dar nici ceva prea lacrimogen. Nu-i o rusine sa-i spui cuiva asta, iar daca respectiva persoana reactioneaza intr-un mod nepotrivit (spre exemplu, incepe sa rada si sa arate altora), atunci greseala este la ea, ea a facut ceva anormal, ceva jenant.
Sau, daca esti mai precaut, scrie-i si tu, dupa ce s-a terminat cu admiterea, un mesaj prin care o feliciti ca a intrat la liceul respectiv. Dupa aia, incearca sa prelungesti discutia. Gen sa o intrebi ce mai face si chestii din astea. Iti vei da seama daca ii face placere sa vorbeasca cu tine sau nu. Dupa ce s-a incheiat discutia asta, o poti intreba si peste cateva zile ce face si asa mai departe. Ideea de baza e ca, daca nu se da la vorba prea mult cu tine, sansele sa va apropiati mai mult sunt destul de mici.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu cred ca o sa te mai vad vreodata pentru ca s-a terminat scoala si nu cred ca sunt sanse sa ajung in acelasi liceu cu tine. Dar te voi iubi până la sfârșitul lumii.
https://www.youtube.com/watch?v=agIsRwBmako

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Aolo. Din moment ce nu ai vorbit niciodată cu ea nu ii scrie ce a zis sadrian46 ca te faci de ras. Nici nu știi dacă te place și ea. O saluți, ii zici cine ești și subiecte de discuție găsiți voi

| Kraken22 explică (pentru anonim_4396):

Am vorbit o singura data despre seriale, dar discutia s-a terminat destul de rapid, totusi am fost umit ca nu m-a lasat in seen laughing

| Pandicornita a răspuns:

Scriei "Buna pisi te scot la o apa plata". Asculta la mine ca am fost in multe relatii