| -=AleCS=- a întrebat:

maine voi avea un interviu de angajare prin skype. Cum trebuie sa ma prezint, cum sa arat, ce ar trebui sa fac? Nu am mai dat nici un interviu pentru angajare pana acum si mai ales prin skype. Help? big grin

Răspuns Câştigător
| Cromatiq a răspuns:

În primul rând trebuie să inspiri încredere şi respect de sine, indiferent de job-ul urmărit. Asta înseamnă că are o importanţă vestimentaţia şi înfăţişarea într-o primă fază, fiind o primă impresie care o faci. În cazul interviului tău pe skype de acasă, poţi sta spre exemplu în boxeri că nu prinde camera sub birou, dar nu strică o cămaşă pe deasupra. Pe lângă asta, trebuie să fi pregătit să răspunzi la anumite intrebări pentru că poţi fi pus în dificultate chiar şi cu banală întrebare. Găseşti pe internet diferite întrebări ce îţi pot fi adresate. Succes!

2 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Sa te imbraci ca pentru un interviu obisnuit, sa fii intr-o camera in care e liniste, telefonul oprit sau pe Silentios, sa indepartezi orice lucruri nepotrivite sau dubioase din spatele tau care s-ar putea vedea pe camera. In rest, probabil va decurge aproximativ la fel ca un interviu fata-in-fata.

| WetDreamAlina a răspuns:

Sa fi tu babe'. ce ti-ar place tie sa vezi